• Big-Little-Lies-Meryl-Streep

Dronningen inntar Big Little Lies

Rollelisten var så stjernespekket at mange trodde det ikke ble en ny sesong av Big Little Lies. Men nå er den her – med en ny, fantastisk skuespiller.

Big Little Lies tok verden med storm da HBO begynte å sende serien i 2017. I utgangspunktet hørtes det nesten ut til å være for godt til å være sant.

Visste du at med vår bestselgende TV-pakke er HBO Nordic inkludert? Les mer om RiksPakken og HBO Nordic her.

Dette var nemlig en serie skapt og skrevet av David E. Kelley (mannen bak blant annet Chicago Hope, Picket Fences og Ally McBeal), basert på en bestselgende roman, og med en rolleliste som nærmest flommet over av stjerner som Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott og Zoë Kravitz.

Dette kunne da vel ikke bli like bra som det hørtes ut? Joda, det kunne det så absolutt.

Se trailer! 

Gedigen suksess

Vi skal selvfølgelig ikke slippe noen spoilere for de som er så heldige eller uheldige at de ikke har sett sesong én ennå. Det er tross alt ikke for sent, sesongen er tilgjengelig via HBO Nordic - både for førstegangsseere, og de som ønsker å se den på nytt før de gyver løs på den nye sesongen.

Men det er ingen hemmelighet at Big Little Lies ble en gedigen suksess, og viste seg å være akkurat den blandingen av velskrevet historie, glitrende skuespill og sylskarp regi som man nesten ikke våget å håpe på.

Det gripende emosjonelle dramaet fullt av intriger og maktkamp, og ikke minst med et mordmysterium i sentrum, bergtok både kritikere og seere. Et håndfast bevis er at serien hanket inn hele 8 Emmy-statuetter og 4 Golden Globes, samt en rekke andre priser.

Blant annet vant både Nicole Kidman, Laura Dern og Alexander Skarsgård velfortjente priser for sin innsats.

Meryl Streep og Nicole Kidman i Big Little Lies

Nok en stjerne

Big Little Lies var opprinnelig tenkt som en miniserie, men den første sesongen fikk heldigvis hele syv episoder. Noe som er imponerende, med tanke på stjernegalleriet man har samlet.

Desto mer imponerende er det at sesong to har premiere 10. juni, og at man igjen har greide å samle denne gjengen. Ikke bare er rollelisten intakt, den har attpåtil fått et bunnsolid tilskudd: Selveste Meryl Streep, av mange regnet som selve dronningen av Hollywood!

Streep inntar rollen som Mary Louise Wright, moren til Perry (Alexander Skarsgård). Hun er fast bestemt på å komme til bunns i mysteriet fra sesong én – noe som selvfølgelig fører til nye hodepiner og vriene situasjoner for de andre, som strever med å finne tilbake til en normal hverdag etter dramaet som utspilte seg i sesong én.

Det er en stjernespekket skuespillerliste i Big Little Lies

Utrolig spennende

Denne sesongen ser etter alle solemerker til å by på like mye spenning og nerve som den første, og vi sitrer av spenning etter å følge historien videre!

10. juni er Big LIttle Lie altså tilbake med en ny sesong på HBO Nordic, noen få timer etter at den har hatt premiere i USA. Deretter kommer det en ny episode i uken. Vi kommer ikke til å gå glipp av en eneste episode - gjør du?

Lad opp til premieren 10. juni! Se sesong 1 her.