• GettyImages-605962670

Ikke betal dobbelt for TV på hytta

Se favorittene dine også på hytta!

Har du hytte? Da kan du spare hundrevis av kroner i måneden ved å gjøre ett enkelt grep.

Selv om du ønsker å ha muligheten til å kose deg med TV også på hytta, betyr ikke det at du trenger å tegne et ekstra abonnement for TV-signalene. Dette vil være en unødvendig utgift – spesielt når du faktisk kan få både i pose og sekk.

Vil du se dine favoritter også på hytta? Med RiksTV får du lett tilgang til film, serier og de mest populære TV-programmene. Les mer om TV på hytta her. 

Se TV på hytta med RiksTV

Få med deg dine favoritter med RiksTV-appen

Signaler via bakkenettet

De fleste vet at RiksTV leverer TV-signaler til en betydelig andel av hyttene her til lands. Men det noen ikke er klar over, er at RiksTV også har like god dekning til vanlige husstander som andre aktører i markedet.

Det digitale bakkenettet i Norge er et av Europas best utbygde, og dekker 98 prosent av husstandene og rundt 90 prosent av alle fritidsboligene i Norge. Dekningen er altså svært god over hele landet, og RiksTV har dekningsgaranti.

Sjekk dekningskartet her.

Se TV på hytta med RiksTV

Med RiksTV-appen kan du se dine film-, serie- og TV-favoritter på mobil og nettbrett. 

En pris for alt 

Dette gir muligheter for deg som ønsker å kunne se TV også på hytta. Du trenger nemlig ikke betale mer for å ha TV både hjemme og på hytta. Ett eksempel er RiksPakken, en favoritt blant RiksTVs kunder. Med den kan du faktisk ha TV opptil fire steder til prisen av én, og spare mye penger på å bruke samme TV-distributør alle steder.

Dermed kan man for eksempel ha TV på tre forskjellige skjermer hjemme, samt TV på hytta, uten at det koster mer. Pakken gir deg over 50 kanaler, og med på kjøpet får du strømmefavoritten HBO Nordic, med sine kvalitetsserier, filmer og masse innhold for de yngste.

En annen løsning er å ha RiksTV med vanlig antenne på hytta, og benytte deg av strømmetjenestene hjemme. På hjemmebane kan man bruke RiksTV-appen for mobil, nettbrett, Apple-TV eller nett-TV på desktop.

Eller man kan ha SMART-boks II og strømme innholdet der. Og selv om man sier opp TV-pakken fra én leverandør, kan man beholde bredbåndet som før. Dette gjelder også de som har fiber fra for eksempel Telenor.

Se TV på hytta med RiksTV

Slik kan du spare hundrevis av kroner hver eneste måned, noe som i løpet av et år blir en
betydelig sum, men likevel ha full tilgang til TV-underholdningen din, uansett om du er hjemme eller på hytta. 

Da er det vel ikke så mye å lure på?