• CMORE_okt_Collage

HØSTNYTT: Oktober er full av underholdning på C More

Kommer på C More i oktober

Her er det mye å se fram til!

Høst er TV-tid, og på C More kommer serie- og filmnyhetene som perler på en snor. Her er høydepunktene. 

Serier:

 

Poster fra serien Top Dog. Foto

Top Dog

Premieredato: 7. oktober
Sjanger: Thriller 

To helt ulike verdener møtes når juristen Emily (Josefin Asplund) og ekskriminelle Teddy (Alexej Manvelov) begge jakter på en ettersøkt kidnapper. De har helt ulike mål, men må begge tenke nytt når de står overfor knuste fremtidsdrømmer og mørke hemmeligheter. Svensk thrillerserie basert på Jens Lapidus' suksesstrilogi "VIP-rommet", "Sthlm Delete" og "Top Dogg".

Med våre TV-pakker kan du legge til C More for kun 99,-/ mnd. Ingen bindingstid. Allerede kunde hos RiksTV? Les mer og bestill C More på Min side. 

Vil du bli kunde hos RiksTV? Se våre TV-pakker

Robssons

Robssons

Premieredato: 7. oktober
Sjanger: Komedie

Møt robotfamilien Robsson, som er sendt til jorden for å infiltrere menneskene og skaffe informasjon til hjemløse romvesener. Samtidig gjør de sitt beste for å forstå nye begreper som kjærlighet, kjendiser, løgner og humor. Robssons er en stjernespekket komedieserie av Fredde Granberg og Thomas Claesson, kjent for suksesser som "Familjen Rysberg", "Hem till Midgård" og "Panik i tomteverkstan".

The Nest

The Nest

Premieredato: 12. oktober
Sjanger: Thriller

Det fremgangsrike paret Dan og Emily bor i Glasgow og har alt de drømmer om, bortsett fra et eget barn. En mulig løsning åpenbarer seg når de møter 18-årige Kaya, som tilbyr seg å bli surrogatmor i bytte mot et bedre liv. Men hvem er hun egentlig, og kan de stole på henne? "The Nest" er en psykologisk thrillerserie med Martin Compston ("Korrupsjonsjegerne") og Sophie Rundle ("Peaky Blinders").

Svenske dronninger

Svenske dronninger

Premieredato: 15. oktober
Sjanger: Dokumentar

Dokumentarserie fra 2020. Her reiser vi bakover i tiden og følger livet til noen av Sveriges mest fascinerende dronninger, kvinner som ofte havnet i skyggen av mektige menn. Blant tidstypiske kostymer og fantastiske miljøer leder skuespilleren Sofia Helin oss gjennom den spennende historien. Møt blant andre dronning Kristina, Hedvig Eleonora og Karin Månsdotter.

Nashville

Nashville

Premieredato: 20. oktober
Sjanger: Drama
Sesonger: 1-5

Kritikerrost amerikansk dramaserie som følger en gruppe kvinnelige sangstjerner gjennom med- og motgang i countryens hovedstad, Nashville. Handlingen kretser rundt veteranen Rayna Jaymes, som desperat prøver å redde en dalende karriere, og det unge stjerneskuddet Juliette Barnes, som ikke skyr noen midler for å overstråle rivalene og nå toppen i den tøffe musikkbransjen. Fem sesonger - 124 episoder slippes 20. oktober. 

Riviera

Riviera - sesong 3

Premieredato: 22. oktober
Sjanger: Thriller
Sesonger: 3

Endelig kommer den tredje sesongen med to nye episoder i uken. I thriller-serien Riviera møter vi den amerikanske kunstkjenneren Georgina, som må håndtere mørke familie intriger på den glamorøse franske rivieraen. Da hennes styrtrike ektemann omkommer i en båteksplosjon, starter hun en farlig jakt på sannheten som er bygget på vold, drap, løgner og hemmeligheter.

