• Vikings2

Endelig svinger Vikings med øksa igjen

Nå kan du se den verdenskjente serien med HBO Nordic inkludert i vår bestselgende TV-pakke.

Vikinghorden fra nord som tok verden med storm i 2013 er endelig tilbake. Dette er krøniken du må få med deg. Lad opp med hele forhistorien – alle tidligere sesonger finner du med HBO Nordic inkludert i RiksPakken. 

Når den sagnomsuste vikingesagaen braker løs igjen i november, er det andre del av den bloddryppende sesong 5 som står for tur. Det er harde tider. I mangel på en sterk leder er kongeriket i ferd med å revne i sømmene.

Er du glad i å fråtse i verdensfenomer som Vikings, Game of Thrones, The Handmaid's Tale og Westworld? Les mer om film- og serietilbudet hos RiksTV her. 

Floke (Gustaf Skarsgård) har tatt med seg de sterkest troende til Island for å skape et nytt samfunn i Odins bilde, mens sønnene av den beryktede Ragnar Lothbrok fortsetter å herje på slagmarken og rivalisere om makt og kongedømme.

Lagertha (Katheryn Winnick), sønnen Bjørn (Alexander Ludwig) og hans halvbror Ubbe (Jordan Smith) har måttet kjempe til siste mann for å forsvare Kattegat fra Ivar the Boneless (danske Alex Høgh Andersen) og hans kumpaner.

Se trailer! 

Norrønsk maktkamp 

Da Kattegat til slutt faller, klarer Lagertha og Bjørn så vidt å unnslippe. Bjørn sverger å ta tilbake Kattegat tilbake fra Ivar, som ser ut til å bli mer maktsyk og mistenksom for hver dag som går.

Når Rollo, Ragnars Lothbroks bror, returnerer til gamlelandet med den franske tronen i ryggen, er det endelig tid for siste del av sesong 5 – tilgjengelig på HBO Nordic fra 29. november.

Den synske spåmannen ser jærtegn som tilsier at Ragnars ettermæle blir undergang og død for dem alle. Spørsmålet er ikke om, men når det endelige slaget skal stå. Vikingene har et passende et navn på det – det kalles tross alt Ragnarok.

Vikings på HBO Nordic hos RiksTV

Få med deg hele historien fra begynnelsen

I sesong en ble en hel verden bergtatt av den hardtslående bonden Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), som sammen med sin flamme, kone og skjoldmøy Lagertha lever i Kattegat. Ragnar er lei strid med lokale stormenn og vil ut i verden.

Å gå viking har alltid handlet om å dra østover, men Ragnars eventyrlyst drar han og hans menn ut mot det ukjente i vest.

Alliert med sin venn og båtbygger Floke, lager han et fartøy som mestrer Nordsjøens harde farvann. Likevel er den mektige jarl Haraldson ikke overbevist, og forbyr dem reise. Ragnar og hans menn setter seil fra Kattegat på trass, lander ved Lindisfarne kloster og verden blir aldri den samme igjen.

Vikings på HBO Nordic med RiksTV

Fire sesonger med norrøn historiefortelling på sitt aller beste

Med list og brutalitet angriper vikingene kontinentet – fra England i vest, via Paris, til Tunis i sør. Fra sine kår som gårdbruker går Ragnars reise langt, men hvor lenge kan noen leve så hardt som Ragnar Lothbrok før myten tar overhånd?

Å ta plass ved kongens bord i England, få barn med en dronning, kaste seg utfor Paris’ barrikademur i berserk raseri, eller stå opp igjen fra de døde – ingenting er for stort for Ragnar. Selv når han ikke er der, terroriserer han de som frykter øksa. Og snart banker neste generasjon på klosterdøra.

Se sesong en til fire av Vikings i nett-TV! 

Trass i strid, hevnlyst og blodtørst handler Vikings også om blodsbånd, brorskap og kjærlighet. Det mystiske norrøne møte med det kristne Europa skaper et eksplosivt bakteppe for den fengslende krøniken om vikingenes blodige ferd mot storhet. Store fiender stifter nære bånd, og grensen mellom hvem som er god og hvem som er ond – det kommer an på øyet som ser.

Én ting er derimot helt sikkert. I Vikings er det bare ett øye som ser alt.

Se Vikings på HBO Nordic med RiksTV

Nordmenn i Vikings

I og med at Vikings utspiller seg i Skandinavia, har norske skuespillere som Thorbjørn Harr, André Eriksen og Einar Selvik allerede vært med i serien. I den femte sesongen finner vi norske Dagny Backer Johnsen som Snefrid og Erik Madsen som Kong Hemming – en dansk konge som leder en vikinghær mot sakserne.

Med et imponerende karaktergalleri og en rekke nye innspillingssteder, er den femte sesongen seriens mest ambisiøse sesong hittil, hvor alt ser ut til kulminere i et eneste stort smell – tør du la være å følge med?

Vikings på HBO Nordic med RiksTV

Vikings på HBO Nordic får du inkludert i RiksPakken

Samtidig som første episode i del 2 av den femte sesongen blir tilgjengelig 29. november, blir også del 1 av sesong fem tilgjengelig. Allerede nå kan du se hele historien fra sesong 1 til 4.

Som serienerd finner du noen av verdens desidert største kvalitetsserier HBO Nordic. Og det beste? HBO Nordic er integrert i RiksTVs flater, slik at du finner alt innholdet fra HBO Nordic i Underholdningsportalen, i nett-TV eller i RiksTV-appen. 

Les mer om HBO Nordic inkludert i RiksPakken her.

Vikings på HBO Nordic med RiksTV

Mest for pengene med RiksPakken

Heldigvis handler livet om mer enn blod, ære og øksemord. Mange er også glad i sport, nyheter og filmer. Derfor har RiksTV satt sammen en pakke til deg som ønsker et komplett underholdningstilbud.

I tillegg til de nyeste og beste kvalitetsseriene og mer til på HBO Nordic, får du sport i verdensklasse, over 65 norske og internasjonale TV-kanaler, ukesarkiv, filmleie og eget barneinnhold til en veldig hyggelig pakkepris.

Med RiksPakken kan du i tillegg se TV fire steder til én og samme abonnementspris; i flere rom hjemme, på hytta, i båten eller campingvogna – og overalt der du er med RiksTV-appen.

Er du glad i å fråtse i TV-serier, de nyeste filmene og svitsje mellom over 65 TV-kanaler? Da må du lese mer om vår bestselgende TV-pakke, RiksPakken.