• The-Captive

Ryan Reynolds beste prestasjoner på lerretet

Han er kinoaktuell med Free Guy 3. juli 2020. Den glade kanadieren slo gjennom med tv-serien Pizzagjengen på tampen av 1990-tallet, men vi skal være glade for at han gikk over til film. Vi varmer opp til kinoklare Free Guy med en kåring av hans beste innsatser på det store lerretet.

1. Buried (2010)

Det skulle ikke være mulig: En spillefilm med bare én karakter, hvor absolutt hele handlingen foregår inne i en kiste, begravd uvisst hvor langt nede i jorden. Men eksepsjonelt bra spill av Reynolds og et særdeles velskrevet manus gjør Buried til hans aller mest minneverdige film.

Lei den i RiksTVs Filmleie. Finne også hos SF Anytime og Blockbuster

2. Deadpool 2 (2018)

Betydelig bedre enn eneren, takket være mer galskap og et morsommere rollegalleri. Ligg for all del unna barneversjonen, denne mister all kraft hvis man tar bort banning, sex, rus og andre ufinheter.

Se den i C More eller i RiksTVs Filmleie. Finnes også hos Viaplay, TV 2 Sumo, Apple TV+ , SF Anytime, Blockbuster, Google Play. 

3. The Captive (2014)

Intenst kidnappingsdrama som ikke skyr unna menneskehetens fælere sider. Nydelig bruk av Niagara-fossen, som blir som en egen karakter i filmen. Men Reynolds er aller best som sørgende far.

Lei den i RiksTVs Filmleie. Finne også hos Netflix, Apple TV+ , Blockbuster

Ønsker du å få flere film- og serieanbefalinger? 
Sjekk ut våre beste anbefalinger her!