• Mayans_101r1

Sons of Anarchy får nytt liv med serien Mayans MC

Serieskaper Kurt Sutter er tilbake med ny serie

Glad i Sons of Anarchy? Da vil du garantert like Mayans MC, som er en spin off av den populære serien. Dramaserien har premiere på HBO Nordic 5. september. 

Kurt Sutter's nye serie, Mayans MC, er en spin off av den megapopulære serien Sons of Anarchy. Sutter får også med seg Elgin James bak kulissene. Det er også denne gangen den amerikanske kanalen FX Networks som står bak serien. Populære titler fra kanalen har de siste årene endt opp på HBO Nordic og denne gangen er intet unntak. 

Vil du vite mer om hvilke filmer og serier du kan fråtse i fra HBO Nordic? Les mer om film- og serietilbudet fra HBO Nordic. 

Handlingen i Mayans MC finner sted omlag to år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben holder til på grensen mellom USA og Mexico, hvor vi møter den hevnlystne Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli et fullverdig medlem av MC-klubben. 

Se trailer! 

Dette sier HBO Nordic selv om serien: 

Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo) har nylig avsluttet soning i fengsel og er nå et potensielt medlem av mc-gjengen Mayans avsnitt ved Californias grense mot Mexico. Nå må EZ gjenoppbygge sitt rykte og identitet i en by hvor han en gang var ung og lovende med den amerikanske drømmen innenfor rekkevidde.

Mayans MC

Latin-amerikansk rød tråd 

Sutter sier selv i en pressemelding at han ønsker å finne en sterk, unik latino-stemme. - Jeg tror ikke at en hvit fyr fra Jersey burde skrive om latin-amerikansk kultur og tradisjoner. Elgin er den stemmen, sier Sutter i pressemeldingen. 

Han får med seg en spennende kollega i Elgin. Han er oppvokst i fosterhjem og ble en av lederne i Bostons punkscene. Han var også med på å starte den antirasistiske gjengen Friends Stand United, som slåss mot nynazister og narkoselgere. 

Mayans MC

Hadde en rolle i SOA

For tilhengere av Sons of Anarchy, vil ikke Mayans-gjengen være helt ukjent. I løpet av de syv sesongene av Sons of Anarcy, dukket gjengen opp gjentatte ganger. Til slutt ble Mayans allierte med SOAs hovedgruppe, SAMCRO. Når premieren kommer, vil søkelyset ene og alene befinne seg på Mayans-gjengen. 

Medskaper Elgin James er opptatt av at historien skal formidles på den riktige måten. 

- Vi forteller denne historien på en måte som ikke har blitt fortalt før. Vi forteller den fra innsiden og ut og ikke omvendt. James er den som skrev seriens pilot sammen med mastermind Kurt Sutter. Elgin har også vært sentral i prosessen med å få serien til å fokusere tungt på latinsk-amerikanske karakterer og kultur. 

Visste du at HBO Nordic er inkludert i RiksTVs bestselgende TV-pakke? Med RiksPakken kan du fråtse i prisbelønte serier i høstmørket. Les mer om RiksPakken her.