• RiksTV-familien som hovedbilde

Den perfekte TV-løsningen for familien

RiksTV har landets mest fornøyde TV-kunder. Derfor har denne familien vært kunder i 11 år. 

— Det at vi har vært kunder så lenge sier vel sitt, forteller Espen Berg og Elisabeth Stø. Med tre aktive barn med svært ulike preferanser og TV-vaner har familien funnet ut at RiksTV leverer dem en komplett TV-pakke som passer for alle fem. 

Se hvordan den moderne TV-hverdagen til familien Berg er:

Les også: RiksTV har landets mest fornøyde TV-kunder

Familien forteller at de ikke alltid ser på lineær-TV, men med hjelp av ukesarkivet er de i stand til å se programmene de har gått glipp av i etterkant. Dermed trenger de ikke å ta opp hvert program de ønsker å se. 

— Spesielt på kvelden, når ungene er lagt, er det veldig greit at vi voksne kan spole frem og tilbake i sendingen, sier Espen Berg. Samtidig kan ungene, som ofte er opptatt med fotballtrening eller teater, se sine favorittprogrammer når det passer dem best.

Familien har også tatt i bruk RiksTV-appen, som kunder kan laste ned gratis til både mobil og nettbrett. Slik slipper familien å krangle om fjernkontrollen.

— Da kan gutta se på tegnefilm eller sport i fred på rommene sine, mens vi kan sette på andre programmer i stua, sier Elisabeth Stø. Minstedatteren legger til at hun foretrekker å se på Dora og NRK Super.

Med RiksPakken får du alle kanaler pluss Eurosport og HBO Nordic inkludert. Den komplette familiepakken er populær, og du får TV fire steder til prisen av én. Har du hytte, båt eller campingvogn kan du ha RiksPakken både hjemme eller der du er, til samme pris. Les mer om RiksPakken

RiksTV tar hensyn til den moderne TV-hverdagen, og har løsninger for alles behov

Komplett underholdningspakke

— RiksTV er en operatør som vet å følge med i tiden. Vi har hatt RiksTV i 11 år. Det startet med noen enkle kanaler, men den RiksTV vi har i dag er en komplett underholdningspakke.

Du får blant annet HBO Nordic, ukesarkiv og RiksTV tilgjengelig på alle flater. Du har også et ekstra utvalg av kanaler hvis du kobler boksen til internett, sier Espen Berg.

Les også: Dette visste du ikke om RiksTV

Usjenerende antenne

En av hovedgrunnene til at familien valgte RiksTV er at de ikke er bundet til en bestemt internettleverandør. I tillegg til at antennen er usjenerende.

— Skulle vi flyttet en gang så er det enkelt å ta med seg alt. Det er jo bare en enkel, liten antenne, mener Espen.

Bruker TV fire steder

Bruker RiksTV på hytta - TV fire steder til prisen av én

Familiehytta - en time unna Halden.

Familien har i tillegg en hytte, en time unna. Med RiksPakken har de TV fire steder til samme pris, noe familien Berg utnytter seg av. 

— Vi betaler en fast månedspris for TV-abonnement på fire TV-er, inkludert på hytta. I tillegg bruker vi RiksTV på Ipad-er og på AppleTV. I prinsippet kan vi bruke det overalt, til den samme prisen.

Enkelt å installere

Espen har selv installert antennen både hjemme og på hytta. En enkel jobb, mener han.

— Hjemme har vi en utendørsantenne. Selve innstillingene og dekoderoppsettet er bare pek og klikk, så er du der, mener Espen.

På hytta har familien en vanlig bordantenne, som gir dem perfekte signaler.
– Vi er veldig fornøyde med det, sier Elisabeth, som anbefaler gjerne RiksTV til venner og bekjente.