• Hovedbilde

Ta med TV-kanalene på tur i sommer

Du trenger ikke holde deg hjemme for å kose deg med favorittprogrammene på TV. Med RiksTV-appen tar du med deg underholdningen når du er på farten.

Du sitter på bussen og dagens fotballkamp mellom Island og Argentina sparkes i gang om fem minutter. Eller kanskje du og familien skal ut å fly i sommer og trenger tidsfordriv på flyplassen? 

Med RiksTV-appen kan du se TV på flyplassen

Mange av oss husker godt hvordan det var å miste en episode av favorittserien eller en direktesendt fotballkamp fordi du var i en konfirmasjon eller på farten. 

I dag er det heldigvis andre tider. Nå kan du se TV når du vil, og hvor du vil. For eksempel i parken. 

En mann sitter lent mot et tre og ser TV på nettbrettet

Portabel underholdning

Med dagens teknologi kan du begynne å se fotballkampen på mobilen eller nettbrettet, mens du sitter på bussen. Du kan pause kampen mens du bytter til lokalbussen og se videre der. Til slutt se resten når du er hjemme. 

Utviklingen har gitt oss TV via digitalt bakkenett, noe som igjen betyr at vi har enda flere kanaler og valgmuligheter. Med RiksTV-appen er det helt opp til deg å velge hva du ser, når du ser det og hvor i landet du ser det.

Et par sitter på bussen og ser TV på mobilen

Mange muligheter

Med RiksTV-appen kan du se serier og filmer fra HBO Nordic direkte i appen, uansett om du bruker iOS eller Android. Du kan også se direkte-TV eller andre valg fra ukesarkivet, eller bruke TV-guiden til å finne noe å se på. Appen støtter også Chromecast og AirPlay, slik at du kan se programmene på TV-skjermen når du er innendørs.

Du kan bruke RiksTV-appen uansett hva slags TV-abonnement du har. Har du et abonnement med SMART-boks II med opptaksmuligheter, kan du også styre boksen via appen når du ikke er hjemme. Ønsker du å ta opp et program? Du trenger ikke stille inn dette på forhånd, men kan gjøre det mens du er på farten.

Har du TV-pakken Favoritter får du tilgang til alle kanalene du har valgt, mens med RiksPakken får du tilgang til alle kanaler, pluss filmer og serier fra HBO Nordic. Dette er vår bestselger, som gir deg TV fire steder til én pris; på hytta, i båten, i campingvogna eller i flere rom hjemme.

Er du nysgjerrig på RiksTV? Ring oss gjerne på 210 10 212 eller les mer på rikstv.no.