• Spectre-Léa-Seydoux

De beste filmene til Léa Seydoux

Hun er kinoaktuell med No time to die, 8. april. Frankrikes kuleste unge skuespiller er tilbake som Bond-kvinne. Mesterverket, Blå er den varmeste fargen, er dessverre ikke å finne hos noen strømmetjeneste foreløpig. I mellomtiden kan du sjekke ut disse karrierehøydepunktene. 

1. James Bond: Spectre (2015)

Madeleine Swann er en fransk psykolog og datter til en shady fyr i skurkeklubben SPECTRE. Men hun er på de godes side. Ved siden av Q er Madeleine den mest interessante kvinnerollen i Daniel Craigs Bond-filmer, og vi gleder oss til å møte henne igjen i den neste James Bond filmen No Time To Die som har premiere i april 2020.

Finnes her: RiksTV Filmleie, Viaplay, Apple TV+ , Google Play, Blockbuster

2. The Grand Budapest Hotel (2014)

Så lekker at den er til å spise opp, akkurat som historiens mange kaker. Wes Anderson-filmen er samtidig en advarsel mot økende fascisme, som ikke er mindre aktuell i dag. Seydoux spiller hotellvaskeren Clotilde.

Finnes her: RiksTV Filmleie, Viaplay, Apple TV+ , Google Play 

3. Inglourious Basterds (2008)

Rollen i andre verdenskrigs-filmen er liten, men må nevnes, ikke minst fordi den ble det internasjonale gjennombruddet. Hun er datteren til bonden som avhøres av Hans Landa (Christoph Waltz) i åpningsscenen. Ganske gøy at Seydoux og Waltz har mer jevnbyrdige roller i James Bond: Spectre. Kudos til Tarantino som gir Brad Pitt sitt feteste alias i Enzo Gorlami.

Finnes her: RiksTV Filmleie, Viaplay, Netflix, Amazon Prime, Apple TV+ , SF Anytime 

Ønsker du å få flere film- og serieanbefalinger? 
Sjekk ut våre beste anbefalinger her!