• Hoppuka-Sponsor-Link

OPPLEV HOPPUKA: Er du fan av hoppsport? Med Sponsor Link kan du oppleve sporten direkte i arenaen! FOTO: NTB Scanpix

Opplev rå sportsopplevelser i virkeligheten

Årets RiksTV-julekalender byr på et reisegavekort på en verdi av 16.000 kr. For den reiseglade er dette midt i blinken! Sponsor Link gir deg muligeheten til å oppleve de største TV-begivenhetene live. 

Vi i RiksTV lever og ånder for at du skal få de største TV-øyeblikkene akkurat når du vil, og uansett hvor du er. Men nå drar vi det enda litt lengre. Med årets julekalender sender vi nemlig en heldig vinner til hjertet av begivenhetene for å kunne oppleve sportsøyeblikkene der de skjer.

I forbindelse med årets RiksTV-julekalender samarbeider vi med Sponsor Link, og gir bort reisegavekort for hele seksten tusen kroner til en heldig vinner. Reisegavekortet kan veksles inn i fantastiske sportsopplevelser for Sponsor Link.

Oppdag mulighetene med Sponsor Link og deres enorme utvalg av gruppereiser! Dra til Hoppuka, sikre deg en billett til Champions League-finalen eller velg noe som passer deg perfekt. Les mer om Sponsor Link her. 

– Vi har bred erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter, og ønsker å gi kundene våre en annerledes og minneverdig opplevelse de sent vil glemme. Vi jobber hele tiden med å finne nye destinasjoner og aktiviteter, forteller salg- og markedsansvarlig i Sponsor Link, Fredrik Rosén.

– Vår spesialitet foruten gruppereiser, er turer til idrettsarrangementer. Vi tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener og i skiskyting, europeisk fotball, ishockey VM, Formel 1, NHL og golfturer rundt om i verden, forteller Rosén.

En helt spesiell julegave

En heldig deltager i julekalenderen kan med andre ord oppleve å få en helt spesiell julegave i år.

– Vi er primært opptatt av å gi folk flotte idrettsopplevelser på TV, men det er selvsagt moro å la seerne våre få oppleve de store sportsbegivenhetene på nært hold, forteller Social Media Manager i RiksTV, Vibeke Linn.

– Samarbeidet med Sponsor Link setter oss i stand til å gi publikum sportsopplevelser de sent vil glemme. Selv om sport er topp på TV, så er det likevel noe helt spesielt å se norske langrennsløpere på noen meters hold mens de konkurrerer i sporet, poengterer Linn.

Den heldige vinneren vil bli få beskjed på nyåret. Som alle vet, jula varer helt til påske.

Spennende vintersesong

Er man interessert i vintersport, gir årets julekalender fra RiksTV mulighet for å vinne mange potensielle godbiter – dersom man er heldig vel og merke. Blant høydepunktene for mange nordmenn, er nok verdenscupen i langrenn som starter i Finland. Å få oppleve sluttspurten i finaleetappen i årets verdensup er noe som ville merket de fleste for livet.

Hvis du har lyst til å delta i årets julekalender, så kan du melde deg på her.

Lykke til!