• utd3

Kampen der alt står på spill

Søndag kl. 17.30 på TV 2 Sport Premium

 

Med to lag som ikke har råd til å tape, brygger det opp til en thriller av de sjeldne søndag klokken 17.30, når Manchester United tar imot Chelsea på Old Trafford!
Premier League er mer spennende enn noensinne, og denne sesongen blir det spennende helt til siste serierunde.

Få tilgang til kampen med TV 2 Sport Premium
Tilbud nå: 229,-/mnd ut sesongen. Ingen bindingstid.

For en ramme det er rundt søndagens kamp på Old Trafford denne søndagen! To lag som begge har mye å bevise etter svake prestasjoner den siste tiden, og som kjemper desperat om en topp fire-plassering, møtes i kampen om tre poeng som har stor innvirkning på tabellsituasjonen, og ikke minst neste sesong.

Begge lagene forventes å gå ut offensivt, for å sikre seg seier – uavgjort duger rett og slett ikke for noen av lagene. Det brygger opp til et durabelig oppgjør på «Drømmenes Teater».

Klokken tikker for Solskjær

Manchester United viste tegn til bedring i kampen mot byrival City, selv om de måtte gi tapt for overmakten. Men, det skulle da også bare mangle etter den tafatte oppvisningen mot Everton, hvor Ole Gunnar Solskjærs menn tapte hele 4-0. Nå forventes det full innsats når United tar imot de blå fra London.

Det er ingen tvil om at Solskjær har mannskapet som skal til for å prestere bra, men det har skortet på innsatsviljen og samspillet. Med bare få serierunder igjen, og en plassering blant på de fire beste på tabellen på spill, burde det ikke stå på motivasjonen – denne gangen heller.

Solskjær har fått stadig mer kritiske spørsmål den siste tiden, og flere har begynt å spørre seg om han er riktig mann i managerstolen på Old Trafford. Greier han ikke å få spillerne til å innse alvoret nå, blir det ikke færre av de kritiske røstene.

Få tilgang til kampen med TV 2 Sport Premium
Tilbud nå: 229,-/mnd ut sesongen. Ingen bindingstid.

Heltent Chelsea

Også for Chelsea har det vært en sesong under pari, med prestasjoner langt unna det fansen forventer og forlanger. I forrige runde måtte de nøye seg med ett poeng etter å ha spilt uavgjort 2-2 mot Burnley.

Det ble en skuffende femteplass forrige sesong for Chelsea, etter at klubben vant ligaen den foregående sesongen. Maurizio Sarri er mildt sagt heltent på å sikre en plass blant topp fire på tabellen, og da er en seier mot Manchester United uvurderlig.

Full fres på tribunen og gressmatta

Og så må vi ikke glemme fansen. Engelske fotballfans elsker å slenge med leppa til motstanderen, og er særdeles kreative når de gjelder sanger og tilrop. I denne kampen, med to grupper av fans som begge mener laget deres burde ligge helt i toppen – men som har levert skuffende de siste par sesongene – kommer det til å bli mildt sagt livlig på tribunen.

Avgjørende for tabellen

Utfallet av denne kampen har mye å si for den andre lagene på det øverste sjiktet av Premier League-tabellen. Spesielt Arsenal-fansen kommer til å følge kampen med argusøyne, og håper nok på uavgjort – noe både Manchester United og Chelsea kommer til å gjøre sitt beste for å unngå.

Vi gleder oss stort til et beinhardt oppgjør på gressmatta, med en fantastisk ramme rundt kampen. Og vi gleder oss stort til resten av kampene i denne PL-sesongen, som er tett og spennende som aldri før!

Med to lag som ikke har råd til å tape, brygger det opp til en thriller av de sjelden søndag klokken 17.30.

Få tilgang til kampen med TV 2 Sport Premium
Tilbud nå: 229,-/mnd ut sesongen. Ingen bindingstid.