Meny

De beste filmene til Matthew McConaughey

Han er kinoaktuell med The Gentlemen 28. februar. McConaughey gikk fra å spille i idiotiske romantiske komedier (ofte i bar overkropp) til å bli førstevalget til verdens fremste regissører. 

1. Dallas Buyers Club (2013)

Basert på den virkelige Ron Woodroof, som ble gitt tretti dager igjen å leve da det ble oppdaget langt fremskreden AIDS. Woodroof brøt alle regler for å skaffe medisiner, sammen med en broket gjeng HIV-positive. Intens innsats fra McConaughey som ble belønnet med en velfortjent Oscar for beste mannlige hovedrolle.

Strømmes hos HBO Nordic, SF Anytime, Apple TV+

2. Interstellar (2014)

Rom-epos av Christopher Nolan som kobler sammen det lille med det store. Komplisert fysikk og romreiser samarbeider utmerket med en menneskelig historie om sorg og livsvalg. Tåler å bli sett igjen og igjen.

Strømmes hos Viaplay, Netflix, Blockbuster, Google Play, Apple TV+ og i Filmleie

3. The Wolf of Wall Street (2013)

Finansdramathrillerkomedien, utrolig nok basert på en sann historie, kan trygt kategoriseres som et helaftens Leonardo Di Caprio-show. Men sjelden har noen i filmhistorien fått mer ut av få minutter enn den McConaughey gjør her. Det er bare å dunke seg hardt på brystet!

Strømmes hos Viaplay, Amazon Prime, SF Anytime, Apple TV+ , Google Play og i Filmleie

4. The Lincoln Lawyer (2011)

Få år før den banebrytende HBO-serien True Detective ble det klart at den kjekke texaneren kunne mer enn å bare være kjekk. Denne kvikke og spennende krimfilmen markerte endringen, McConaughey storspiller som advokat revet mellom verdier og interesser. Ja, er han like kynisk som han selv tror?

Strømmes hos Apple TV+ og i Filmleie

Vil du ha flere film- og serieanbefalinger? 
Få flere anbefalinger her.