Meny

Dette ser du på TV 2 i sommer!

Sport, sang og serier!

Allsang på grensen, God sommer Norge og Tour de France! Nye sesonger av en rekke populære serier, og den helt ferske svenske komedien Sjölyckan. Kort sagt: det er mye å glede seg til på TV 2 i sommer!

Sommersang på grensen

Allsang på grensen - Sesongpremiere torsdag 28. juni klokken 22:15
Se Allsang på grensen på nett-TV

Ingen sommer uten Allsang på grensen! Katrine Moholt er klar med gjesteprogramledere, og i første episode har hun Kristian Valen med seg som makker. Tore Petterson, Øivind "Elg" Elgenes og Alex Rosén er andre av Katrines menn i sommer. Senere skal så varierte typer som Ivar Dyrhaug, Samuel Massie og Aune Sand dukke opp som Moholts makkere.

En rekke store artister gjester Fredriksten festning i Halden i løpet av sesongens åtte episoder. Ronan Keating, Carola, Odd Nordstoga, Claudia Scott, Tona Damli, D.D.E og Halvdan Sivertsen er bare noen av dem.

Sommer fra Aker brygge

God sommer Norge - Premiere mandag 23. juli
Få med deg God sommer Norge på nett-TV

God sommer Norge er tilbake på TV 2 i sommer! Fra og med 23. juli byr kjente og kjære programledere og profiler på sommerlig talkshow, direkte fra Aker brygge!

God Sommer Norge-programlederne og andre bidragsytere samlet i en båthavn i strålende sol.

FIFA fotball-VM

14. juni - 15. juli
Se fotball-VM på nett-TV

14. juni begynte Fotball-VM i Russland, og skal fortsette hele veien til finalen 15. juli. Arne Scheie uttalte før turneringen at han håpet på et godt VM for Sverige og Danmark, men fryktet at Island ville få det tøft. Det var imidlertid før islendingene kjempet seg til uavgjort mot Argentina, mens Sverige og Danmark vant sine åpningskamper!

TV 2 viser 28 kamper på hovedkanalen TV 2, og fire kamper på TV 2 Sportskanalen. Blant disse er de to semifinalene.

Underveis er Julie Strømsvåg og Jan-Henrik Børslid programledere for direktesendingene "Alle elsker VM" fra Kontraskjæret. Erik Thorstvedt, Solveig Gulbrandsen, Brede Hangeland, Jesper Mathisen og Simen Stamsø-Møller blir TV 2s eksperter i studio.

Les mer om dekningen av FIFA Fotball-VM på TV2 og NRK her.

Svensk skjærgårdssommer

Sjölyckan - Premiere torsdag 5. juli klokken 21:40
Se Svensk skjærgårdssommer på nett-TV

Sommer, sol, og sjø, samt utfordringer som kan oppstå når familien samles under samme sommertak, står i fokus i den ferske, svenske serien «Sjölyckan».

- «Sjölyckan» er en komedie som inneholder en real dose sommer og skjærgårdsidyll, og kanskje en overdose av familie og alt det innebærer, sier seriens regissør Felix Herngren, mest kjent som Alex i "Solsidan".

Hovedrolleinnehaverne i serien Sjölyckan, samlet på en veranda i sommervær, med sjøen i bakgrunnen.

Sommerens sykkeleventyr

Tour de France - 7. - 29. juli.
Se Tour de France på nett-TV

Det er klart for den 105. utgaven av Tour de France, der Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff skal jakte etappeseire! Norges sykkelkonge Thor Hushovd har parkert sykkelen, men skal til Frankrike som ekspert for TV 2. For første gang blir han en del av teamet til Dag Otto Lauritzen, Johan Kaggestad og Christian Paasche.

Thor Hushovd sett forfra, til fots langs en landevei, i gråvær.

Ack Värmland tilbake

Ack Värmland - Sesongpremiere torsdag 5. juli klokken 22:10
Se Ack Värmland tilbake på nett-TV

Anette (Mia Skäringer) og datteren Fanny driver fotpleiesalongen «Anettes Føtter» sammen, og har begge fått barn med sine respektive kjærester. Slikt blir det forviklinger av! I andre sesong som nå kommer på TV 2, skal damene tilbake i jobb, mens Pontus og Ola skal ha pappaperm.

De to fedrene i Ack Värmland holder hvert sitt barn i armene, samt pølser i brød, stående foran en pølsebod.

