• Bøndene_1920px

Jakter på kjærligheten på TV - dette er de nye bøndene

Nå er seks nye bønder klare for å finne kjærligheten i jubileumssesongen av det populære programmet Jakten på kjærligheten. Les om dem og se bilder her!

Etter fjorårets vellykkede jakt, der tre av fire par ble samboere under innspilling, har søknader fra bønder som vil finne kjærligheten strømmet inn. 

- Det har vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta. Rundt 400 søknader er kommet inn, sier programleder Katarina Flatland til TV 2.

Husk at du kan se Jakten på kjærligheten overalt med RiksTV - både på mobil, nettbrett, laptop og Apple TV. Se Jakten på kjærligheten på nett-TV.

Nytt av året

I de siste sesongene har speed-dating funnet sted på Hoel gård i Hedmark. Denne sesongen kommer speed-datene til å foregå i nye omgivelser, på en utvalgt gård, som vil bli presentert ved en senere anledning.

- Et annet nytt grep er at Jakten-parene denne sesongen kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig. Der vil de også omgås hverandre.Tidligere har parene reist på romantiske turer alene til forskjellige land.

Programleder Katarina Flatland

Siden dette er en jubileumssesong åper vi også å kunne markere sesong 15 ved å samle alle tidligere bønder og jakten-parene til en feiring til høsten, sier programleder Katarina Flatland.

To kvinner og fire men: Dette er Jakten-bøndene 2018

I år er det valgt ut to kvinnelige bønder og fire mannlige. De kommer fra ulike steder i landet og er fra 25 til 50 år. En av bøndene - Simen - er en av frierne som var med i forrige sesong. Han var frieren til bonden Beatrice Fjell og var den siste frieren som ble sendt hjem. Simen er selv odelsgutt og bytter nå side fra frier til å bli en Jakten-bonde.

Gudrun Austli (38) Snåsa, Nord-Trøndelag
Gårdsdrift: Sauebonde
Gudrun er en livlig og glad bonde som har flyttet fra byen for å overta familiegården på Snåsa. Hun jobber i tillegg som filmprodusent. Latteren sitter løst hos Gudrun og hun ønsker seg en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og som ikke er redd for å være nær. Skjegg ingen hindring, heller en fordel. Gudrun ønsker seg en kar som vil ha familie og barn.

Jakten på kjærligheten-bonde Gudrun Austli

Janne Øiestad (50) Hjellebøl, Akershus
Gårdsdrift: Hester
Janne er raus og åpen, latteren sitter løst og hun er sosial. Hun bor på gården med sin 13 år gamle datter, går på jakt og steller dyrene. På sikt ønsker Janne å tilrettelegge «Inn på tunet» - et tilbud til barn som trenger det på grunn av livssituasjonen sin. Janne ønsker en omsorgsfull mann med humor, en bestevenn som er raus med klemmer og trygg på seg selv.

Jakten på kjærligheten-bonde Janne Øiestad

Bjørn Hammer (30) Selbu i Sør Trøndelag
Gårdsdrift: Sauebonde
Denne driftige bonden er både handy og huslig. I tillegg til gårdsdrift jobber han som landbruksentreprenør. Han padler kajakk, går på jakt, står på ski og kjører snøscooter om vinteren. Bjørn søker en blid og positiv jente som gjerne må være litt frempå og som tør å flørte med ham.

Jakten på kjærligheten-bonde Bjørn Hammer

Ola Einar Hovrud (50) Leira i Oppland
Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon
Ola Einar bor i et flott, nybygg på gården. Han er en blid, utadvendt og hjelpsom kar, som trives like godt ute i naturens stillhet som når han drikker kaffe med naboen og går på bygdedans. Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med.

Jakten på kjærligheten-bonde Ola Einar Hovrud

Simen Gjølberg (25), Kråkstad, Akershus
Gårdsdrift: Korndrift
Simen var en av Beatrice Fjells friere i forrige sesong. Han har alt på stell i livet - gode venner, jobb som veiplanlegger i Veivesenet og skal snart overta odelsgården. Men han mangler drømmekjæresten. Simen ønsker brev fra jenter på sin egen alder og han liker tydlige, snille og bestemte jenter som vet hva de vil. Og som ikke minst skjønner at gårdsdrift ikke er en åtte-til-fire-jobb.

Jakten på kjærligheten-bonde Simen Gjølberg 

Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark
Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift
Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne god vin til. Han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler. Det er elevene han er lærer for som meldte han på til «Jakten på kjærligheten». Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv og seiling, som liker gårdslivet og vil kokkelere på kjøkkenet og kose seg.

Jakten på kjærligheten-bonde Kristoffer Heldal

Husk at med RiksTV kan du se TV 2 i ukesarkivet. Går du glipp av en episode med Jakten på kjærligheten har du muligheten til å se den igjen. Les mer om RiksPakken.