• CL_TV2

Slik ser du Champions League på TV 2 Sport og Viasport

Få full oversikt over de første innledende rundene

I år fordeles TV-rettighetene til verdens beste fotballiga mellom TV 2 og Nordic Entertainment Group. Gjør deg klar til finalerundene med full oversikt over de innledende rundene.

Det er igjen duket for en ny sesong av verdens beste fotballiga: Champions League. Nytt av året for norske fotballfans er at TV-rettighetene til ligaen skal deles mellom TV 2 og Nordic Entertainment Group. 

Visste du at du kan se sport i verdensklasse med RiksPakken? I TV-pakken er nemlig TV 2 Sport 1, 2 og alle Viasportkanalene inkludert i prisen. Les mer om RiksPakken her. 

Drømmestart for TV 2 

Sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen, beskriver starten på årets sesong som en drømmestart på TV 2's Champions League-eventyr. - Vi har forrige sesongs finalister Liverpool og Real Madrid i våre to første kamper og skal formidle magien fra under flomlyset på Anfield og Santiago Bernabeu, forteller Jansen Hagen. 

TV-profiler fra TV 2 under årets CL-sesong

Ellevill fotballmeny på TV 2 

Jansen Hagen kan fortelle om en redaksjon som spinner etter å komme på luften. - Totalt har vi 13 ulike storlag fordelt på de åtte første Champions League-kampene. Nå gleder vi oss til det braker løs, forteller Jansen Hagen entusiastisk. 

TV 2 kan friste med en ellevill fotballmeny denne høsten. - For TV 2 Sporten er vi godt i gang med en ny sesong av Premier League og har premiere på UEFA Nations League og landslaget på torsdag. I tillegg kommer UEFA Champions League med Messi, Salah, Ronaldo og Neymar, før vi sender UEFA Europa League med Rosenborg og Sarpsborg 08. 

- Vi må klype oss i armen hver eneste dag, sier Jansen Hagen. Denne fotballmenyen overgår våre villeste fantasier. Vi lever drømmen, forteller TV 2's sportsredaktør. 

Disse kampene ser du på TV 2 Sport 1 

Kampprogrammet oppdateres kontinuerlig. 

Tirsdag 6. november kl. 18.55: Røde Stjerne – Liverpool

Onsdag 7. november kl. 21.00: Manchester City – Shakhtar Donetsk

Champions League på Viasport

Nordic Entertainment Group øker sitt solide sportstilbud 

Viasport øker sitt brede sportstilbud 

Sportssjef i Nordic Entertainment Group, Anne Tufte, forteller at seerne kan se frem til en innholdsrik høst. - Det er litt av en Champions League-meny seerne kan glede seg til på våre kanaler og plattformer i høst, sier Tufte. 

Tirsdag 18. september er det avspark med både Barcelona, Tottenham og Atlético Madrid i aksjon på Viasport. 19. september er både Manchester United, Manchester City og Cristiano Ronaldos' Juventus blant godbitene når de tre gigantene starter jakten på det aller gjeveste troféet. 

- I neste runde i oktober blir det interessant når Liverpool skal ut i en meget tøff bortekamp mot Napoli. Deretter går det slag i slag med storkamper på rekke og rad, så det er utrolig mye å se frem til når høstmørket kommer, sier Tufte. 

Disse kampene ser du på Viasport 

Kampprogrammet oppdateres fortløpende. 

Tirsdag 6. november kl. 18.55: 

AS Monaco - Club Brugge - Kampen sendes på Viasport 2 

Tirsdag 6. november kl. 21.00: 

Atlético Madrid - Dortmund - Kampen sendes på Viasport 2 

Inter - FC Barcelona - Kampen sendes på Viasport 1 

Napoli - PSG - Kampen sendes på Viasport +

Onsdag 7. november kl. 18.55: 

CSKA Moskva - Roma - Kampen sendes på Viasport 2 

Valencia - Young Boys - Kampen sendes på Viasat 4

Onsdag 7. november kl. 21.00: 

Bayern München - AEK Athen - Kampen sendes på Viasport 3

Lyon - Hoffenheim - Kampen sendes på Viasport +

Viktoria Plzen - Real Madrid - Kampen sendes på Viasport 2 

Juventus - Manchester United - Kampen sendes på Viasport 1 

RiksTV gjør det superenkelt å se sport i verdensklase. Med vår besteselgende TV-pakke RiksPakken har du både TV 2 Sport 1 og 2 og alle Viasportkanalene inkludert i ditt TV-abonnement. Les mer om RiksPakken her.