• Hovedbilde

Slik får du gode TV-signaler i båten!

Tauverk, fendere, redningsvester – og en UFO! Den diskformede antennen fra RiksTV har blitt obligatorisk for flere båteiere, og er blitt et vanlig skue på sjøen. 

Med TV i båten kan du slappe av med gullrekka eller årets store begivenheter. Du kan se TV overalt med RiksTV-appen eller med en antenne i båten. 

Antennen har en diameter på kun 27 centi­meter, og sikrer relativt gode TV-signaler mens du dupper rundt langs Norges vakre kyst. 

Slik fungerer UFO-antennen

UFO-antennen jobber kontinuerlig med å søke opp den beste senderen på land, fra de mange sjønære senderne RiksTV disponerer langs hele kystlinjen. Du må allikevel ta et nytt kanalsøk etter noen mil unna forrige plassering, fordi signalstyrken kan variere fra sender til sender. Noen steder har du derfor bedre signal enn andre steder.

I og med at UFO-antennen opererer på 12 volts strøm, er den perfekt til bruk i båt og i campingvogn. ­Sam­tidig er den kraftig overflatebehandlet, slik at den tåler vær og vind på sjøen. 

Enkel å montere antennen

Alt du trenger i båten er en dekoder. Vår SMART-boks med programkort kobles til TV-en, eller en kortleser med programkort som monteres rett inn i TV-en.

Slik sjekker du dekningen der du skal seile

Visste du at RiksTVs digitale bakkenett dekker hele 90 prosent av ferieboligene i Norge? Med sjønære sendemaster er også det aller meste av kysten dekket. Klikk deg inn på RiksTVs dekningskart når du plan­legger ruta, så vet du hvilke steder du er sikret TV-signal. 

TV overalt – i båten

TV overalt med RiksTV-appen

Med RiksPakken får du muligheten til å strømme fritt blant de mer enn 50 norske og internasjonale kanaler på inntil to skjermer samtidig, ved bruk av RiksTV­-appen.

Dermed kan kamper som spilles likt sees på ulike skjermer, og de som ikke er interessert i fotball kan velge mellom et hav av andre underholdningstilbud – og kveldsroen i båten er sikret.

RiksPakken - den komplette TV-løsningen

RiksPakken er RiksTVs mest bestselgende abonnement. Du betaler en fast månedspris hele året, samtidig som du kan få tilgang også i båten og ferieboligen uten tillegg i månedsprisen. Se TV med RiksTV-appen på mobil og nettbrett, via nettleseren din på PC/Mac eller Apple TV.

RiksPakken inneholder over 50 norske og internasjonale kanaler. HBO Nordic og V Sport er også inludert i abonnementet.

Favoritter - den enkle TV-pakken til båten

Favoritter er perfekt for deg som kun behøver noen få kanaler i båten. Her ­bestemmer du hvilke kanaler du vil ha. Når ferien er over kan du fryse TV-abonnementet inntil 8 måneder.

Ønsker du TV i båten? Se hvilket TV-abonnement som passer deg