Meny

Premierer i april med HBO Nordic!

Hold deg fast, for nå er sesong 2 av Westworld og The Handmaid's Tale her. Finn ut hvilke premierer som passer for deg!

The Handmaid’s Tale

26. april. Sesong 2 starter med en dobbeltepisode. (13x60 min)
Se på nett-TV

DRAMA: Den prisbelønte dramaserien The Handmaid’s Tale fortsetter med de første to episodene av andre sesong 26. april, og etter premieren slippes en ny episode hver torsdag på HBO Nordic. 

Sesong 2 består av totalt 13 episoder. Serien som vant åtte Emmy-awards og to Golden Globe kommer tilbake med en sesong preget av Offreds graviditet og hennes pågående kamp for å frigjøre sitt kommende barn fra skrekksamfunnet Gilead. 

«Gilead er inne i deg selv» er favorittutrykket til Tante Lydia. I sesong to vil Offred og alle de andre karakterene enten sloss mot – eller underkaste seg – denne mørke sannheten.

Westworld

23. april. Sesong 2 (10x60 min)
Se på nett-TV

DRAMA: Den etterlengtede andre sesongen av det storslåtte dramaet til Jonathan Nolan og Lisa Joy er endelig tilbake på HBO Nordic. I rollene finner vi Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Jeffrey Wright (Bernard), Ed Harris (the Man in Black), Ingrid Bolsø Berdal (Armistice) og flere kjente fjes fra første sesong. 

I tillegg dukker Gustaf Skarsgård, Fares Fares og Katja Herbers opp i den nye sesongen. Westworld er skapt av Jonathan Nolan and Lisa Joy, som også produserer serien i samarbeid med J.J. Abrams, Athena Wickham, Roberto Patino, Richard Lewis og Ben Stephenson. Serien er basert på filmen skrevet av Michael Crichton.

Paterno

Premiere 8. april. HBO-film (Du finner Paterno i Underholdningsportalen under filmer)

Se også filmen på nett-TV

FILM: Filmen skildrer Pennsylvania State Universitys hovedtrener i amerikansk fotball, Joe Paterno, og hans handlinger i etterkant av overgrepsskandalen som involverte hans assistenttrener Jerry Sandusky.

Paterno, som på dette tidspunktet holdt rekorden for mest seiere med laget Penn State Nittany Lions, får sitt ettermæle truet og må stå til rette overfor ofrene som har blitt sviktet av utdanningsinstitusjonen.

Paterno er regissert av Barry Levinson (The Wizard of Lies, Wag the Dog) , og basert på et manus av Debora Cahn og John C. Richards. Andre skuespillere i filmen er Riley Keough, Kathy Baker, Greg Grunberg, Annie Parisse og Larry Mitchell.

Se alle filmer og serier fra HBO Nordic på nett-TV eller strøm fra mobilen eller nettbrett. For å få innholdet direkte på TV-en din må du koble opp SMART-boksen til internett. Slik kobler du opp. 

Bosch

Premiere 14. april. Sesong 4 (10x60 min)
Se på nett-TV

KRIM: Når en advokat blir drept rett før hans rettsak mot politimyndighetene i Los Angeles, blir Bosch utnevnt som leder for en etterforskningsgruppe med oppdrag om å løse den sensitive mordsaken.

Bosch må følge opp enhver ledetråd, selv om dette retter søkelyset mot hans egen avdeling. Serien er basert på Michael Connellys bestselgende romaner. Skuespillere i serien er Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino, Madison Lintz og Lance Reddick.

Dersom du har Favoritter kan du oppgradere abonnentet ditt med HBO Nordic på Min side

Hovedrolleinnehavet i serien Bosch, stående med en alvorlig mine

Wyatt Cenac’s Problem Areas

Premiere 14. april. Sesong 1
Se på nett-TV

HUMOR/DOKUMENTAR: HBOs nye komi- og dokuserie, produsert av Wyatt Cenac, Ezra Edelman og John Oliver, følger den Emmy-nominerte komikeren i hans granskning av aktuelle temaer i USA i dag.

Serien er det siste tilskuddet i aktualitetsserier på HBO, som Real Time with Bill Maher og Last Week Tonight with John Oliver. Cenac, som i likhet med John Oliver er en tidligere korrespondent i The Daily Show, vil i serien komme seg ut i felten fra Minneapolis til Cincinnati og til Texas og undersøke sosiokulturelle utfordringer den jevne amerikaner står overfor.

