• Mats H

4 ting du ikke visste om RiksTV

Mytene om RiksTV er like mange som de er feilaktige. Her er noen av de mest utbredte misoppfatningene.

RiksTV ble dannet i forbindelse med overgangen fra analogt til digitalt bakkenett, og er i dag landets eneste TV-distributør som leverer både digital-TV og HDTV gjennom antenne og internett.

Med over 50 kanaler tilgjengelig og mer enn en kvart million kunder, er RiksTV en av landets viktigste TV-distributører.

Imidlertid finnes en rekke myter om RiksTV, hvorav mange er direkte feil.
Vi tok en prat med Mats Harbø hos RiksTV, for å sjekke sannhetsgehalten i de mest utbredte mytene.

– Mange tror RiksTV har dårlig dekning. Det er feil. RiksTV dekker mer enn 98% av husstandene og 90% av fridtidsboliger i hele landet. Det betyr at nesten alle kan får RiksTV.

Har du spørsmål om RiksTV? Ring oss gjerne på 210 10 212 eller les mer om RiksPakken. 

Mange tror det er kronglete å bytte til RiksTV. Stemmer det?
– RiksTVs viktigste argument er enkelhet. Det skal være enkelt å bytte til oss, og det skal være enkelt å være kunde hos oss. Det er en grunn til at RiksTV har de mest fornøyde kundene (RiksTV toppet Norsk Kundebarometer nylig, journ.anm.) og det er fordi det ganske enkelt fungerer. Så det å bytte, er en veldig grei sak i hvertfall hos oss. 

Les også: RiksTV har landets mest fornøyde kunder

Mange tror at RiksTV i hovedsak er en leverandør for de eldre. En nærmere titt på kanalutvalget og teknologien viser imidlertid at dette må være langt fra sannheten.

– Ja, vi er en leverandør for de eldre. Men vi er også en leverandør for alle andre. Vi har selvsagt kanalene de eldre liker, men vi har også HBO Nordic som er en strømmetjeneste i verdensklasse, og som byr på de aller beste TV-seriene og filmene på kloden. Vi har en feit sportspakke med Viasport, Eurosport og alt du du trenger. Så ja, vi er en leverandør for de eldre. Men vi er også en leverandør for deg.

Les også: Denne familien har hatt RiksTV i 11 år - dette er grunnen

Er det riktig at RiksTV stort sett er noe man bruker på hytta?

– Det er feil. Vi er overalt. Enten du har oss på hytta, hjemme, i båten eller i campingvognen din, så kan du bruke RiksTV.

– Og det aller beste er at det koster ingenting å ha flere TV-er hos RiksTV. Du kan også bruke oss akkurat hvor du vil med RiksTV-appen for mobil, nettbrett og Apple TV, samt nett-TV med PC og Mac.