Meny

Se fotball-VM på TV i båten i sommer

Slik får du TV-signal

Hva frister mest? Sol og sjøbris eller fotball-VM? Selv om du helst vil nyte sommeren på sjøen, trenger du ikke å velge!

Hvert fjerde år har dette gjort at båtfolk med interesse for verdens vakreste sport har lidd valgets kvaler mellom fotball og sjø, men slik må det ikke være. Benytt heller sjansen til å kombinere to av de beste tingene sommeren har å by på, med en antenne fra RiksTV!

Minner for livet

Husker du Dennis Bergkamps fantastiske mål i kvartfinalen i 1998? Maradonas scoring med «Guds hånd» i 1986? Zidanes nedskalling av Marco Materazzi i 2006? Cruyff-vendingen i 1974? VM i fotball har gitt oss utallige store øyeblikk, som er brent fast i vår kollektive hukommelse.

I år er det i Russland verdens beste fotballandslag skal kåres. NRK og TV 2 samarbeider om å vise kampene, og begge kanalene er tilgjengelige i RiksPakken.

Les også: VM-programmet dag for dag

Se fotball-VM i båten - slik får du TV-signal

Selv om dette er tiden da båtfolket virkelig begynner å nyte livet på sjøen, trenger du altså ikke gå glipp av en eneste brasse, scoring eller rødt kort! Eller da prins Harry og Meghan giftet seg. 

Har du spørsmål om RiksTV i båten? Ring oss gjerne på 210 10 212 eller les mer om vårt kampanjetilbud.

UFO sikrer mottaket

RiksTVs skålformede antenne gir deg nemlig relativt gode TV-signaler, mens du ligger og dupper et sted langs Norges kyst. «UFO-en» har en diameter på kun 27 centimeter, noe som er praktisk om bord i en båt med begrenset plass.

UF

Søker opp nærmeste sender

Antennen jobber kontinuerlig med å søke opp den beste senderen på land, slik at du kan holde deg i feriemodus og samtidig ha tilgang til de sterkeste signalene fra de mange sjønære senderne langs kysten.

RiksTVs digitale bakkenett dekker hele 90 prosent av ferieboligene i Norge, og med sjønære sendemaster er også det aller meste av kysten dekket.

Sjekk dekningen

Selv om det aller meste av kysten er dekket, ønsker du selvfølgelig å være helt sikker på at du ikke går glipp av et eneste rødt kort eller en glitrende frisparkscoring.

Ved å klikke deg inn på RiksTVs dekningskart  kan du sjekke dekningen langs reiseruten du har planlagt, og i verste fall kunne gjøre små endringer i ruten.

Enten du er lidenskapelig opptatt av fotball, eller bare ønsker å ha muligheten til å motta gode TV-signaler i båten - RiksTVs «UFO» bør bli like obligatorisk ombord i båten som kart og kompass.

Ung mann sitter på svaberg ved en bukt hvor noen båter ligger fortøyd. Det er rett etter solnedgang og blått lys.

Du kan også benytte deg av RiksTV-appen for både mobil og nettbrett.

RiksPakken - den komplette TV-løsningen både hjemme og i båten

RiksPakken er RiksTVs bestselgende abonnement. Du betaler en fast månedspris hele året, og får tilgang i båten og ferieboligen uten tillegg i månedsprisen. 

RiksPakken inneholder over 50 norske og internasjonale kanaler. HBO Nordic og Viasport er også inkludert i abonnementet.

Favoritter - den enkle TV-pakken til båten

Favoritter er perfekt for deg som kun behøver noen få kanaler i båten. Her bestemmer du hvilke kanaler du vil ha. Når ferien er over kan du fryse TV-abonnementet inntil 8 måneder.