Meny

Disse 10 programmene har premiere på TVNorge i februar

Har du savnet Tangerudbakken borettslag, Helt perfekt eller Neste sommer? Gled deg! Februar blir fullspekket med vinterleker og underholdning.

Selv om ”gulljakta” tar mye plass i februar betyr det ikke at TVNorge tar en pause fra underholdningsprogrammene. Nå kommer flere av TV-favorittene tilbake på skjermen.

Alt fra den sjarmerende gjengen i Tangerudbakken borettslag, kjendiser som skal i ilden under 71° nord, til humor og latter med Neste sommer og Helt perfekt. I tillegg vil OL-kveld på TVNorge by på morsomme bidrag.

Gikk du glipp av et program kan du se det på nytt i TV-arkivet i Underholdningsportalen. Der vil du finne mange godbiter av filmer og serier. Koble opp SMART-boksen til nett og få enda mer ut av TV-boksen din. Slik kobler du opp.


Disse 10 programmene har premiere

OL-kveld
TVNorge lørdag 10. februar klokka 20.00

Calle Hellevang-Larsen, Jon Almaas og Anne Rimmen i OL-kveld på TVNorge

Direkte fra Sentralen i Oslo tar Jon Almaas og Anne Rimmen tempen på mesterskapet, oppsummerer dagen, holder intervjuer med norske medaljevinnere og bygger opp forventningene til det kommende døgnet. Sendingen vil også inneholder humoristiske bidrag fra Calle Hellevang-Larsen, Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen og Magnus Devold.

Nå kan du se vinterlekene og andre favorittprogrammer på nett-TV eller med RiksTV-appen på mobil og nettbrett.

Tangerudbakken borettslag (sesong 4)
TVNorge onsdag 14. februar klokka 21.30
Gjengen i Tangerudbakken borettslag er tilbake med Olav, Hege-Anette og de andre. Med små og store hendelser i borettslaget på Stovner i Oslo, skal det feires at gjengen har bodd i Tangerudbakken borettslag i 10 år, med en stor jubileumsfest. Se fram til en ny sesong med denne herlige gjengen.

Se Tangerudbakken borettslag på nett-TV

Gift ved første blikk (sesong 4)
TVNorge torsdag 15. februar klokka 21.30

Programlederne i fjerde sesong av Gift ved første blikk, på TVNorge fra februar 2018

Dagen etter Valentines Day kliner TVNorge til med mer kjærlighet på skjermen. Fjerde sesong av Gift ved første blikk byr nok en gang på feelgood når seks single legger skjebnen i ekspertenes hender.

Deltakerne føler de har prøvd alt for å finne den rette, og gifter seg nå på TV med en vilt fremmed. På papiret skal det være deres rette livspartner. Vi følger dem gjennom fem uker som mann og kone, før de må velge om de vil forbli gift eller signere skilsmissepapirene.

Se Gift ved første blikk på nett-TV

71° nord - Norges tøffeste kjendis
TVNorge søndag 18. februar klokka 21.30

Norges tøffeste kjendis 2018 på 71 grader nord 

I vårens utgave av 71° nord – Norges tøffeste kjendis – vil følgende ti sterke personligheter få testet sine grenser til det ytterste. Vi gleder oss til å se kjendisene teste sine grenser.

Disse er med: John Arne Riise (tidligere fotballspiller), Jan Thomas (stylist), Karoline Dyhre Breivang (tidligere håndballspiller), Lars Erik Blokkhus (Plumbo-vokalist), Carina Dahl (artist), Abiel Tesfai (programleder, BroShow), Håvard Tvedten (tidligere håndballspiller), Nadya Khamitskaya (danser), Marthe Kristoffersen (tidligere langrennsløper) og Silje Torp (skuespiller).

Se 71° grader nord på nett-TV

Stories from Norway
TVNorge mandag 19. februar klokka 21.30

Bård og Vegar Ylvisåker med den nye serien Stories from Norway på TVNorge

Hver episode av Ylvis-brødrene sitt nye program er en frittstående musikal, som tar for seg en sak eller hendelse fra virkeligheten. Gjennom våren vil Ylvis ta for seg saker som sier noe om Norge og vår plass i den større verden. Første episode tar for seg stupetårnet på Hamar, som skulle koste 1,5 millioner, men da det sto ferdig var prisen vokst til 30 millioner.

Se Stories from Norway på nett-TV

Hvite gutter
TVNorge mandag 19. februar klokka 22.00

Boblebad-scene fra Hvite gutter ny serie på TVNorge

Kompisene Leo, Jens, Herman og Mathias var helter på videregående. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt sammen på Oslos vestkant. Livet er en lek og de har ingen planer om å flytte fra hverandre. Problemet er bare at oppførselen som gjorde dem til vinnere i tenårene, ikke lenger er en suksessformel.

Se hvite gutter på nett-TV

Norske rednecks camping
TVNorge fredag 23. Februar kl. 21.30 (førpremiere på TVNorge, premiere på MAX mandag 26. februar kl. 21.30)

Ny sesong med Norske rednecks, nå på en campingplass

Väinö, Gunn-Berit, Doc, Daniel og de andre redneckene, bestemmer seg for å starte sin egen campingplass. Det er bare én måte å finne ut hvilket sted som er best egnet for redneck-camping; hver plass må testes ut med en real redneck-fest. Vil de til slutt finne sitt sommerparadis, det perfekte sted for sin redneck-camping?

Se Norske rednecks camping på nett-TV

Neste sommer
TVNorge søndag 25. februar klokka 21.30

Sesong 5 av Neste sommer på TVNorge

Humordramaet Neste sommer fortsetter, og det gjør også intrigene som ofte oppstår når familien er samlet for feriehygge, i litt for intime omgivelser. I denne sesongen dukker det opp to nye beboere i hytten i nabolaget. Siggen er en livsglad jente i 20-årene, med dårlig impulskontroll, som har arvet sin fars hytte og har med seg kjæresten og pollenallergikeren Egil, for å teste ut livet som hytteeier. Dette samtidig som Terje, Per Ivar, Eva og de andre har sitt å jobbe med.

Se Neste sommer på nett-TV

Thomas Giertsen: Helt perfekt
TVNorge søndag 25. februar klokka 22.00

Humorserien om de fiktive livene til Thomas Giertsen og Ine Jansen fortsetter. Ting går gjerne fra vondt til mye, mye verre, når samlivets tilsynelatende små, ubetydelige problemer vokser fullstendig ut av proporsjoner.

I herskapsvillaen på Oslos beste vestkant fortsetter Thomas og Ines desperate jakt etter det perfekte liv. Men hva gjør Thomas når han havner i økonomiske problemer og Trygve Hegnar tilbyr bistand i bytte mot en date med Ine?

Se Helt perfekt på nett-TV

Danskebåten
TVNorge mandag 26. februar klokka 20.00

Tre mannskapsmedlemmer ombord på Stena Saga, fra serien Danskebåten som kommer på TVNorge i februar

I Danskebåten blir vi kjent med fartøy, besetning og gjester på Stena Saga, båten som har daglig overfart mellom Oslo og Frederikshavn. Vi blir kjent med alt fra folkene i maskinrommet til kapteinen på broen og resten av mannskapet, mens de alle arbeider for at passasjerene skal få en så fin reise som mulig. Og så blir det selvsagt møter med mange av gjestene ombord.

Se Danskebåten på nett-TV