• Jon

Jon Almaas fortsetter kampen for et bedre liv med "Praktisk info med Jon Almaas"

På oppdrag fra selveste kong Olav går Jon Almaas igjen ut i strid for fedrelandet. Han er fast bestemt på å bruke TV-mediumet til dets opprinnelige formål: å bidra til å gjøre livene bedre og lykkeligere for alle i vårt fedreland - og å være underholdende. 

– Kong Olavs ord fra åpningen av fjernsynet i 1960 er like aktuelle i dag, om ikke enda mer. Det er så mye folk ikke vet som de strengt tatt burde visst. Folk er ikke klar over hvor mye enklere livene deres kan bli med riktig praktisk info, sier Jon Almaas.

Calle

Calle Hellevang Larsen skal også i høst bistå Jon Almaas i programmet 

Skal løse nordmenns største problemer 

Hvordan spiser man taco uten å søle så fælt? Kan man spise snø uten å få mark i magen? Hvor ofte bør man ligge sammen i et forhold for å unngå brudd? Jeg har tatt på meg oppdraget å finne svaret på disse tingene, på vegne av det norske folk, og jeg tar ikke lett på oppgaven, sier Jon Almaas.

I sin uslukkelige tørst etter nyttig informasjon lar Jon fagfolk, professorer, nerder og eksperter snakke ut om alt det han lurer på. Til å hjelpe seg i studio har han med seg komiker Calle Hellevang-Larsen.

– Calle er like nysgjerrig som meg, men har en litt annen tilnærming til den praktiske infoen. Han er på mange måter en menneskelig forsøkskanin som, på den lange veien mot et mer opplyst og praktisk samfunn, gjerne tester hypoteser og gjennomgår fysiske eksperimenter. Det er jeg glad for at jeg slipper, sier Almaas. 

Praktisk info med Jon Almaas har premiere på TVNorge i høst. Se programmet på farten med RiksTV-appen

Latter og kunnskap

Programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, er veldig fornøyd med at Almaas skal på med en tredje runde av talkshowet.

– Jon er en av de beste programlederne vi har her i landet. Praktisk info er et program han fått lov til å forme selv, og det er gøy å se at folk har trykket det til sitt bryst. Det er et talkshow uten det heseblesende tempoet man vanligvis finner innen sjangeren, og man sitter alltid igjen med en god latter og ny kunnskap etter å ha sett på. Sånn blir det garantert i høst også, sier Landsverk.