• Killing-Eve-Sesong-2

Flust av nye filmer og serier

Våren lar vente på seg mange steder i landet, men da får man heller kose seg innendørs. Og det er ikke noe problem, siden april byr på storfilmer og -serier i fleng! 

Paramount+ er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til et stort utvalg av nye og klassiske filmer, en rekke barnefilmer og mer enn 1000 episoder av populære programmer fra MTV og Comedy Central.

Er du glad i film og serier? Med vår bestselgende TV-pakke får du strømmetjenestene Paramount+ og HBO Nordic inkludert. Les mer om RiksPakken her

Strømmetjenesten oppdateres med nytt innhold løpende, og her er noe av det du kan se i april.

Mission Impossible med Tom Cruise

MISSION: IMPOSSIBLE

De fire første filmene i det som har blitt en av verdens største action-franchiser. Tom Cruise i rollen som agenten Ethan Hunt. Stort bedre action enn dette får du bare ikke!

Se filmene her.

The Godfather-filmen

GUDFAREN-TRILOGIEN

Blant de tre filmene i Francis Ford Coppolas ikoniske mafia-trilogi bruker minst én av dem å dukke opp hvis du spør noen om favorittfilmene deres gjennom tidene. Disse filmene dukker som regel opp når forståsegpåerne skal lage lister over tidenes beste filmer, og det er en tilsynelatende evig diskusjon rundt hvilken av disse oscargrossistene som er den beste.

Mange holder en knapp på film nummer to som den beste, men konkurransen er hard – og alle tre er mildt sagt severdige.

Se filmene her.

The Naked Gun

MANNEN MED DEN NAKNE PISTOL

De fleste av oss elsker en stor dose absurde humor innimellom, og det blir ikke stor mer
absurd enn disse tre filmene. Politimannen Frank Drebin greier på et eller annet vis å redde dagen, selv om han er komplett inkompetent og har er dum som et daggammelt kneipbrød.

Se filmene her.

Super 8 av Steven Spielberg

SUPER 8

Superregissørene JJ Abrams og Steven Spielberg sammen? Det må jo bare bli bra, selv om Spielberg sitter i produsentstolen denne gangen. Og Super 8 gir deg neglebitende spenning, mystiske forsvinninger og uforklarlige hendelser. Her er det bare å krype opp i sofaen, med puta innen rekkevidde dersom det blir for spennende.

Se filmen her.

The Truman Show med Jim Carrey

THE TRUMAN SHOW

Da filmen fikk premiere i 1998 var ideen om at hovedpersonen helt uvitende vokste opp i et direktesendt TV-show som fjern fiksjon – uten at det gjorde denne klassikeren noe mindre underholdende. Jim Carrey viste at han kan langt mer enn å være et fjollete gummifjes, og leverer en sterk rolleprestasjon i denne dramakomedien.

Filmen er tilgjengelig fra 29. april.

Lara Croft: Tomb Raider

LARA CROFT Tomb raider: the cradle of life

Tomb Raider var et av verdens heteste dataspill, og Angelina Jolie var en av verdens heteste skuespillere. Kombinasjonen måtte jo bare bli dynamitt. I Lara Croft: Tomb Raider og Lara Croft: Cradle of Life får du eventyr, action og spenning og en dose magi servert på ett brett.

Se filmen her.

Paramount+ byr ikke bare på filmer, tjenesten har også kvalitetsserier. Blant disse har vi plukket ut to vi vil anbefale spesielt.

Dramaserien Yellowstone fra Paramount+

YELLOWSTONE

Moderne westernserie med Kevin Costner i hovedrollen. Vi følger familien Dutton, som
driver en stor kvegfarm like Yellowstone nasjonalpark i USA. De må kjempe for å beholde
livsstilen, med både et indianerreservat, nasjonalparken og landutbyggere som naboer.

Se serien her.

Se Frankie Drakes Mysteries med Paramount+

FRANKIE DRAKE MYSTERIES

Kanadisk krimserie om den fiktive Frankie Drake, den første kvinnelige privatdetektiven i
Toronto på 1920-tallet, som sammen med partneren Trudy løser krimmysterier. Et herlig
tidsbilde, med masser av sjarm og kjappe replikker – en serie man blir fort glad i!

Se serien her.

Fantastisk måned for seriekongen

Enkelte ganger passer det bedre med en episode av favorittserien, enn en hel film. Så får det bare være at kvalitetsserier har en tendens til å dra deg inn i handlingen, og plutselig har du sett tre-fire episoder i en smell. Det er jo deilig å binge innimellom! Og i april har du mye «binge-worthy», som det heter, å velge mellom!

HBO Nordic er et must for alle som er glade i kvalitetsserier, enten vi snakker om Sopranos, True Detective, The Handmaid’s Tale eller Vikings, bare for å nevne noen av høydepunktene tjenesten byr på. Og i april står høydepunktene i kø hos strømmetjenesten.

Ikke minst kan vi se frem til siste sesong av kanskje den største serien av dem alle.

Barry er klar med den andre sesongen på HBO Nordic

Sterk vår fra HBO Nordic

Fantastiske «Barry» kommer – heldigvis! – med ny sesong. Den mørke komedien med Bill
Hader i hovedrollen var et særdeles friskt pust i fjor, og vi gleder oss stort til å se hvordan
det går med den profesjonelle leiemorderen med ambisjoner innen amatørteater.

Se serien her. 

«VEEP» går inn i sin syvende og siste sesong. Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) forsøker å takle politiske konkurrenter, mer eller mindre gode hjelpere og kravstore kampanjedonorer, mens hun forsøker å øke oppslutningen blant velgerne.

Se serien her. 

De som ønsker et skikkelig grøss blandet med god action, kan ikke velge stort bedre enn
«The Strain», som gir vampyrmyten en beinhard og bekmørk ansiktsløfting. Guillermo del
Toro er tungt involvert i serien, og du kan se fjerde sesong nå.

Se serien her. 

Sandra Oh i ny sesong av Killing Eve

Grey's Anatomy-kjenning tilbake med ny sesong 

«Killing Eve» er et annet gledelig gjensyn, etter at først sesong gikk rett hjem både hos
anmeldere og seere. Her hjemme utpekte blant annet Dagsavisen og NRKs Filmpolitiet dette til fjorårets beste serie. Sandra Oh (kjent fra blant annet «Grey’s Anatomy») leder an som MI6-agenten Eve, mens Jodie Comer spiller den psykopatiske leiemorderen Villanelle.

Se serien her.

Det store høydepunktet for veldig mange er imidlertid Game of Thrones, som endelig vender tilbake med en ny sesong. Dessverre er det også den siste sesongen, men vi velger å se positivt på det: Endelig skal trådene samles, og det er liten tvil om at den åttende sesongen kommer til å bli fartsfylt – for å si det mildt. Vi benker oss for å se på maktkamp, bedrag, drager og grandiose slag fra 15. april.

Se Game of Thrones her. 

Dette er bare noe av det HBO Nordic kan by på i april. Tjenesten slår også til med nye
sesonger av «Bosch», «The Chi», «Wyatt Cenac’s Problem Areas» og «Marvel’s Cloak and Dagger». I tillegg kommer nye serier som «I Am the Night», «Warrior» (basert på en idé av Bruce Lee), «Fosse/Verdon» og den historiske dramaserien «Gentleman Jack».

Mer enn nok å velge mellom, altså!