Meny

Nyheter i mai på HBO Nordic

Famlende stand-up-komikere, engelsk overklasse og NAVY Seal-soldater. Les mer om nyhetene på HBO Nordic i mai.

Visste du at med RiksPakken får du alle serier og filmer fra HBO Nordic inkludert i TV-abonnementet ditt? Vår bestselgende TV-pakke byr ikke bare på sport og 50 TV-kanaler, men også en av strømmefavorittene blant nordmenn. HBO Nordic har tusenvis av underholdningstimer, også med RiksTV-appen for mobil og nettbrett. 

Premierer i mai med HBO Nordic i RiksPakken

 

Patrick Melrose

Miniserie (5x60min). Premiere 14. mai
Se på nett-TV fra 14. mai

DRAMA: Patrick Melrose er basert på den kritikerroste semibiografiske bokserien av Edward St. Aubyn. I den nye dramaserien i fem deler får den engelske overklassen en overhaling idet vi følger Patrick Melroses historie fra barnemishandling til heroinavhengighet til rehabilitering.

Hovedrollen som Patrick spilles av ingen ringere enn Benedict Cumberbatch. BAFTA-vinner David Nicholls (Far from the Madding Crowd, One Day) har skrevet alle fem episodene for TV. Edward Berger (Deutschland 83, Jack) har regi på serien.

Benedict Cumberbatch i hovedrollen som Patrick Melrose, sittende i et badekar.

All night

Sesong 1 (10x60 min). Alle episoder tilgjengelig 12. mai
Se på nett-TV fra 12. mai

KOMEDIE: High School-komiserien All Night følger en gruppe tenåringer gjennom en eksamensfest der alle tenåringene overnatter på skolen. Avgangselevene benytter anledningen til å gjennomføre alt de ikke rakk i løpet av high school-perioden.

For å få dette innholdet direkte på TV-en din må du koble opp SMART-boksen til internett. Slik kobler du opp. 

I’m dying up here

Sesong 2 (10x60 min). Premiere 7. mai
Se på nett-TV fra 7. mai 

DRAMA: Showtime-serien om unge, håpefulle komikere i L.A på 70-tallet er tilbake med en ny sesong. Denne gangen dukker Emmy-vinner Brad Garrett (Everybody Loves Raymond, Gleason, This is Us, Fargo) opp i rollen som komilegenden Roy Martin. I andre roller finner vi Melissa Leo, Ari Graynor, Michael Angarano og Clark Duke.

I’m Dying Up Here er produsert av selveste Jim Carrey, skapt av Dave Flebotte og basert på en biografisk novelle av William Knoedelseder.

Rolleinnehaverne i I'm Dying up Here

Fahrenheit 451

HBO Film. Premiere 23. mai
Se på nett-TV fra 23. mai

DRAMA/SCI FI: Fahrenheit 451, med skuespillere som Michael B. Jordan og Michael Shannon, er basert på den klassiske framtidsromanen ved samme navn skrevet av Ray Bradbury. Filmen beskriver et amerikansk samfunn hvor bøker er forbudt og blir brent av såkalte «brannmenn» dersom de blir funnet.

Vi følger Montag, en ung brannmann (Jordan), som sliter i jobben sin. Montag trosser sin mentor, brannkonstabel Beatty (Shannon), og vender verden ryggen i et forsøk på å gjenvinne sin menneskelighet.

Michael B. Jordan i rollen som Montag, sittende på en seng i et mørkt rom. Han sitter framoverbøyd og ser på flammen fra en tent fyrstikk, i dype tanker.

C. B. Strike

Sesong 1. Alle episoder tilgjengelig 18. mai
Se på nett-TV fra 18. mai

KRIM: C.B. Strike er en serie i syv deler basert på de bestselgende krimromanene til Harry Potter-skaper J.K. Rowling, som skrev bøkene under pseudonymet Robert Galbraith. Tom Burke (Only God Forgives) spiller en krigsveteran som nå er etterforsker med et lite kontor i Londons Denmark Street.

Selv om han sliter både fysisk og psykisk med en vanskelig fortid, har han et unikt talent og bakgrunn som etterforsker i militæret, noe som gir ham en fordel når det kommer til å løse saker selv ikke politiet klarer. Skuespillere i serien er Tom Burke, Holliday Grainger, Killian Scott, Tim McInnerny og Natasha O'Keeffe.

Mafia only kills in summer

Sesong 2 (12x60 min). Premiere 23. mai
Se på nett-TV fra 23. mai

DRAMA: TV-serien, basert på den prisbelønte og kritikerroste filmen med samme navn, er skrevet og regissert av Pierfrancesco Diliberto. I serien møter vi en «normal» familie i Palermo på Sicilia, som sliter med å takle arbeidslivet, kjærligheten og det økonomiske presset på slutten av 70-tallet.

I likhet med filmen, har serien en leken tone, men tar fort en brå vending når et voldelig mafiangrep ender i et blodbad. I serien møter vi blant annet skuespillere som Anna Foglietta, Claudio Gioé, Valentina D’Agostino og Francesco Scianna.

Bilde fra et åsted på gaten i Italia. Mange biler, mennesker og politi står samlet rundt et lik, tildekt med et hvitt klede.

The Tale

HBO-film. Premiere 27. mai
Se på nett-TV fra 27. mai

DRAMA: The Tale følger Jennifer (Laura Dern, Big Little Lies) som kommer ansikt til ansikt med traumer fra fortiden når hennes mor finner en historie hun skrev om sine første seksuelle erfaringer som 13-åring.

Jennifer begynner å granske forholdet med nye øyne, og innser hvordan vi forteller historier for å beskytte oss selv fra sannheten. Filmen er basert på den prisvinnende regissøren og manusforfatteren Jennifer Fox’ egne erfaringer.

Laura Dem i rollen som Jennifer, sittende på en sofa mens hun ser alvorlig på en stor, åpnet konvolutt.

Six

Sesong 2 (10x60 min). Premiere 29. mai
Se på nett-TV fra 29. mai

ACTION/DRAMA: Six er inspirert av ekte oppdrag utført av Navy SEAL Team Six, avdelingen mest kjent for å ha drept Osama Bin Laden. Dramaet utforsker de emosjonelle sannhetene om hva det vil si å være en del av SEAL Team Six, deres komplekse virke og de livsfarlige valgene som beskytter amerikanske interesser.

Serien er skapt av William Broyles Jr. og David Broyles og vi møter skuespillere som Olivia Munn (The Newsroom), Eric Ladin (The killing), Barry Sloane, Kyle Schmid, Juan Pablo Raba og Edwin Hodge.

Dersom du har Favoritter kan du oppgradere abonnentet ditt med HBO Nordic på Min side

Toonix Kids

Nyheter i tjenesten for barn.
Se på nett-TV

HBO Nordics egne seksjon for barn får nye tilskudd i mai med favoritten Peppa Gris. Første sesong på 52 episoder blir tilgjengelig mot slutten av april. I tillegg kommer filmene Dr. Seuss – Katten med hatten og Hundehotellet, serien Kanincula og helt nye episoder av Nye Looney Tunes og Ninjago: Spinjitzu-mesterne.

Relaterte artikler:

Nyheter med HBO Nordic i april

Sesong 2 av The Handmaide's Tale - fjorårets beste serie

Sesong 2 av Westworld - mest sette serien etter Game of Thrones

Billions ute med sesong 3 - maktspill og intriger står på agendaen