 

Filmer:

Dernier Amour

Dernier Amour

Premieredato: 1. oktober
Sjanger: Romantisk drama fra 2019

England på 1700-tallet. Den beryktede Casanova, kjent for sitt utsvevende liv, er tvunget i eksil. Når han kommer til London, møter han Marianne de Charpillon, en ung kurtisane som får ham til å glemme alle andre kvinner. Hovedrollene i det franske dramaet "Dernier amour" spilles av Vincent Lindon ("Alt for henne", "Rodin") og Stacy Martin ("Nymphomaniac").

A Star is Born

A Star is Born

Premieredato: 2. oktober
Sjanger: Drama fra 2018

En fantastisk regidebut av Cooper. Filmen fikk fire nominasjoner til Oscar, og vant Oscar for beste sang. Countryrock-artisten Jackson Maine (Bradley Cooper) er berømt, men har sitt å stri med og drikker for mye. Livet hans tar en ny vending når han ser Ally (Lady Gaga) opptre på en bar. Han tar den lovende sangeren under sine vinger, og snart spirer følelsene.

 Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

Premieredato: 9. oktober
Sjanger: Romantisk komedie fra 2018

Romantisk dramakomedie om New York-jenta Rachel Chu, som blir med kjæresten Nick Young til hans hjemby, Singapore, når bestevennen hans skal gifte seg. Der oppdager Rachel at Nick kommer fra en fornem og uhyre velstående familie, og at familiens overhode har store forventninger til Nicks fremtidige kone. "Crazy Rich Asians" bygger på Kevin Kwans bestselger og ble en stor kinosuksess.

 Swingers

Swingers

Premieredato: 12. oktober
Sjanger: Komedie fra 2019

I den norske komedien "Swingers" møter vi to samboerpar som er ute etter litt mer spenning i hverdagen. De bestemmer seg for å møtes, men det de trodde ville bli en spennende opplevelse, var kanskje ikke helt gjennomtenkt. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Vi ser Morten Ramm, Zahid Ali, Evy Kasseth Røsten, Kristine Ullebø, Aleksandra Ørbeck-Nilssen og Stig Frode Henriksen.

 Aquaman

Aquaman

Premieredato: 16. oktober
Sjanger: Actioneventyr fra 2018

Actioneventyr der vi møter Arthur Curry (Jason Momoa), sønn av et menneske og en dronning av Atlantis. I DCs univers er han mer kjent som Aquaman. Her får vi vite mer om bakgrunnen hans og kampen mot halvbroren Orm (Patrick Wilson), som vil bli konge over alle hav. Arthur får hjelp av Mera (Amber Heard) i jakten på en magisk trefork som skal gi ham overtaket i kampen om den undersjøiske verdenen.

 Operasjon Mumie

Operasjon mumie

Premieredato: 19. oktober
Sjanger: Barnefilm fra 2019

Norsk barnefilm fra 2019, basert på en av Jørn Lier Horsts bestselgende bøker om Tiril og Oliver i "Detektivbyrå nr. 2". Her etterforsker de mystiske ting på et museum som forbereder en utstilling om det gamle Egypt, med en tusen år gammel mumie som hovedattraksjon.

 Apollo 11

Apollo 11

Premieredato: 27. oktober
Sjanger: Dokumentar fra 2019

Prisbelønt dokumentar om den første månelandingen. Har høstet 53 ulike priser. Amerikansk dokumentar fra 2019 med Neil Armstrong og Buzz Aldrin. Kritikerrost dokumentar om Apollo 11, den legendariske romferden der Neil Armstrong ble det første mennesket på månen. Filmen består utelukkende av arkivmateriale, blant annet materiale som aldri før har blitt vist – både fra forberedelsene og starten og fra selve romferden og hjemreisen.

 The Mule

The Mule

Premieredato: 30. oktober
Sjanger: Krimdrama fra 2019

Krimdrama med Clint Eastwood som Earl Stone, en mann i 80-årene som trenger penger og får tilbud om en sjåførjobb som i virkeligheten gjør ham til kurer for et meksikansk narkokartell. Jobben går bra, og han får flere oppdrag, men snart begynner fortiden å innhente ham, og han får en iherdig DEA-agent (Bradley Cooper) i hælene.

Har du ikke C More Film og Serier? Få tilgang for kun 99,- /mnd.
Bestill på Min side