• The-Great-Gatsby-C-More

SE OPP: C More varter blant annet opp med The Great Gatsby i mai.

Kommer på C More i mai

Skjønne, milde mai - her er det mye snadder!

The Great Gatsby, kappløp til månen og en ny finansthriller med Patrick Dempsey i hovedrollen. Det er mye å se fram til på C More i mai!

Serier

 

Devils

Devils

Premieredato: 10. mai
Sjanger: Thriller
Regissør: Ezio Abbate
Skuespillere: Patrick Dempsey, Alessandro Borghi, Laia Costa
Antall sesonger: 1

Ny finansthriller med Patrick Dempsey i hovedrollen, basert på Guido Maria Breras roman med samme navn. Massimo Ruggero er tradingsjef i London og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. Når han like etterpå blir hovedmistenkt i en mordetterforskning, begynner han å samarbeide med en ung journalist i håp om å avsløre en konspirasjon og renvaske seg.

Med våre TV-pakker kan du legge til C More for kun 99,-/ mnd. Ingen bindingstid. Allerede kunde hos RiksTV? Les mer og bestill C More på Min side. 

Vil du bli kunde hos RiksTV? Se våre TV-pakker

 Transplant

Transplant

Premieredato: 11. mai 
Sjanger: Drama
Regissør: Joseph Kay 
Skuespillere: Kenny Wong, Hamza Haq, Laurence LeBoeuf
Antall sesonger: 1

Varm dramaserie i 13 deler om Bashir, en dyktig akuttlege som sammen med søsteren har flyktet fra krigen i Syria. Nå prøver han å starte et nytt liv på den andre siden av Atlanteren, men å få legelisensen sin godkjent i Canada viser seg å være alt annet enn lett. Nye utfordringer venter når han mot alle odds får jobb på et anerkjent sykehus i Toronto.

 

Mystery Road

Mystery Road

Premieredato: 19. mai 
Sjanger: Drama
Regissør: Rachel Perkins 
Skuespillere: Aaron Pedersen, Tasia Zalar, Tasma Walton
Antall sesonger: 1

Australsk dramaserie om etterforskerne Jay og Emma, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Serien er en fortsettelse på den populære filmen med samme navn fra 2014.

 

Mord etter alfabetet

Dobbel dose med Agatha Christie

C More byr på to Agatha Christie-serier denne måneden, begge med premiere 1. mai. Få med deg John Malkovich i Mord etter alfabetet, der Poirot blir utfordret av en anonym brevskriver som kaller seg ABC. I Døde spor blir den velstående Rachel Argyll myrdet på sitt eget gods, og hennes adoptivsønn blir dømt for mordet. Men det viser seg at han kanskje har alibi …

 

Filmer

 Blackkklansman

BlacKkKlansman

Premieredato: 1. mai 
Sjanger: Krimdrama
Regissør: Spike Lee 
Skuespillere: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Alec Baldwin
Lengde: 135 minutter

Spike Lees utrolige virkelighetsbaserte krimdramakomedie ble nominert til seks Oscar-statuetter, bl.a. for beste film. På slutten av 70-tallet blir Ron Stallworth den første svarte politietterforskeren i Colorado Springs. Han starter sin egen etterforskning når han via telefon vinner innpass blant medlemmer av Ku Klux Klan. Men når han faktisk skal møte dem, må han be kollegaen Filip om hjelp.

 

 The Great Gatsby

The Great Gatsby

Premieredato: 1. mai 
Sjanger: Drama
Regissør: Baz Luhrmann 
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Egderton
Lengde: 143 minutter

Påkostet og visuelt blendende kostymedrama fra 20-tallets New York, basert på F. Scott Fitzgeralds klassiske roman. Leonardo DiCaprio spiller den gåtefulle millionæren, festløven og ungkaren Gatsby, som unge Nick (Tobey Maguire) betrakter, først på behørig avstand, siden i hans nærhet.

 

 Blinky Bill - filmen

Blinky Bill - filmen

Premieredato: 1. mai 
Sjanger: Animasjon, familiefilm
Regissør: Deane Taylor
Skuespillere: Billy Birminham, Toni Colette
Lengde: 93 minutter

Blinky Bill er en eventyrlysten koala som drar ut i Australias villmark for å finne faren sin, som har forsvunnet etter å ha reist på oppdagelsesferd. Underveis får han flere nye venner, bl.a. koalaen Nutsy og øglen Jacko, som hjelper ham med letingen. Animert film etter en klassisk australsk barnebokfigur som så dagens lys i 1933.

 

 Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again

Premieredato: 29. mai 
Sjanger: Actionkomedie
Regissør: David Kerr
Skuespillere: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Ben Miller
Lengde: 90 minutter

Rowan Atkinson er tilbake i en av sine store stjerneroller i denne morsomme komedien. Når en farlig hacker avslører identiteten til alle operative agenter, er pensjonerte Johnny English (Rowan Atkinson) etterretningstjenestens siste håp. Men han er ikke bare forfulgt av uflaks. Han er også fullstendig analog og må utkonkurrere moderne teknologi i jakten på hackeren.

 

 First Man

First Man

Premieredato: 29. mai 
Sjanger: Drama
Regissør: Damien Chazelle
Skuespillere: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke
Lengde: 141 minutter

På 1960-tallet kjempet USA og Sovjetunionen frenetisk om å bli første nasjon i verdensrommet. Dramaet "First Man" skildrer dette romkappløpet med fokus på astronauten Neil Armstrong, som ble det første mennesket på månen.

Har du ikke C More Film og Serier? Få tilgang for kun 99,- /mnd.
Bestill på Min side