• Six_Hovedbilde

Militærdramaet SIX er endelig tilbake med en ny sesong

I sesong 2 fortsetter jakten på terrorister i Europa

En høyaktuell serie som har blitt en seersuksess. Jakten på terrorister fortsetter i actionserien om spesialsoldatene i Navy SEAL Team Six.

Etter å ha blitt en seersuksess for amerikanske History Channel - kanalen bak suksesserier som Vikings og Knightfall - er endelig Six tilbake med en ny sesong på HBO Nordic, som du kan se hjemme og med RiksTV-appen for mobil, nettbrett og Apple TV 4.

Se også Six på nett-TV med PC/Mac

Dramaserien, som byr på en stor dose action, er skapt av den tidligere marinesoldaten William Broyles Jr. Han og broren David har tidligere bidratt som manusforfatter på krigsfilmer som Jarhead og Saving Private Ryan.

Trailer for sesong 2 av SIX (OBS! Store spoilere fra sesong 1!)

Jakten på terrorister forsetter i Europa

Navy SEAL team er den amerikanske marinens viktigste avdeling for kontraterrorisme. I serien følger vi Joe "Bear" Graves (Barry Sloane) og hans menn, i og utenfor de farlige oppdragene de påtar seg.

Sesong 2 starter i det Joe, Alex (Kyle Schmid), Robert (Edwin Hodge), Ricky (Juan Pablo Raba) og de andre i teamet ser seg nødt til å inngå et samarbeid med den smarte CIA-offiseren Gina Cline, spilt av nykommer Olivia Munn (The Newsroom). Sammen søker de gjennom Øst-Europa og infiltrerer fiendtlige territorium for å spore opp Michael (Dominic Adams), hovedmannen bak et stort terrornettverk.

Olivia Munn i rollen som Gina Cline, står ettertenksomt i et stort rom med et amerikansk flagg i bakgrunnen

Olivia Munn, kjent fra The Newsroom, dukker opp i rollen som Gina Cline.

Tar deg på innsiden av soldatlivet

Serien tar et blikk på livet til soldatene i felten og utenfor, og fokuserer på brorskapet i dette farlige yrket.

Den veksler mellom å skildre problemer på hjemmebane og i felten, samtidig som den viser den særegne psyken, egenskapene og alle forberedelsene som slike soldater trenger. Det hele serveres naturlig nok med en dugelig dose action.

Savner du serier som The Unit og Strike Back kan Six passe godt for deg.

Visste du at med RiksPakken får du alle serier og filmer fra HBO Nordic inkludert? Få tusenvis av underholdningstimer både hjemme og på app for mobil og nettbrett. Les mer om HBO Nordic.