Meny

TV 2 feirer 17. mai: Slik blir feiringen

Kom i 17. mai-stemning fra morgenen av med TV 2! Her blir det møter med aktuelle gjester, vakker musikk og direkterapporter fra en rekke steder i vårt langstrakte land.

På nasjonaldagen går TV 2 og Nyhetskanalen i samsending og starter feiringen allerede kl. 07.00! Fra kl. 07.55 er programlederne Desta Marie Beeder og Peter Moi Bubresko klar med «God 17. mai Norge» fra Aker Brygge.

Se direktesending fra der du er med nett-TV eller med RiksTV-appen for mobil og nettbrett. 

Wenche disker selvsagt opp med festfrokost, mens Finn Schjøll er på plass med dekorasjonstips. Ane Nyrerød presenterer 17. mai-været, og nyhetsankerne Cathrine Fossum og Rune Kjos er med fra Slottsplassen.

Du kan se 17. mai-feiringen i retur med NRK- og TV 2-arkivet, både med SMART-boks og RiksTV-appen for mobil, nettbrett og Apple TV. På SMART-boks finner du arkivene i Underholdningsportalen. 

Vakker musikk

I tillegg blir det vakker musikk fra Helene Bøksle, mens de populære gutta i Staut har laget en helt egen versjon av "Mellom bakkar og berg" som har urpremiere hos "God 17. mai Norge".

Kjærligheten blomstrer i kjendis-Norge og blant gjestene er gifteklare Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug og Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen.

Desta Marie Beeder og Peter Moi Bubresko i 17. mai-finstasen på Aker brygge, med Oslo rådhus i bakgrunnen

Desta Marie Beeder og Peter Moi Bubresko starter dagen i God 17. mai Norge fra klokken 07.00.

Direkterapporter fra en rekke steder

Vi går også direkte til blant annet Skaugum, Bergen og statsminister Erna Solberg, Kristiansand og Tromsø. Alt som hører en 17. mai-morgen til får du altså på TV 2!

Se også 17. mai-feiringen på NRK 1. Slik blir 17. mai på NRK.