Cenac vil også ta for seg de mindre alvorlige problemene som kan ramme enhver, og tilby komiske løsninger på hverdagslige problemer. 10 episoder.

Wyatt Cenac i samtale med en kvinne, sett fra siden

VICE

Premiere 6. april. Sesong 6 (35x30 min)
Se på nett-TV

DOKUMENTAR: Den Emmy-vinnende dokumentarserien VICE er tilbake med sin sjette sesong, med reportasjer fra Irak, Den sentralafrikanske republikk og Kina. Serien behandler også temaer som våpenlover, immigrasjon, økonomi, utdanningssystemet og borgerrettigheter i USA.

Skuespiller Michael Kenneth Williams (The Wire) undersøker strafferettspleie for barn og ungdom i USA i sesongpremieren. VICE er produsert av Bill Maher, Shane Smith, Josh Tyrangiel og Eddy Moretti, kreativ sjef i VICE. Fareed Zakaria fra CNN er med som konsulterende produsent.

Fear the Walking Dead

Premiere 16. april. Sesong 4A (8x60 min)
Se på nett-TV

DRAMA: Den populære AMC-serien er tilbake med sin fjerde sesong og byr på en crossover med The Walking Dead når Lennie James slår seg sammen med The Walking Dead-favoritten Morgan James.

Øvrige skuespillere er Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Lennie James og nykommeren Maggie Grace (Lost, Taken, The Twilight Saga).

Garret Dillahunt i rollen som John Dorie, sett for fra, kledd i sort, med hatt og revolver stukket i beltet

I Am Evidence

17. april. HBO-dokumentar
Se på nett-TV

DOKUMENTAR: I Am Evidence, produsert av Mariska Hargitay (Law & Order), avslører det sjokkerende antallet utestet spormateriale etter seksuelle overgrep som befinner seg lagret i USA i dag.

Selv om DNA kan benyttes til å både løse og forhindre nye overgrep, ligger tusenvis av slike DNA-bevis fra overgrepssaker i politiets bevislagre over hele landet.

Dokumentaren forteller historien til ofre som har ventet i årevis på at biologiske spor skal testes, og de politiansatte som leder arbeidet med å jobbe seg gjennom arkivet i håp om få stilt de ansvarlige for retten. Regissert av Trish Adlesic og Geeta Gandbhir.

To kvinner fra dokumentaren I am Evidence, sett skrått nedenfra fra siden

Hard Sun

Premiere 6. april. Sesong 1 (6x60 min)
Se på nett-TV

KRIM: Hard Sun er en pre-apokalyptisk krimserie om dagens London. To vidt forskjellige politietterforskere, Charlie Hicks (Jim Sturgess) og Elaine Renko (Agyness Deyn), undersøker hva som tilsynelatende er et mord på en hacker, og snubler over bevis på en mystisk kosmisk hendelse som vil utslette jorden innen 5 år.

Bevis som øvre myndigheter helst vil holde strengt hemmelig. Duoen må benytte alle ferdigheter innen evne til å holde seg i live mens de blir jaktet på av MI5-agenter som ønsker å bringe de til taushet.

King in the Wilderness

Premiere 3. april. HBO-dokumentar
Se på nett-TV

DOKUMENTAR: King of the Wilderness følger Dr. Martin Luther King Jr. gjennom de siste årene av hans liv, fra vedtaket om Loven om rett til å stemme i 1965 til attentatet i 1968. Dokumentaren gir et innblikk i Kings karakter, hans dedikasjon til borgerrettsbevegelsen og tro på ikke-voldelige aksjoner i møte med en stadig mer ustabil nasjon.

Med dagens splittede politiske landskap i USA fungerer filmen som en aktuell påminnelse av hvor viktig ikke-voldelige demonstrasjoner kan lede til viktige endringer i samfunnet. Regissert av Peter Kunhardt og produsert av George og Teddy Kunhardt.

 

Hvis du likte denne artikkelen liker du også disse relaterte sakene:

Billions er ute med sesong 3

Mørk komikk med leiemorderen Barry

Trust: Årets må se!