• C-More_julen2020

C More har filmene som får deg i julestemning

Julefilmer på C More

Julen nærmer seg, og C More byr på innhold som setter stemningen for både store og små. Sjekk dette utvalget!

Elf

Elf

Et lite barn fra et barnehjem havner i nissens sekk når han besøker et barnehjem og blir ved et uhell med til Nordpolen. Her blir han tatt hånd om av nissens hjelpere og oppdratt som alv. I voksen alder bestemmer han seg for at han vil besøke sin biologiske far som bor i New York, han viser seg å være en gjerrig forretningsmann som er strøket fra nissens liste over snille barn. Will Ferrell spiller den naive alven Buddy denne julefilmklassikeren.

Åpne i nett-TV

Med våre TV-pakker kan du legge til C More for kun 99,-/ mnd. Ingen bindingstid. Allerede kunde hos RiksTV? Bestill C More på Min side. 

Vil du bli kunde hos RiksTV? Se våre TV-pakker

 

Grinchen

Grinchen

Grinchen er en gretten type som bor oppe på et høyt fjell, med hunden Max som eneste selskap. Derfra ser han ned på innbyggerne i Hvemvik, som hvert år forstyrrer ham med høylytt julefeiring. Til slutt bestemmer han seg for å stjele julen, men kanskje kan en snill jente få ham på andre tanker? Animert familiefilm fra selskapet bak filmer som "Grusomme meg", "Syng" og "Kjæledyrenes hemmelige liv".

Åpne i nett-TV

 

Love Actually

Love Actually

Stjernespekket romantisk komedieklassiker om en rekke mennesker og deres relasjoner, og jakten deres på kjærlighet i London rundt juletider. Her møter vi alt fra nye kjærlighetsforhold til langvarige ekteskap, varmt vennskap, og selveste statsministeren som blir forelsket i en medarbeider. Richard Curtis, manusforfatteren bak moderne klassikere som Notting Hill og Four Weddings and a Funeral, har skrevet manus og er regissør.

Åpne i nett-TV

 

The Holiday

The Holiday

Romantisk suksesskomedie om amerikanske Amanda (Cameron Diaz) og engelske Iris (Kate Winslet) som i hver sin måte har blitt sviktet av mennene i livene sine. Når de finner hverandre på ett husbytte-nettsted bestemmer de seg for å bytte liv med hverandre i to uker - et hus i California mote en hytte i England. Ett bytte som innebærer nye møter og uante følger. I andre roller finner vi Jude Law og Jack Black.

Åpne i nett-TV

 

Hjelp, det er juleferie

Hjelp, det er juleferie!

Klassisk julekomedie der vi møter igjen familien Griswold, som holder seg hjemme etter to helsprø ferier. Pappa Clark (Chevy Chase) gjør sitt beste for gi familien en perfekt jul og har invitert flere medlemmer av slekten. Men kaoset begynner allerede når juletreet skal anskaffet, og det blir ikke bedre når julebelysningen skal opp og det kommer uventet besøk.

 

Astrid Lindgrens jul

Stemningsfulle og morsomme juleepisoder fra åtte av de kjente og kjære filmene basert på bøkene til Astrid Lindgren. Her møter du Pippi Langstrømpe og Herr Nilsson som er i full gang med pepperkakebaksten. Ronja Røverdatter setter fast skien i snøen og lager stor oppstandelse hos rumpenissene. Kajsa Kavat hjelper mormor å selge karameller på julemarkedet.

Åpne i nett-TV

 

Gubben og katten - Tidenes gladeste jul

Gubben og katten - Tidenes gladeste jul

To dager før julaften blir Gubben og katten snødd inne på den lille gården. Snart har de spist opp all maten og de kommer seg ikke ut for å hogge et juletre. Katten er redd for at det ikke blir julefeiring, men Gubben lover at det skal bli den beste julen noensinne! Dagen etter er været bedre og de får med seg sleden ut i skogen. Men Gubben skader foten og de kommer tomhendt hjem.

Åpne i nett-TV

Se også: Gubben og katten - Nissemaskinen

 

Karsten og Petras vidunderlige jul

Den tredje filmen basert på de norske barnebøkene om to femåringer og kosedyrene deres. Karsten og Petra teller utålmodig ned til julaften. Petra er ekstra spent fordi Bassa skal ha valper. Når morfar forteller at han skal feire julaften med kjæresten Esther, må Karsten og Petra legge en plan for å få ham til å ombestemme seg.

Åpne i nett-TV

 

Familien jul

Familien Jul

Dansk familiefilm om seksåringen Hugo som har en far som virkelig avskyr julen – hverken julemat eller julegaver kan få ham i julestemning, og gladest er han når hele høytiden er over. Men så får familien uventet besøk av Pixy, en ekte nisse som har blitt gjenglemt i menneskene verden. Hugo og hans søsken bestemmer seg for å gjemme Pixie fra foreldrene og omgivelsene.

Åpne i nett-TV

Se også: Familien Jul i Nisseland

 

Jeg

Jeg kommer hjem igjen til jul

Musikkfylt drama om den berømte artisten Simon (Peter Jöback), som kommer hjem til Sverige for å feire jul med familien på det lille stedet der han vokste opp. Broren Anders (Johannes Kuhnke), som alltid har levd i skyggen av Simon, arrangerer den årlige julekonserten, og Simon blir overtalt til å delta. Men snart blir han konfrontert med gamle minner og familiehemmeligheter.

Åpne i nett-TV

 

Harry Potter

Harry Potter-maraton

Harry Potter er juletradisjon for veldig mange, og her får du godbitene servert: 

 

Mer jul på C More:

  • Vennebyen - Jul i Vennebyen
  • Koalabrødrene - Jul i ødemarken
  • I'm Not Ready for Christmas
  • 12 Gifts of Christmas
  • Broadcasting Christmas
  • Christmas Land
  • Hunden som reddet juleferien