Meny

Slik får du superlyd på TV-en

Dette er årets trender innen lyd!

Disse lydplankene gir overlegen lydkvalitet på liten plass.

God lyd når du ser film er en viktig del av underholdningsopplevelsen. Mens du tidligere måtte installere kostbare (og plasskrevende) surroundsystemer, slipper du nå unna med en slank liten sak du plasserer rett under TV-skjermen.

Vi besøkte Elkjøp på teknologimessen Elbit, og fikk se det aller nyeste innen lyd og bilde. Kortoppsummert; vi har mye å glede oss til fremover.

Imponerende forbedring

Fordelene med lydplankene er mange. For det første er de rimelige. For noen få tusenlapper får du betydelig bedre TV-lyd, og de fleste vil oppleve dette som en imponerende forbedring.

En annen positiv effekt er at lydplanken i mange tilfeller kan erstatte stereoanlegget. Lyden blir såpass god at de fleste vil foretrekke å bruke lydplanken som hovedanlegg i stua.

Det finnes et hav med ulike lydplanker i ulike priskategorier og med ulik kvalitet. Vi har plukketut et knippe vi mener gir god lyd til en fornuftig penge.

JBL Bar 5.1

JBL Bar 5.1

Her får du en 5.1-kanals 4K UHD lydplanke med 10" trådløs subwoofer og to avtakbare, helt trådløse surroundhøyttalere. Super lyd i slank innpakning med andre ord. Noe av det spesielle med denne løsningen, er at du kan plassere de avtakbare høyttalerne hvor du vil i stua, og dermed kan sette opp ditt eget surroundandlegg på sekunder.

Pris: 8490,-

Samsung 5.1.4

Samsung 5.1.4 HW-K960

Dette systemet gir deg hele 500 watts kraft i liten og kompakt innpakning. Systemet inneholder 15 individuelle høyttalere, hver med sin egen forsterker. Dette medfører fantastisk lyd med krystallklar gjengivelse, selv i alle rommets hjørner. Med trådløse høyttalere og subwoofer kan du plassere høyttaleren der du ønsker den, helt uten ledninger til TV-en.

Pris: 7990,-

Sonos Playbar

SONOS Playbar

Sonos PLAYBAR er en lydplanke med 9 forsterkede høyttalere. Den gir deg både Hi-Fi-lyd og trådløs strømming. Dessuten gir SONOS Playbar deg komplett musikktilgang gjennom tusenvis av gratis radiostasjoner uten å måtte skru på PC-en. Med denne kan du også bruke Spotify og en rekke andre strømmetjenester uten annet utstyr en selve Sonos Playbar.

Pris: 6998,-

Bose Sound Touch

BOSE SoundTouch 300

Denne lydplanken kommer i elegant og slankt design, og gir deg overlegen lyd enten du ser film, TV eller hører på musikk. Systemet er trådløst, du slipper en haug med kabler, ledninger og du kan strømme musikk rett fra TV-en, PC-en eller mobilen til høyttalerne. Her får du en massiv lydopplevelse på liten plass, og betydelig kraftigere lyd enn det slanke designet skulle tilsi.

Pris: 6990,-

Sony Compact Soundbar

Sony Compact Soundbar 

Er du på jakt etter et lite og kompakt anlegg er dette et godt valg. Sony Compact Soundbar HTMT500 gir deg mye lyd på svært liten plass. Her kan du se filmer, spille spill eller strømme musikken din trådløst. Du kan til og med koble anlegget til høyttalere i andre rom slik at du kan spille favorittmusikken i hele huset på én og samme tid.

Pris: 4690,-

Med RiksPakken er filmer og TV-serier i verdensklasse fra HBO Nordic inkludert i TV-abonnementet ditt. Les mer på rikstv.no eller ring oss på 210 10 210.