• Landskampen-TV2

Dette er høstens premierer på TV 2

Høsten er høysesong for nye TV-premierer på de store TV-kanalene. Hos TV 2 er høsten intet unntak og vi har uendelig med gode premierer å se frem til! Her er de mest populære premierene. 

Kjente og kjære TV-programmer som «Skal vi danse», «Skavlan», «God kveld Norge» og «Norske Talenter» er tilbake på TV 2 denne høsten. Det norske mediehuset har også flust av andre premierer å friste TV-seerne med. Petter Northug skal blant annet kjempe mot svenskene i «Landskampen» og Jørgine «Funkygine» Vasstrand skal gi fansen et innblikk i hverdagen med TV-serien «Funkyfam». 

Med vår bestselgende TV-pakke kan du fråtse i norsk TV-underholdning slik du vil. Les mer om RiksPakken her. 

Med andre ord, premierene står i kø på TV 2 denne høsten. 

Se hva kjendisene selv sier om høsten!  

Dette gleder vi oss til 

NORGE BAK FASADEN

Norge bak fasaden er TV 2s nye journalistiske storsatsing og er en undersøkende og nysgjerrig dokumentarserie som utforsker norsk virkelighet på både godt og vondt. Janne Amble og Kadafi Zaman tar med seerne inn bak lukkende dører og kaster lys på sprekkene i den norske fasaden. Serien har ni episoder og har premiere senere i høst.

BEST FØR 

Best før følger vi Linn Skåbers karakter Lena som mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nyge unge kjæreste om sønnen på 10 år. Sesong tre av den populære serien har premiere på TV 2 senere i høst. 

BLOGGERNE 

Høstens sesong av Bloggerne er den ellevte i rekken av dokusåpen. Linnéa Myhre og Sofie Nilsen er nye i årets sesong. I tillegg følger vi Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Anniken Jørgensen, Julianne Nygård og ektemannen Ulrik. Sesongpremieren var 5. august og serien vises mandag til onsdag på TV 2 Livsstil frem til 18. september. 

BLÅLYS 

Endelig er Blålys tilbake på TV 2! I denne sesongen blir vi med til to helt nye politidistrikt og vi følger politiet i politidistriktene Øst og Vest i en arbeidshverdag der alt kan skje. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen. Sesongpremieren var 26. august og serien kan ses på TV 2 Zebra. 

BRENTE MINNER

I serien Brente minner møter vi familier som har fått sine hjem totalskadet i brann. Familiene får hjelp av et team bestående av programleder Marco Elsafadi, interiørdesigner Aina Sollie Steen og Therese Nielsen fra forsikringsselskapet Fremtind. Sammen skal de hjelpe familiene på rett kjøl igjen.

Premiere på TV 2 3. september kl. 20.00. 

FARMEN

Årets sesong av Farmen utspiller seg på storgården Lundereid i Sannidal utenfor Kragerø. Året er 1919 og det er oppgangstider, velstand og overflod i Norge - noe som naturligvis setter preg på årets sesong av "kampen for tilværelsen". Farmen har premiere på TV 2 senere i høst. 

FUNKYFAM

Funkyfam blir vi med hjem til blogger og treningsprofil Jørgine "Funkygine" Vasstrand og hennes energiske familie. Vi blir godt kjent med familien i en hektisk periode. I tillegg til å bli kjent med Jørgine, blir vi også kjent med ektemannen og fotballspiller Morten, Jørgines mamma Trude, tvillingbrødrene Silas og Emil og lillebror Noah. Funkyfam har premiere på TV 2 Livsstil senere i høst. 

GOD KVELD NORGE 

Selvfølgelig er Dorthe Skappel tilbake med siste nytt fra kjendis- og underholdningsbransjen, samt intervjuer med norske og internasjonale kjendiser. Sesongpremiere på TV 2 31. august kl. 22.00. 

GUTTA PÅ TUR 

Endelig er Gutta på tur tilbake på TV! Denne høsten tar Arne Hjeltnes og hans reisekamerater Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og Arne Brimi med seg spennende gjester på turer til både inn- og utland. Sesongpremiere på TV 2 25. august kl. 20.00. 

HELSEKONTROLLEN

Helsekontrollen skal TV 2 gi oss svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, de som lurer nordmenn trill rundt og konfrontere de ansvarlige. Sesongpremiere på TV 2 senere i høst. 

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN

Seks nye bønder er klare for å jakte på kjærligheten i Jakten på kjærligheten. Alle har samme drøm, men hvem finner noen å dele livet med? De seks bøndene er: Inger Lund, Randi Johanne Skjerve, Odd Arne Svaet, Atle Kristiansen, Andreas Bolset og André Johansen. Sesongpremiere 2. september kl. 20.00 på TV 2. 

