Meny

Norgespremiere Mr. Mercedes - Hardkokt krim fra Stephen King

Boken «Mr. Mercedes» er en krimroman av suksessforfatteren Stephen King. Det er hans 62. roman, som han selv omtaler som en hardkokt detektivroman.

I «Mr. Mercedes» følger vi enn gal seriemorder (Harry Treadaway) som unnslipper etter å ha kjørt rett inn i en folkemengde. To år senere gjenopptar den pensjonerte mordetterforskeren Bill Hodges (Brendan Gleeson) saken, etter å ha mottatt flere makabre meldinger fra mannen bak massakren...

Mordetterforskeren Bill (Brendan Gleeson), sittende på en trapp i et smug. I bakgrunnen står seriemorderen, spilt av Harry Treadaway.

David E. Kelley (Big Little Lies, Boston Legal og Ally McBeal) har skrevet og tilpasset manuset for tv-serien. Jack Bender (Lost, Under The Dome og Game of Thrones) har regissert flere av episodene. Duoen fungerer som produsenter sammen med Stephen King.

De nyeste filmene og de beste seriene. Med C More Film og Serier får du tilgang til de største kinosuksessene og norgespremierene på en rekke prisbelønte TV-serier – helt uten reklameavbrudd. Se filmer og serier når du vil.

Brady Hartsfield (Harry Treadaway) og Deborah Hartsfield (Kelly Lynch) sittende tett inntil hverandre på sofaen i en stue.

Den andre sesongen av «Mr. Mercedes» får norgespremiere denne høsten på C More, mens alle ti episodene i den første sesongen kan sees på C More fra 10. mai.