• NO-Mars2-AltArt-Horizontal-NG

Endelig! Ny sesong av MARS på National Geographic.

Er du glad i verdensrommet, astronauter og avsidesliggende hjørner i universet? Da bør du se MARS på National Geographic. 

MARS hadde premiere på National Geographic i november 2016. Serien skapte stor entusiasme hos science fiction- og serieelskere verden over.

Er du glad i National Geographic? Med RiksPakken får du over 50 internasjonale og nasjonale TV-kanaler. Les mer om vår bestselgende TV-pakke her.

Det er ingen annen planet i Melkeveien som har fanget større oppmerksomhet enn den røde planeten har gjort. 

Mars på National Geographic

Menneskenes første reise til Mars 

I seriens første sesong fikk seerne et spennende innblikk i menneskenes første reise til Mars i 2033. Menneskene må skape sin egen koloni på totalt ukjent område, noe som medfører flere utfordringer.

I sesong to skal seerne nok en gang vende tilbake til Mars, men denne gangen i år 2042. 

I 2042 har astronautene som ankom planten i 2033 klart å etablere en stabil koloni. Men romprogrammet IMSF, som er finansiert av flere land, skal snart sette en stopper for den positive fremdriften til astronautene. Romprogrammet får ikke lenger den finansieringen den trenger fra de ulike landene og må derfor ut på privatmarkedet. 

Dørene åpnes derfor for private sektor og det tar ikke lang tid før det blir konflikter mellom vitenskapsfolkene og de kommersielle gruvearbeiderne. 

Den andre sesongen av Mars, som er skapt av Brian Grazer og Ron Howard, har premiere på National Geographic 11. november. I seks spennende episoder følger vi menneskene i den etablerte kolonien på den røde planeten. 

Mars på National Geographic

En fremtid basert på Science-Ficiton 

Serien er lagt til nåtiden, samtidig som den er lagt til en fremtid basert på og inspirert av Science-Ficiton. Dette er et neglebitende drama med fantastiske visuelle effekter, dokumentariske innslag og innblik i hvordan noen av verdens fremste romforskere jobber med ledende research mot verdensrommet. 

Serien viser hva de største forskerne gjør i dag. Den dramatiserer også det faktum at menneskeheten jobber for å gjøre den første ekspedisjonen til Mars til en realitet. 

Med en rekke internasjonale skuespillere i rollene, verdensledende forskere og et dyktig team bestående av historiefortellere, produsenter og forfattere, vil denne serien være et fantastisk skue for de som er litt mer interessert i verdensrommet enn "mannen på gata". 

Spørsmålet man må stille seg er derfor: kan vi noen gang gjøre Mars til et hjem? 

Med RiksTV kan du se MARS overalt. På RiksTV-appen, i nett-TV eller på SMART-boks II. Les mer om RiksPakken og våre produkter her.