• Fotball_VM

TV-pakka for deg som elsker sport

Får du ikke nok av sport? Da vil både du og lommeboka elske dette. Fra de største idrettsarrangementene til de aller smaleste - RiksTV har TV-pakka for deg med lidenskap for sport. 

For sportsinteresserte er det veldig mye å velge mellom på TV, spesielt innen fotball. Champions League, Europa League, Eliteserien... Og du sier vel ikke nei takk til litt La Liga og Ronaldo-magi?

Engelsk fotball er mildt sagt populært her til lands, og du vet jo hva tyskerne kan trylle fram av fotballunderholdning? For ikke å glemme det som er årets sportshøydepunkt for mange, nemlig fotball-VM i Russland fra 14. juni på NRK og TV 2.

Idrett i verdensklasse

Svidd asfalt i Formel 1, brutal kraft og teknikk i UFC, Zucca som briljerer på isen i NHL, Federer og Nadal som kniver om plassen øverst på ATP-rankingen, golf i verdensklasse og mye, mye mer. Utvalget er ubegrenset. 

Kanskje liker du også mindre idretter som curling, dart og badminton. Eller hva med VM i øksehogst?

Med RiksPakken får du oppimot 20 sportskanaler, der 12 Eurosport-kanaler, med blant annet OBOS-ligaen, er inkludert. Sjekk ut RiksPakken. 

Mats Zuccarello i ishockeyutstyr, skrensende på isen.

 

Slipper å velge bort

Ofte må du velge bort noe, for å få tilgang til noe annet. Men slik trenger det ikke være. Produktsjef Arthur Garnes hos RiksTV mener valget er innlysende, for sportsinteresserte som leter etter den beste TV-pakka.

– Vi mener at vi har en av markedets mest komplette sportspakker. Som kunde hos oss trenger du ikke å velge mellom Eliteserien, Champions League, Premier League og så videre.

Christiano Ronaldo smilende under fotballkamp, sett skrått forfra

 

– RiksTV har det mest innholdsrike tilbudet for hele familien, uansett om du vil ha tilgang til så mye sport som mulig, eller er ute etter annen underholdning, og den mest komplette pakka er RiksPakken. 

– Vi tilbyr alle TV 2-kanalene samt TV 2 Sportskanalen, Viasat og fire Viasport-kanaler, samt 12 Eurosport-kanaler. Legg til alle de andre «vanlige» kanalene, samt filmer og serier fra HBO, og du sitter rett og slett igjen med en flott underholdningspakke for hele familien.

RiksTV er altså det naturlige valget, dersom du ønsker å få med deg mest mulig sport og annen underholdning. Det er jo for dumt å betale unødvendig mye - selv om man er "sportsidiot"!

Petter Veland om fotballvåren

Det har allerede vært et fantastisk år for fotball, med minneverdige kamper på rad og rekke. Fotballekspert Petter Veland hos Viasport er strålende fornøyd med fotballvåren i år.

– Champions League er alltid veldig spennende og gøy, men i år har det vært utrolig morsomt. Vi har fått se mange målrike og spennende kamper, og ikke minst «umulige» comeback. Både Liverpool og Real Madrid hadde en fantastisk vei til finalen, og tillegg var det utrolig morsomt at det ble to lag som har veldig mange fans her i Norge.

–Også i de store europeiske ligaene var det kort mellom høydepunktene synes Veland. Og største spenning var det faktisk i Italia.

Petter Veland i Viasport er imponert over fotballvåren

Petter Veland, fotballekspert i Viasport

Årets store høydepunkt gjenstår

– I Spania og England ble det ganske tidlig klart hvem som kom til å stå igjen som ligamester. Slik sett var det i Serie A spenningen levde lengst, så fans av italiensk fotball fikk virkelig valuta for pengene i år. Men det manglet selvfølgelig ikke store øyeblikk i de andre ligaene heller!

For fotballinteresserte gjenstår fortsatt årets store høydepunkt, VM i Russland som starter 14. juni. Viasports fotballekspert synes det er vanskelig å spå hvem som vil gjøre det best i år, men regner med at gigantene vil gjøre det godt også i 2018.

– Brasil, Tyskland og Spania vil nok komme langt. Av de som er hakket mer usikre har vi Frankrike, Portugal og Argentina, og så heier jeg alltid på underdogs som Colombia og Uruguay. Det som er sikkert er at vi har et utrolig spennende mesterskap foran oss, fastslår Petter Veland.

Se sport på farten

Formel 1-bil i et billøp, sett skrått forfra.

Med et abonnement hos RiksTV trenger du heller ikke være hjemme for å få med deg de store sportsøyeblikkene. Med RiksTV-appen kan du se fotball mens du sitter på bussen eller toget, på hytta, i båten eller hvor du ellers måtte befinne deg i landet. 

Appen støtter også Chromecast og AirPlay, og du kan se to forskjellige ting samtidig. Dermed slipper du å krangle dersom noen andre i familien vil se filmer og serier på HBO, mens du selv få med deg El Classico.

Og hvis det er sportssendinger som foregår samtidig, kan du selvfølgelig se de senere via ukesarkivet. Har du et abonnement med SMART-boks II med opptaksmuligheter, kan du også ta opp programmer og nyte de i ro og fred når det passer bedre. Boksen kan du styre via appen, dersom du ikke er hjemme.

Ønsker du å vite mer om sportspakka? Ring oss gjerne på 210 10 212 eller les mer om RiksPakken.