• KiddingJimCarrey

Jim Carrey tilbake med glans i Kidding

Etter en turbulent tid er Jim Carrey endelig tilbake. Denne gangen kanskje i en av hans aller beste prestasjoner. 

Kidding er et amerikansk komediedrama skapt av Dave Holstein. Serien er produsert for amerikanske Showtime, men seriens ti deler distribueres av HBO Nordic i Norge. 

Vil du se Jim Carrey i Kidding? Se serien med nett-TV

Jim Carrey og Catherine Keener spiller to av hovedrollene. Det er ikke første gangen de to skuespillerne har spilt mot hverandre, da de også spilte sammen i Eternal Sunshine of the Spotless Mind. 

Se trailer!

TV-personlighet med et mørkt dyp

Kidding følger vi Jeff Piccirillo, en populær barne TV-personlighet elsket av både barn og voksne. Karakteren hans, Mr. Pickles, bidrar til at Jeff kan leve at en merkevare verdt flere millioner dollar. Men selv bak en hyggelig og elsket barne TV-karakter, finnes det et mørkt dyp ingen kjenner til.

Piccirillo har mistet sin ene tvillingsønn i en trafikkulykke, men nektes å fortelle om sin bunnløse sorg og et uendelig savn på nasjonal TV. Mr. Pickles skal intet annet enn å fortsette å glede en hel nasjon med ukulele og narrativer egnet for barn. 

Jim Carrey i Kidding

Første TV-serie siden "In Living Color" 

I Carreys første TV-serie siden "In Living Color" i 1990, leverer Carrey bedre han har gjort noen gang før. De fleste kjenner Jim Carrey som en kilde til endeløs latter og humor, men denne gangen er det en annen nyanse av Carrey seerne får oppleve. 

Carrey formidler Piccirillos karakter på en fantastisk måte. Han bringer lys og varme med seg med sitt fantastiske jeg; varme øyne og et innbydende og smittende smil. Akkurat slik en barne-TV-profil skal være.

Samtidig oppnår Carrey å gi seerne en følelse av skyld dersom man skulle trekke på smilebåndet. De ulike nyansene av barnslig uskyld og glede blandet med bunnløs sorg, gjør at man som seer blir dratt mellom to ulike verdner. 

Jim Carrey i Kidding

- Carryes beste prestasjon på et tiår 

Kidding er en serie som trekker frem gleden og uskylden ved å være et barn, samtidig som den trekker frem de grufulle, endeløse sorgene et voksent menneske kan oppleve.

Carrey lykkes svært godt i å formidle karakteren som en god mann i en splittet verden. Carryes ulike nyanser som skuespiller kommer godt frem, samtidig som seerne får se en ny side av skuespilleren. En veldig god og gjennomført side. 

Anmeldere verden over har sett frem til å endelig få se Carrey på skjermen igjen. Serien har høstet gode anmeldelser i både nasjonale og internasjonale medier. Matt Miller i Esquire skriver følgende: 

- Kidding is Jim Carrey's best performance in a decade. 

Vil du se Kidding med Jim Carrey? Med RiksPakken er HBO Nordic inkludert i TV-pakka. Les mer og bestill på rikstv.no.