Drap i skjærgården

Mordene i Sandhamn - Sesongpremiere mandag 9. juli klokken 21:45
Se Mordene i Sandhamn på nett-TV

I den svenske krimserien «Mordene i Sandhamn» treffer vi politimannen Thomas Andreasson (Jacob Cedergren) og juristen Nora Linde (Alexandra Rapaport), som prøver å løse drapssaker i den svenske skjærgården.

Thomas og Nora fra krimserien Mordene i Sandhamn, sett forfra på en sandstrand i fint vær.

Sykehusdrama

Syrror - Sesongpremiere torsdag 24. juli klokken 22:45
Se Syrror på nett-TV

I sykehusdramaet "Syrror" fra Sverige, følger vi den tøffe, dramatiske og romantiske hverdagen til fire sykepleiere på et av Stockholms største akuttmottak. I sommer er den populære serien tilbake med sin andre sesong.

Hovedrolleinnehaverne i serien Syrror, samlet på en operasjonssal på et sykehus.

Sjarmerende psykiater

Bull - Sesongpremiere 21. juni
Se Bull på nett-TV

"Bull" var en svært populær serie på TV 2 i fjor sommer, og nå kommer sesong 2. Møt den småarrogante, men sjarmerende, psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jury, aktorat, vitner og forsvarere – alt for å hjelpe sine klienter med å vinne rettssaker.

Good Karma Hospital

Good Karma Hospital - Sesongpremiere 17. juli
Se Good Karma Hospital på nett-TV

«Good Karma Hospital» var en av fjorårets store sommersuksesser, og nå kommer fortsettelsen. I serien møter vi norske Amrita Acharia i hovedrollen som legen Ruby Walker, som tar jobb på et sykehus i India for å komme seg over kjærlighetssorgen.

Norske Amrita Acharia i hovedrollen som Ruby Walker i serien Good Karma Hospital, sett skrått forfra.

Sommerfest fra Telemark

Sommerfest fra Telemark - Fredag 29. juni kl. 20:00
Se sommerfest fra Telemark på nett-TV

Cathrine Fossum og Jan-Fredrik Karlsen får besøk av Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Klæbo når de inviterer til sommershow fra Bø Sommarland. I tillegg dukker det opp kjente og kjære artister.

Musikkmanager og tidligere «Idol»-dommer Jan Fredrik Karlsen og TV 2-anker Cathrine Fossum skal lede TV 2s store sommershow i Bø Sommarland. På gjestelisten står Trang Fødsel, Freddy Kalas, Vidar Villa og Paradisio, skistjernene Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo kommer, og Norges galeste kokker - Flying Culinary Circus - skal i aksjon.

Det direktesendte familieshowet sparker også i gang Sommarland Skifestival, der norgeseliten i langrenn konkurrerer på rulleski i Bø sentrum lørdag 30. juni og søndag 1. juli

Programlederne i sommerfest fra Telemark, samlet i en havn, smilende mot kamera.

Allsang på svensk

Lotta på Liseberg - Sesongpremiere 30. juni kl. 20:00
Se Lotta på Liseberg på nett-TV

Lotta Engberg byr også i år på allsang fra Stora scenen i fornøyelsesparken Liseberg i Göteborg. Her blir det opptredener fra Sveriges mest folkekjære artister.

Alvorlige krimgåter

Hawaii Five-O - Mandager klokken 23:40
Se Hawaii Five-O på nett-TV

Hawaiis beste etterforskere settes på nytt i sving for å løse noen av øyenes mest alvorlige krimgåter i den åttende sesongen av populære nyversjonen av Hawaii Five-O, som i sin opprinnelige utgave gikk i 279 episoder mellom 1968 og 1980.

Rollebesetningen i Hawaii Five-O, dramatisk oppstilt på en strand med føttene i sjøen.

Mat Norden rundt

Premiere mandag 11. juni klokken 19:30
Se Mat Norden rundt på nett-TV

Niklas Ekstedt reiser rundt i Norge og besøker spennende steder for å oppleve det norske matfatet. Det blir mange fine møter med lokale helter og ikke minst nye smaker.

Politifamilie

Blue Bloods - Sesongpremiere onsdag 13. juni klokken 23:40
Se Blue Bloods på nett-TV

Det er klart for den åttende sesongen av "Blue Bloods". Familien Reagan i New York har politiblod i årene, og Frank Reagan (Tom Selleck) er sjef i både politiet og familien.

Tom Selleck og resten av hovedpersonene i Blue Bloods, oppstilt med deler av New York Citys kart i bakgrunnen.