• GlennJensen_TV2

Glenn Jensen, kjent fra "Iskrigerne" på TV 2, er blant kjendisene som skal finne kjærligheten på TV

TV 2 hjelper kjendiser med å finne kjærligheten i nytt program

TV 2 hjelper ikke bare bønder med å finne kjærligheten på TV. Nå skal også fem av landets kjendiser få hjelp til å finne den store kjærligheten. 

I programmet "Kjendis søker kjæreste" følger seerne fem, norske kjendiser i jakten etter en kjæreste. Dermed er det ikke lenger bare bønder som får hjelp av TV 2 til å finne lykken.

Kjendis søker kjæreste har premiere på TV 2 våren 2019.

Får hjelp av psykolog og samlivsekspert

I løpet av høsten skal kjendisene få hjelp av venner og eksperter til å treffe noen som kan passe for dem. I programmet, som kommer på TV 2 våren 2019, følger vi kjendisene på dater og i søken på en kjæreste.

Utvelgelsen av potensielle kandidater til de ulike kjendisene skjer i samarbeid med psykolog og samlivsekspert Frode Thuen. 

- Som kjendis møter man forventninger fra andre på hvem og hvordan man er. Disse kan det gjerne være vanskelig å leve opp til, sier Thuen. - Eller man kan føle seg presset inn i en rolle hvor man ikke egentlig kan være seg selv. Og det er ikke nødvendigvis et godt utgangspunkt for å finne seg en kjæreste, fortsetter Thuen. 

Kjendiser får hjelp av TV 2 til å finne kjærligheten

Disse kjendisene søker kjæreste

Lilli Bendriss (72) 

Liilli Bendriss fra Hareid på Sunnmøre er kjent fra «Åndenes Makt» på TVNorge. Nå ser hun etter en mann med stor M.

- Jeg møter mange kvinner på min egen alder som mener livet er over. Jeg håper å kunne inspirere og få disse kvinnene til å forstå at vi også kan være aktuelle i voksen alder. Jeg er kvinne og jeg må ha en mann med stor M. Jeg må føle meg som en dronning ved hans side, sier Bendriss.

Ida Fladen (32) 

Ida Fladen har vært programleder i både NRK og TV 2, og har for tiden en av Norges mest populære podcaster, «Ida med hjertet i hånden».

- Jeg ønsker meg en kjæreste som har kontakt med følelsene sine. Selv har jeg følelsene utenpå kroppen. Jeg vil ikke gjette meg til hvordan han har det. Jeg er utrolig sjarmert av idrettsgutter selv om jeg ikke er sporty selv. Ser for meg at jeg kunne blitt en skikkelig engasjert kjæreste på tribunen!, sier Fladen.

Glenn Jensen (31) 

Glenn Jensen er tidligere ishockeyspiller og har vært med i «Iskrigerne» på TV 2 Zebra. - Det er uvant for meg å snakke om følelser. Jeg synes det er skikkelig vanskelig, sier Jensen.

- Jeg liker jenter som ikke tar seg selv så høytidelig og som ikke bruker for mye tid på utseendet sitt, sier Jensen.

Dennis Variede (28) 

YouTuber Dennis Vareide fra Bamble i Telemark er kjent fra duoen «Prebz og Dennis». Nå er han klar for å finne kjærligheten. - Jeg har alltid håpet at den rette bare skal ramle inn døren, men det skjer jo ikke. Man må jo ut og lete selv, sier Vareide.

- Jeg ser etter noen som er eventyrlysten, men ikke for eventyrlysten. Ikke ei som må jogge hver morgen, det blir for mye, men gjerne ei som jeg kan være aktiv med, sier Vareide. - Jeg er utrolig spent. Superduperdrømmen er at jeg får megamatch, legger han til.

Frank Løke (38)  

Frank Løke er tidligere håndballspiller og har spilt nærmere 200 landskamper for Norge. For tiden er han også aktuell i «Skal vi danse». - Det jeg trenger er en skikkelig grepa dame som er snill og har humor. Også hjelper det om du har en bra rumpe, sier Løke.

- Jeg håper å finne ei dame som har lyst til å være med meg på eventyr. Ei som ikke er redd for en utfordring, legger Løke til.

Kjendis søker kjæreste har premiere på TV 2 våren 2019.