• Mamma-Mia-Header-CMore

MAMMA MIA: Amanda Seyfried og Meryl Streep dukker opp på C More i mars

Kommer på C More i mars

Her er det mye å glede seg til

Hos C More dukker det stadig opp nye filmer og serier. For å gjøre det enklere for deg å holde oversikt, og for at du ikke skal gå glipp av nye favoritter – her er det som kommer i mars:

Bestill C More som tilleggstjeneste, og få tilgang til en verden av film og serier fra kun 99,- /mnd. Les mer om C More her

Med våre TV-pakker kan du legge til tilleggspakker, som C More Film og Serier. Ingen bindingstid.
Se hva vi tilbyr

Nye serier i mars: 

Manhunt: Deadly Games

Manhunt: Deadly Games

Kommer 3. mars | Krim

Dramakrimserie basert på en sann historie som skildrer FBIs jakt på den mistenkte etter et terrorangrep under OL i Atlanta 1996. Sikkerhetsvakten Richard Jewell er på tilstede under hendelsen og oppdager bomben i forkant. Ved å varsle omgivelsene lykkes han å redusere skadene, men snart mistenkes han selv å stå bak handlingen.

Lego Masters UK

Lego Masters UK

Kommer 6. mars | Reality

Lego har aldri vært mer spennende! I Lego Masters UK kjemper talentfulle Lego-byggere om en plass i finalen. Hver episode byr på nye Lego-utfordringer der de åtte tomannslagene får bryne seg på alt fra byggeteknikk til design og originalitet. Melvin Odoom leder programmet, og juryen består av både eksperter og kjendisgjester med en glødende interesse for Lego.

 

Wrong Man

Wrong Man - sesong 2

Kommer 11. mars | Krim

Berlinger er tilbake med tre nye saker som etterforskes av en gruppe eksperter. Først ser de på saken med Vonda Smith, som skal ha drept sitt barnebarns mor. Deretter dobbeltsjekker de historien om Patty Rorrer, dømt for dobbeltmord på eksens kjæreste og barn. Til slutt undersøker de saken med hjemløse Kenneth Clair, som skal ha myrdet en 25-årig barnepike.

 

Sjölyckan sesong 2

Sjölyckan - sesong 2

Kommer 20. mars | Komedie

En familie skal tilbringe hele sommeren sammen i skjærgården. Siden det er første sommeren etter at moren i familien gikk bort, vil barna støtte faren sin, men det spørs hvordan det vil gå med tre generasjoner under samme tak.

 

Bäckström

Bäckström

Kommer 23. mars | Krim

Svensk krimdrama basert på Leif G.W. Perssons bøker om den kontroversielle og arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström. Bäckström får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården, og saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt. Serien består av seks deler, og i hovedrollen møter vi flere ganger prisbelønte Kjell Bergqvist.

 


 

Nye filmer i mars:

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Kommer 1. mars | Tillatt for alle | Musikal

Med en stjernespekket rolleliste og fantastiske sangnummer ble musikalen som er inspirert av ABBAs musikk en megasuksess på kino. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth står i sentrum av historien om en ung kvinne som ønsker å finne ut hvem faren hennes er, og inviterer tre av morens ekskjærester til bryllupet sitt.

 

Life of the Party

Life of the Party

Kommer 6. mars | 12 år | Komedie

Vi møter Deanna, en husmor som er forlatt av ektemannen og trenger en ny start. Hun bestemmer seg for å fullføre collegestudiene hun hoppet av da hun ble gravid. Datteren Maddie, som går siste året på college, får seg derfor en overraskelse når moren dukker opp som elev på samme skole.

 

Mellom Linjene

Mellom linjene

Kommer 15. mars | Tillatt for alle | Dramakomedie

Filmen utspiller seg i Paris' kulturverden, der gamle venner må takle nye tider og mildt sagt kompliserte kjærlighetsforhold. Alain er forlegger i et tradisjonsrikt forlag som opplever sviktende salg i konkurransen med nye medier. Hans kone, skuespilleren Selena, har forlatt teateret til fordel for en politiserie, og vennen Leonard skriver bøker ingen lenger kjøper.

 

Monster Trucks

Monster Trucks

Kommer 31. mars | 9 år  | Actioneventyr

Vi møter tenåringen Tripp, som har ekstrajobb på et bilopphuggeri. Der møter han et merkelig underjordisk vesen, Creech, som er på flukt etter en ulykke på et oljeboringsanlegg. Tripp gjemmer vesenet i bilen, som dermed blir forvandlet til en levende monstertruck med superkrefter. Sammen legger duoen ut på en reise for å finne familien til Creech.

Kommer også i mars: 

Holy Lands, 1. mars
Little Woman, 1. mars
Honey: Rise up and Dance, 5. mars
Billy Elliot, 7. mars
Take the Ball, Pass the Ball, 8. mars
Unbroken: Path to Redemption, 11. mars
A United Kingdom, 31. mars
Rings, 31. mars
xXx: Return of Xander Cage, 31. mars

På utkikk etter nye film- og seriefavoritter? Sjekk ut våre anbefalinger!