• ReadyPlayerOne

Fra Ready, Player, One

Disse filmene fra SF gleder vi oss til denne høsten

Høsten er full av deilige filmpremierer for hele familien

Avengers: Infinity War, Ready Player One og Pacific Rim: Uprising er tre av de mange premierene fra SF Anytime vi gleder oss ekstra mye til denne høsten. 

Fra den svenske filmprodusent og -distributøren kommer det flere godbiter denne høsten. Kinosuksesser som Avengers: Infinity War, Ready Player One og Pacific Rim: Uprising blir tilgjengelig i RiksTVs Underholdningsportal og Filmleie i løpet av høsten.

Gjør deg klar for de synkende temperaturene, høstmørket og finn frem ullteppet: filmhøsten blir virkelig god! Se trailerne og les om de kommende premierene. 

Få tilgang til Underholdningsportalen og Filmleie ved å koble din SMART-boks II til Internett. Se hvordan du kobler til her. 

Avengers: Infinity War 

Sjanger: Action, Fantasy
Medvirkende: Robert Downey Jr., Pom Klementieff, Karen Gillan, Zoe Saldana
Skaper: Anthony Russo, Joe Russo
Premieredato: 27. august 

Velkommen til tidenes superheltunivers! Marvels Avengers har hatt gigantsuksess på kinoleretter i hele verden. I vår kom Avengers: Infinity War, tidenes ultimate og dødligste konfrontasjon. Nå må Avengers-heltene slippe alt de har i hendene for å redde verden - denne gangen fra superskurken Thanos. 

Ready, Player, One 

Sjanger: Action, Fantasy, Science Fiction 
Medvirkende: Olivia Cooke, Simon Pegg, Hannah John-Kamen, Ben Mendelsohn
Skaper: Steven Spielberg 
Premieredato: 6. august 

Når skaperen av et utrolig videospill dør, legger han igjen en video av seg selv hvor han forteller om et gigantisk påskeegg han har gjemt. Personen som finner dette egget, arver hans sinnssyke formue. Vi følger unggutten Wade Watts som finner den aller første ledertråen som kickstarter racet. 

Pacific Rim: Uprising 

Sjanger: Action, Science Fiction
Medvirkende:  John Boyega, Tian Jing, Scott Eastwood
Skaper: Steven S. DeKnight
Premieredato: 6. august 

Det har gått ti år siden Kaiju-monsterne kom opp fra havets dyp og la verdens storbyer i ruiner. Etter at de ble utslettet av de gigantiske Jaeger-robotene, har situasjonen normalisert seg. Men Jaeger-teamet hviler ikke på laubæra. Jake Pentecost, sønn av den legendariske Jaeger-piloten Stacker Pentecost, blir hentet inn mot sin vilje til å trene opp en ny generasjon med Jaeger-kadetter. 

Peter Rabbit

Sjanger: Animasjon, Eventyr, Komedie
Medvirkende: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki
Norske stemmer: Christoffer Staib, Anders Bye, Siri Nilsen, Marion Ravn, Ina Svenningsdal, Malim Pettersen, Christian Ingebrigtsen
Skaper: Will Gluck
Premieredato: 6. august

Peter Rabbit er velkjent for de fleste med småbarn. Barneboken fra Beatrix Potters univers har hatt stor, internasjonal suksess. Nå er Peter Rabbit endelig tilbake i animert form - nå med et nytt eventyr!

Peter Rabbit, på norsk best kjent som Peter Kanin, prøver flere ganger å snike seg inn i hagen til Herr Gregersen for å stjele de deilige grønnsakene hans. Peter har ingen grenser på de kreative påfunnene han bruker for å lure den gretne bonden. Men når gården selges og får en ny eier, må Peter Kanin finne på helt nye påfunn for å snike seg inn på gården. 

Sherlock Gnomes 

Sjanger: Animasjon / Familiefilm / Eventyr
Medvirkende: James McAvoy, Johnny Depp, Emily Blunt
Skaper: John Stevenson
Premieredato i Filmleie: 17. september

I Sherlock Gnomes får vi et gjensyn med hagenissene Gnomeo og Julie. Denne gangen må de rekruttere den velkjente dektektiven til å etterforske flere, mystiske forvinninger av andre hagenisser.