• Bloggerne_S09

Disse er med i årets sesong av Bloggerne

TV 2 er snart i gang med den niende sesongen om norske bloggere

I åtte sesonger har vi fulgt norske bloggere som deler store deler av livet sitt i sosiale medier. Nå står sesong ni for tur.

TV-kameraene har fulgt profilene gjennom tykt og tynt i løpet av et helt år. Seerne vil få et eksklusivt innblikk i hvordan norske bloggere og influencere hver dag jobber for å dele og inspirere mennesker landet over. 

Disse er med i årets sesong 

Jørgine «Funkygine» Vasstrand
Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård
Anniken «Annijor» Jørgensen
Anne Brith Davidsen
Kristine «Krisssy» Ullebø
Caroline Berg Eriksen
Stina Marie Bakken

Deltakerne i årets sesong av Bloggerne

Bloggerne har premiere på TV 2 Livsstil 10. september kl. 21.30. Se premieren med RiksTV-appen eller via nett-TV

Suksess for TV 2 Livsstil 

Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, beskriver Bloggerne som en suksess for TV 2 Livsstil gjennom åtte sesonger. -Det er gøy å se engasjementet den gjengen skaper hos seerne. Vi er veldig fornøyd med bredden i årets cast og gleder oss til å følge dem videre i høstens nye sesong, sier Nakken. 

Caroline Berg Eriksen i Bloggerne

I sesongens første episode blir vi med hjem til Caroline Berg Eriksen 

Nye profiler i høstens sesong 

Caroline Berg Eriksen er en av de nye profilene seerne blir bedre kjent med gjennom den niende sesongen. I sesongens første episode blir vi med hjem til Caroline og ektemannen Lars Kristian.

- Jeg håper å vise seerne en annen side av meg selv enn slik mange tror de kjenner meg gjennom bloggen, sier Berg Eriksen. Det er lett å misforstå eller forhåndsdømme gjennom tekst og bilder, og jeg håper å vise en mer ekte Caroline på TV-skjermen, sier bloggeren best kjent som Fotballfrue. 

Stina Blogg i Bloggerne

Stina Marie Bakken er en av to nye profiler i Bloggerne på TV 2 Livsstil 

Stina Marie Bakken er den andre, nye profilen i årets sesong. Bloggeren står bak livsstilsbloggen "Stinablogg" og er samboer med skuespiller og heavy metal-vokalist Per Fredrik Åsli, kjent som "PelleK". 

- Jeg ser virkelig frem til å være med i "Bloggerne", sier bloggeren. Jeg gleder meg til å dele mer og slippe seerne tettere på i hverdagen, sier Stina. 

Se trailer på den nye sesongen

Bloggerne har premiere på TV 2 Livssstil mandag 10. september kl. 21.30.