• AchormanLegend

TV-pakken har nettopp blitt bedre!

Er du glad i film og serier? Da er RiksPakken allerede et svært godt valg for deg – og nå blir det enda bedre!

RiksTV har allerede et svært bredt underholdningstilbud, spesielt for de som har valgt RiksPakken. Men visste du at RiksPakken blir enda bedre i oktober? Da får den nemlig et nytt, fyldig og spennende tilskudd – uten at det koster noe ekstra.

Vil du vite mer om filmtilbudet fra Paramount+? Les mer om RiksTVs film- og serietilbud. 

Ny tjeneste

Nylig lanserte vi i RiksTV strømmetjenesten Paramount+ - en strømmetjeneste som byr på nye storfilmer i løpet av år siden kinopremieren. Du kan strømme klassiske filmer du aldri går lei av og massevis av barneinnhold. I tillegg kan du også strømme 1000 episoder med populære serier fra MTV og Comedy Central.

Her vil du kunne se storfilmer fra filmselskapet Paramount Pictures. For å benytte deg av tjenesten, trenger du hverken betale noe ekstra eller ofte andre kanaler – alt er inkludert i RiksPakken.

Eddy Murphy

Nyheter og klassikere

I tillegg til de store nyhetene, har Paramount+ masse å by på av filmklassikere. Tjenesten vil nemlig by på en rekke nye titler i året, med minst en ny tittel hver uke. Her vil det stadig fylles på, så du ikke trenger å gå tom for underholdning.

Dermed kan du velge blant filmer fra selskapets rikholdige katalog, som teller alt ifra Tom Cruises Mission: Impossible-filmer, fantastiske Cast Away med Tom Hanks, og Eddie Murphys store gjennombrudd i Another 48 HRS og Beverly Hills Cop-filmene. For ikke å glemme en av tidenes store musikaler Grease, hvor Olivia Newton-John og John Travolta viste hvordan kjemi på lerretet ser ut…

Bare for å nevne bittelitt av det tjenesten byr på på filmfronten.

Svampebob hos Paramount+

Serier i fleng

I tillegg til filmene inneholder tjenesten fulle sesonger av TV-serier fra MTV og Comedy Central. Fra sistnevnte kan du boltre deg i totalt 550 episoder av noen av de beste humorprogrammene på TV, mens MTV byr på klassisk realitydrama, underholdning og dokumentarer.

Og barna må selvfølgelig også få sin del av underholdningen! Paramount+ leverer også masse godt barneinnhold, blant annet Svampebob Firkant som en av favorittene.

Enda bedre tilbud

Vår kundefavoritt RiksPakken gir allerede tilgang til over 50 norske og internasjonale TV-kanaler, ukesarkiv, filmleie og eget barneinnhold, samt strømmetjenesten HBO Nordic. Pakken var allerede en bortimot komplett underholdningspakke for hele familien, og i oktober blir altså tilbudet enda mer fyldig, når Paramount+ blir en del av RiksPakken. Dermed får du som har RiksPakken et enda bedre underholdningstilbud enn før, uten å måtte betale noe ekstra eller ofre andre kanaler.

Paramount+ er tilgjengelig via TV-dekodere tilkoblet internett, RiksTV-appen og via nett-TV.

Selvfølgelig kan du ta med deg underholdningen på tur også: Med RiksPakken kan du se TV fire steder til én og samme abonnementspris; i flere rom hjemme, på hytta, i båten eller campingvogna – og overalt der du er med RiksTV-appen.