• Power

Spennende premierer på HBO Nordic

Vi gir deg full oversikt over de kommende premierene!

Når høstmørket kommer krypende og temperaturene synker er det ingenting som er bedre enn å krype opp i sofaen med en fengslende TV-serie fra HBO Nordic. Større titler som Power, Snowfall og The Walking Dead er tilbake med nye sesonger. 

Med RiksPakken er HBO Nordic inkludert i TV-pakken din. Er du ikke RiksTV-kunde? Les mer på rikstv.no eller ring 210 10 212. 

2. juli: Power: S05

I denne serien følger vi James St. Patrick, også kalt “Ghost”. Han er eieren av den populære nattklubben “Truth” i New York. I tillegg til å være klubbeier, er han en av byens største doplangere. Å balansere disse to livene viser seg å være vanskelig, og det blir desto verre når han bestemmer seg for å slutte som doplanger og heller satse på nattklubben.

Medvirkende: Omari Hardwick, Michael Rainey Jr. og Joseph Sikora
Skaper: Courtney A. Kemp

7. juli: Just Another Immigrant 

I denne komdien i dokumentarformat følger vi den bristiske stand-up komikeren Romesh Ranganathan da han tar med hele familien og flytter til Los Angeles. Vi følger han på veien til suksess i USA, samtidig som han forsøker å få stell på det nye livet han og familien hans lever. 

Medvirkende: Romesh Ranganathan, James Cordon, Leesa Ranganathan
Skaper: Benjamin Green

9. juli: Sharp Objects 

Sharp Objects er HBO's nye krimdrama basert på Gillian Flynns roman med samme navn. Flynn står også bak suksessen Gone Girl. I Sharp Objects følger vi journalisten Camille fra St. Louis, som reiser tilbake til hjembyen Missouri for å dekke drapene på to unge jenter. Serien er regissert av Jean-Marc Vallée, som også regisserte HBO-suksessen Little Big Lies fra i fjor. Dette er absolutt en serie vi kan nyte på sene sommerkvelder.

Les hele omtalen her. 

Medvirkende: Amy Adams, Patricia Clarkson og Eliza Scranlen
Skaper: Jean-Marc Vallée

11. juli: Heathers 

Heathers er en TV-serie basert på filmen med samme navn fra 80-tallet. I serien følger vi Veronica Sawyer som har en noe tvilsom moral. Vi følger også studentgruppen kjent som "The Heathers".

Medvirkende: Grace Victoria Cox, Melanie Field og James Scully
Skaper: Jason A. Micallef og Gary Lucchesi

11. juli: Hit the Floor S04

Hit the Floor er en amerikansk dramaserie som omhandler karakterene og medlemmene av danseteamet til basketlaget Los Angeles Devils. Vi følger Ahsha Hayes som det nyeste medlemmet av "the Devil Girls", som med en gang havner i klinsj med danselagets kaptein Jelena Howard. Vi følger karakterene gjennom basketball, kjærlighet og intriger. 

Medvirkende: Teyana Taylor, Katherine Bailess og Adam Senn
Skaper: James LaRosa

20. juli: Snowfall S02

Snowfall er en amerikansk spenningsdrama som baserer seg på Los Angeles tilbake i 1983. Serien handler om den første narkotikaepedemien og hvordan det har påvirket kulturen i The City of Angles. Vi følger et flertall av karakterer: 19 år gamle doplanger Franklin Saint, meksikanske Iuachador Gustavo "El Oso" Zapata, CIA-etterforsker Teddy McDonald og den meksikanske sjefens niese, Lucia Villanueva. 

Medvirkende: Damson Idris, Carter Hudson og Emily Rios
Skaper: John Singleton

13. august: Fear the Walking Dead: S04

Fear the Walking Dead er et amerikansk post-apokalyptisk horror drama som er basert på tegneserien med det samme navnet. Hendelsene er lagt til Los Angeles i California og senere i Mexico. Vi følger flere karakterer som må ta til seg nye ferdigheter og holdninger for å kunne overleve mens verden stadig kollapser rundt dem.

Medvirkende: Kim Dickens, Cliff Curtis og Frank Dillane
Skaper: Robert Kirkman og Dave Erickson

13. august: Ballers S04

Ballers er en amerikansk dramakomedie som handler om en pensjonert NFL-spiller som får en ny karriere som økonomiansvarlig for andre NFL-spillere. Hollywood-stjerne Dwayne Johnson spiller en av de største rollene i serien. Vi følger en gruppe fotballspillere, deres familier, venner og ikke minst handlere. 

Medvirkende: Dwayne Johnson, Rob Corddry og John David Washington
Skaper: Stephen Levinson

11. september: Outlander S03

Outlander er basert på Diana Gabaldons populære bokserie. Vi følger Claire Randall, som reiser bakover i tiden fra 1945 til 1700-tallets krigsherjede Skottland, der hun slites mellom kjærligheten til to menn. Serien har blitt kjempe populær og sesong tre er intet mindre enn etterlengtet av fans over hele verden. 

Medvirkende: Caitriona Balfe, Sam Heughan og Tobias Menzies
Skaper: Ronald D. Moore

TBA: Better Things S03

Better Things er en amerikansk dramakomedie hvor vi følger en skilt skuespillerinne som må oppdra tre døtre på egenhånd. Pamela Adlon, som spiller hovedrollen, har blitt nominert til Primetime Emmy Award for "Outstanding Lead Actress" i 2017.

Medvirkende: Pamela Adlon, Mikey Madison og Hannah Alligood
Skaper: Pamela Adlon og Louis C.K.

TBA: The Walking Dead S07

Storsuksessen The Walking Dead handler om en verdensomspennende zombieapokalypse. Zombiene omtales som "walkers" - en lite hyggelige blanding av levende mennesker og zombier. Selv om det tidlig i serien ser ut til at det bare er mennesker som har blitt bitt av zombiene er infisert, er bærer faktisk alle mennesker på denne infeksjonen. I serien følger vi sheriffen Rick Grimes, som etter å blitt kastet ut i apokalypsen etter å ha ligget i koma, blir den naturlige lederen for en gruppe overlevende fra Atlanta.

Nå kommer sesong fire med enda mer spenning, hjerteskjærende tragedier og enda flere zombier. 

Medvirkende: Andrew Lincoln, Chandler Riggs og Pollyanna McIntosh
Skaper: Frank Darabont

Bli klar for mørke høstkvelder med HBO Nordic inkludert i RiksPakken. Les mer om RiksPakken på rikstv.no eller ring 210 10 212.