• RiksTV_OL_visuell_1920x1080 Copy 8 (1)

Slik ser du TV hvor som helst – uten å betale ekstra

Gå ikke glipp av underholdning, uansett hvor du måtte være. Med RiksTV kan du ha TV fire steder – til prisen av én.

– Vi har forsøkt å gjøre det litt enklere for publikum. Med abonnement på RiksPakken, kan du se TV og alle favorittkanalene dine på hytta, i stuen, på soverommet eller i teltet, for den saks skyld. Prisen er uansett den samme, sier produktdirektør hos RiksTV, Rune F. Åsprang.

 Jente som ser på TV på hytta

Nett-TV inkludert

Nå har RiksTV svært gode strømmetjenester inkludert i sine TV-abonnement. Du får alle kanaler og HBO Nordic tilgjengelig både på SMART-boks og via internett med PC, mobil, nettbrett eller Apple-TV.

– Det betyr at kunder med RiksTV-abonnement ikke trenger å betale ekstra for å se TV over internett, sier Åsprang.

Det er mange som ikke er klar over at man kan ha RiksTV med vanlig antenne på hytta, og samtidig benytte seg av strømmetjenestene hjemme. Folk har gjerne en annen leverandør hjemme, og betaler dermed dobbelt, helt unødvendig.

– Dette er en av mine kjepphester. Alle som har RiksTV på hytta, campingvogna eller i båten, bør si opp abonnementet sitt på kabel-TV hjemme. På hjemmebane kan man bruke RiksTV-appene for mobil, nettbrett, Apple-TV eller nett-TV på laptop. Eller man kan ha SMART-boks og strømme innholdet der, forklarer Åsprang.

Hytte

Mange kunder kan dermed spare hundrevis av kroner hver eneste måned.

– Det gir jo ikke mening å betale for to TV-abonnement hvis man ikke må, påpeker Åsprang. Selv om man sier opp TV-pakken fra én leverandør, kan man beholde bredbåndet som før.

Garanterer dekning 

RiksTV har dekningsgaranti. Det digitale bakkenettet dekker 98 prosent av husstandene og rundt 90 prosent av alle fritidsboligene i Norge.

– Vi har Europas best utbygde digitale bakkenett, med god dekning over hele Norge, understreker Åsprang.

 Rune F. Åsprang i RiksTV

Fleksibiliteten blir fullkommen når hyttefolket i tillegg kan se på TV med PC, på mobil og nettbrett. 

Få strømmefavoritten HBO Nordic inkludert i RiksPakken!

– Det blir stadig mer vanlig med internett også på hytta, og du kan strømme innhold med god kvalitet så sant du har over 10mBit. Med RiksPakken får du minst 17 kanaler ekstra, samt alle serier og filmer med HBO Nordic, sier Rune F. Åsprang.

Se nett-TV direkte!