• EventyrligOppussing

Halvor Bakke er tilbake med Eventyrlig Oppussing på TV3 i høst

Slik blir TV-høsten på TV3

Kryp opp i sofaen med Charterfeber, Luksusfellen og mye mer

Mediehuset Nordic Entertainment Group har lansert innholdet som kommer på selskapets plattformer fremover. Seerne kan se frem til kjent underholdning og tung dramasatsning.

Mediehuset Nordic Entertainment Group har lansert innholdet som kommer på selskapets plattformer fremover. Seerne kan se frem til kjent underholdning og tung dramasatsning, skriver mediehuset i en pressemelding. 

Høsten er allerede godt i gang på TV3. Love Island, et kjærlighetsprogram ledet av Tone Damli, hadde premiere på kanalen tidligere i høst. 

Love Island med Tone Damli

Tone Damli leder TV3s nysatsning Love Island 

- Moderne, underholdende og stødig 

Programdirektør i NENT Group Norge, Andreas Bakka Hjertø, beskriver høstens innhold som moderne, underholdende og stødig. - Denne høsten byr vi på en miks av de store flaggskipene våre og nysatsningen Love Island. Vi gleder oss over å kunne tilby stadig nye sesonger av klassiske seersuksesser som Luksusfellen og Eventyrlig oppussing, og dessuten hente frem igjen en gammel TV3-joker som Charterfeber, sier Hjertø. 

Svein i Charterfeber på TV3

Charterfeber 2018

Premiere mandag 17. september. Sendes mandag til torsdag kl. 19.30. 

Det er fem år siden forrige gang TV3 chartret ruteflyet og det er på tide å reise tilbake til sydligere strøk. Vi blir med Svein, Hilde, Paradise Hotel-jentene Ann Mariell Lipinska og Aurora Gude, Fred Åge og flere soltørste og festglade mennesker tilbake til Gran Canaria for sin livs opplevelse og ny sesong av Charterfeber! 

Luksusfellen på TV 3

Luksusfellen 

Premiere onsdag 19. september kl. 20.30. 

Luksusfellen feirer 10 år i 2018 og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Forbruksgjelden i Norge øker stadig og pengebruken er ute av kontroll for flere og flere. Enkle løsninger som SMS-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få orden på. 

Økonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen, Cecilie Lynum og Lene Drange bretter opp ermene for nittende gang for å yte økonoisk førstehjelp. Jobben deres blir å få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl fra de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. 

Eventyrlig Oppussing på TV 3

Eventyrlig oppussing

Premiere torsdag 20. september kl. 20.30. 

Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne! Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen, har igjen pakket snippsekkene og er klare for å gi deg hakeslepp med gudommelig natur og lekker oppussing. 

Under spartanske forhold, med trekkfulle utedoer og vann fra bekken, har trioen skapt geniale og fiffige løsninger du trolig aldri har sett på en hytte før. I høst har gutta blant annet pusset opp et fiskevær på Utvær, Myken fyrstasjon, en smie utenfor Bergen og en sliten hytte i majestetiske Geiranger. 

Svindeljegerne på TV3

Svindeljegerne 

Premiere i september.

I den andre sesongen av Svindeljegerne tar man igjen opp jakten på svindlere og andre som lurer nordmenn. Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking og så videre; i 2018 er det fortsatt mye man skal ta forhåndsregler mot. Hvert år blir tusenvis av nordmenn offer for svindlere, som stadig utvikler nye metoder.

I kombinasjon med ny teknologi er nemlig ingen trygge. Kjell-Ola Kleiven og Ole Eikeland skal avsløre metodene de bruker, og reiser rundt om i det ganske land (og utland) for å avdekke og forhindre svindel i ulike former. 

Aber Bergen

Premiere i oktober. 

I Aber Bergen skal vi tilbake til Vestlandets hovestad, byen vest for loven, og det turbulente advokatskontoret Aber Bergen. Mye har skjedd på bare ett år, og Erik Aber må avfinne seg med å samarbeide med svigerfar litt tettere enn han hadde blitt forespeilet. Etter å ha meldt seg inn i KrF på grunn av dårlig samvittighet i tenårene, springer det seg nå ut nye karriere muligheter for den kontroversielle forsvarsadvokaten. 

Se Aber Bergen med blant annet Odd-Magnus Williamson, Ellen Dorrit Petersen og Line Verdal. 

Rig45

Premiere i oktober. 

Etter en ulykke på Rig 45 blir Andrea sendt til oljeplattformen for å etterforske hendelsen. Hun innser raskt at noe ikke stemmer. Hele mannskapet bærer på hemmeligheter og Andrea begynner å mistenkte at en av personene kan stå bak. Alle er mistenkte og mannskapet er desperate etter å finne ut hvem som står bak alt, og hvorfor. Bak hvert eneste hjørne er det en mulig morder. Hvem vil overleve? Med blant annet Jakob Oftebro.

I lomma på Silje

Premiere i oktober. 

Silje Sandmæl flytter inn hos fem norske kjendiser for å lære dem ett og annet om hvordan de bruker pengene sine! For er det egentlig nødvendig å bruke 10 000 i måneden på å spise ute?

I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte og ikke kaste bort hele lønna si på nips, restaurant, øl og dyre klær som aldri blir brukt. Silje både bevisstgjøre dem på sin egen økonomi og lære dem noe om økonomi og budsjetter slik at de kan bruke pengene sine på noe de virkelig ønsker seg.

Svenske Hollywoodfruer

Premiere i oktober. 

Anna Anka gjør comeback og er klar til å skrive ny TV-historie. Det er hele ni år siden vi ble introdusert for Anna, og mye har forandret seg siden sist vi så henne på TV. Hun har vært gjennom en omfattende skilsmisse fra verdensartisten Paul Anka og en påfølgende omsorgstvist angående deres to barn.

I dag lever hun et luksuriøst liv med sin nye, yngre kjæreste David, men hennes comeback i Svenske Hollywood-fruer går alt annet enn stille for seg. Det blir intriger og høylytt drama når Maria Montazami skal forsvare tittelen som Sveriges største reality-stjerne, Elena Belle havner i skuddlinjen og Sofie Prydz innser at lite kan redde henne når det kommer til fruekrangel.

Henrik Uber alles 

Kommer 

Henrik Uber alles er en humorserie om Henrik Thodesen og hva som skjer når han begynner å kjøre Uber, samtidig som han forsøker å få fart på karrieren som komiker igjen. Henrik sliter med å få oppdrag, og havner mer og mer i skyggen av de vellykkede kjendisvennene sine.

Gjennom åtte episoder følger vi Henriks kamp for restarte karrieren, og hans forhold til Iben, en passasjer han blir forelsket i. Medvirkende i serien er også Odd-Magnus Williamson, Jonas Berglund, Sigrid Bonde Tusvik mfl., som alle er fulle av velmente, men ikke alltid så gode råd.