LANDSKAMPEN

Landskampen møtes norske og svenske vinteridrettshelter til kamp på den greske øya Rhodos. Rivaliseringen mellom våre to nasjoner tas til nye høyder når det norske laget, bestående av Petter Northug, Therese Johaug, Tiril Eckhoff og Emil Iversen barker sammen med de svenske langrennsstjerne Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Senastoam Samuelsson og Hanna Öberg. Det blir individuelle dueller og klassiske dueller, samtidig blir seerne bedre kjent med våre skistjerner. Premiere på TV 2 12. september kl. 21.40. 

MATKONTROLLEN

Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Matkontrollen retter et kritisk søkelys på matvarebransjen og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris. Sesongpremiere på TV 2 12. september kl. 20.00.

MELLOM OSS 

Den nye serien Mellom oss er en varm og humoristisk serie som setter fokus på det moderne parforholdet og de nære tingene i livet. I hovedrollene finner vi de norske stjernene Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen, mens det danske paret spilles av Lærek Winther og Johannes Nymark. Serien har premiere på TV 2 senere i høst. 

NORSKE TALENTER

Nå starter den tiende sesongen av familieprogrammet Norske Talenter på TV 2. Programleder Solveig Kloppen har sammen med dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Janne Formoe og Mona Berntsen reist landet rundt på jakt etter spennende, imponerende og morsomme talenter. Hvem vinner den tiende sesongen? Norske Talenter hadde premiere på TV 2 26. august og sendes hver fredag kl. 20.00. 

PETTER UTELIGGER - FEMUNDLØPET 

Endelig er Petter tilbake med et nytt program! Nå tar han med seg tidligere rusmisbruker Are på en reise han sent vil glemme. I år skal de prøve seg på ansvaret å drifte et sjekkpunkt under Femundløpet. Under Ares ledelse skal ca. 60 personer med rusbakgrunn sørge for at alt fungerer som det skal når ca. 120 hundespann kommer inn i løpet av en periode på 12 timer. Petter Nyquist følger gjengen fra de møtes før avreise i Asker til løpet er ferdig fem dager senere. Programmet har premiere senere i høst. 

SENKVELD MED HELENE OG STIAN

Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til talkshow i studio med kjente gjester og underholdning. I Senkveld-slaget: Øst mot Vest konkurrerer Helene og Stian mot hverandre med fire kjendiser på hvert sitt lag for å se hvilken landsdel som er best. Nytt av året er at Mads Hansen får en rolle inn i det ukentlige talkshowet. Programmet har premiere på TV 2 6. september kl. 22.15. 

SKAL VI DANSE

Det tradisjonelle programmet Skal vi danse er tilbake på parketten direkte fra Nydalen! 12 kjendiser går inn i den 15. sesongen av det folkekjære programmet. Programmet sendes direkte på TV 2 hver lørdag fra kl. 19.30. 

Se oversikten over årets deltagere her.

SKAVLAN

Skavlan er Skandinavias største talkshow. Fredrik Skavlan tar med stolene sine til New York, London og Stockholm for å få etablerte verdensstjerner, våre største stoltheter og interessante nykommere til å delta i ærlige og underholdnende intervjuer. Programmet har sesongpremiere lørdag 21. september kl. 22.30 på TV 2. 

SPORLØS

Programleder Geir Fredriksen hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjente som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte har kommet bort fra gjennom årenes løp i serien Sporløs. Programmet har premiere 4. september kl. 20.00 på TV 2. 

TRULS À LA HELLSTRØM 

I den tredje sesongen av Truls À La Hellstrøm må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse. Turene går blant annet til Færøyene, Peru, London og Oslo. Programmet har premiere på TV 2 senere i høst. 

TV 2 HJELPER DEG 

Forbrukerdronningen Solveig Barstad gir deg aktuelle forbrukersaker og produkttester i programmet TV 2 hjelper deg. Sesongpremiere 12. september kl. 20.30 på TV 2. 

VÅRT LILLE LAND: ALLE HAR EN HISTORIE 

Tonje Steinsland og en gruppe erfarne, undersøkende journalister reiser ut i Norge for å finne håpet. Vårt lille land er en dokumentarserie som ikke likner på annen nyhetsdekning i media. For redaksjonen har gitt seg selv i oppdrag å løfte fram det som er godt. Derfor kommer de med spektakulære historier om ordinære mennesker. Programmet har sesongpremiere på TV 2 senere i høst. 

WUNDERLAND

I dette direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde, tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen og politioverbetjent Rune Utne Reitan. Programmet har sesongpremiere på TV 2 16. september kl. 21.40.