• cr7

Ronaldo tilbake på Old Trafford

Dette er fotballkampen du ikke vil gå glipp av – og med RiksTV slipper du det.

Flomlys, Champions League-hymnen, en tribune som koker av innbitte fans og fantastisk fotball er ingredienser som borger for en svært severdig kamp, når Manchester United tar imot Juventus på Old Trafford på tirsdag. Men, oppgjøret byr også på flere interessante «gjenforeninger».

Kampen vises på TV 2 Sport 1. Den kanalen er det ikke alle distributører som tilbyr, men hos RiksTV skjønner vi hvor fantastisk det er med Champions League. Dermed trenger du ikke gå glipp av dette storoppgjøret - du kan faktisk se den uansett om du er hjemme eller på farten.

Med RiksTV-appen får du nemlig sett kampen på nettbrett og mobil, eller i nettleseren på laptopen.

Med RiksTV kan du se TV med en gang du bestiller! Bruk nett-TV, RiksTV-appen eller se RiksTV via AppleTV. Trykk her for å få tilgang til kampen.

Spekulasjonene om at Cristiano Ronaldo ville returnere til Old Trafford har vært mange de siste par årene. På tirsdag gjør han faktisk det – men ikke i den drakten mange Manchester United-fans har ønsket. Det er nemlig tid for en ny runde i Champions League, og møtet mellom Manchester United og Juventus. De røde djevlene mot Den gamle dame kommer til å bli en lekkerbisken av en fotballkamp.

Juventus er som kjent klubben Ronaldo gikk til tidligere i år, etter ni år i Real Madrid-trøya. Før dette spilte han for de røde fra Manchester i seks år og tirsdag vender han altså tilbake til banen hvor han virkelig skapte seg et navn, nemlig Old Trafford.

Det er to giganter innen fotball som møtes på matta denne kvelden, ikke bare når man teller trofeer, både i hjemlig cup og serie og ute i Europa. Manchester United og Juventus er også blant verdens mest populære fotballag, og har skarer av fans over hele kloden. Men, selvfølgelig trenger du ikke heie på ett av lagene for å være interessert i denne kampen. Det holder lenge at du setter pris på strålende fotball, høy temperatur på banen og tribunen, og topp underholdning.

Flere gjenforeninger

Oppgjøret byr også på et annet gjensyn mellom en stjernespiller og hans tidligere klubb: Paul Pogba spilte for Juventus fra 2012, etter at han først prøvde seg i nettopp Manchester United – som han vendte tilbake til i 2016. Oppgjøret blir utvilsomt spesielt også for den franske ballkunstneren, som slo igjennom for fullt i løpet av de fire årene han spilte i den svarte og hvite drakten.

Og koblingen mellom klubbene slutter ikke der. Manchester Uniteds manager José Mourinho trente som kjent Juventus’ erkefiender Inter Milan fra 2008 til 2010, og det har Den gamle dames fans selvfølgelig ikke glemt. «The Special One» må regne med noen tilrop fra tilreisende italienske fans, og er selvfølgelig svært motivert for å sende de italienske gjestene hjem med lua i hånda.

Som kunde hos RiksTV er RiksTV-appen inkludert i ditt TV-abonnement. Se Champions League med appen når du vil, hvor som helst i landet. Les mer om RiksTV-appen her. 

Svært lovende

Hvis man ser de to lagenes kamper i Champions League i år, er det Juventus som ser sterkest ut. De vant relativt komfortabelt både mot Young Boys og Valencia, og har også gjort det skarpt i den hjemlige serien. Manchester United slo Young Boys, men måtte nøye seg med uavgjort mot Valencia.

I den hjemlige serien har det også gått trått, men kampen mot Newcastle var et lyspunkt, som fikk kommentatorer og fans til å juble over et United som spilte «slik som i gamle dager» - full innsats, og blikket rettet mot mål. Man må selvfølgelig også ta med i betraktning at det aldri er lett for en motstander å komme til Old Trafford.

Gruppelederen møter nummer to, og alt ligger til rette for en «rysare» av en fotballkamp. Vi kan ikke annet enn å glede oss stort!

Vi gir deg den beste fotballen

RiksTV tilbyr både TV 2 Sport 1 og 2, samt alle Viasport-kanalene.Dermed får du med deg alt du ønsker av Champions League. Du vil vel heller ikke gå glipp av Barcelona – Inter, som sparkes i gang onsdag 24. oktober, eller alle de andre storoppgjørene i verdens råeste klubbturnering?

Du trenger heller ikke gå glipp av kampen dersom du ikke er hjemme når avsparket går. Med dagens teknologi kan du begynne å se fotballkampen på telefonen eller nettbrettet, mens du for eksempel sitter på bussen. Så kan du pause kampen, og så se resten når du kommer hjem. Dersom flere i familien ønsker å se, kan man se ferdig sammen, når alle er hjemme.

Med RiksTV-appen er det nemlig helt opp til deg å velge hva du ser, når du ser det, og hvor i landet du ser det - på mobil, nettbrett, PC eller Mac og Apple TV

Fotballfans har det godt hos RiksTV! Med RiksPakken får du tilgang til flust av deilige sportskanaler. Les mer om RiksPakken og se tilbud her.