• BH90210-CMore-serieanmeldelse

Serieanmeldelse: BH90210: Lettbeint underholdning på sitt beste

Klassikeren BH90210 er tilbake i ny, men gammel, drakt

90-tallets store tenåringsidoler i BH90210 er tilbake. Du kan se den nyeste episodene av BH90210 med C More og TV 2 Sumo! 

Serieskaper: Jennie Garth, Tori Spelling, Mike Chessler, Chris Alberghini
Med: Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Tori Spelling, Ian Ziering med flere
År: 2019

Som dere vet elsker vi kritikerroste serier som Chernobyl (HBO Nordic), The Crown (Netflix) og The Handmaid's Tale (HBO Nordic). Noen ganger er det likevel deilig å bare lene seg tilbake i sofaen og se på en lett, underholdende serie som krever lite konsentrasjon. Særlig etter en lang arbeidsdag er BH90210 den perfekte serien.

Er du glad i film og serier? Med vår bestselgende TV-pakke får du blant annet seriegiganten HBO Nordic inkludert! Les mer om RiksPakken her. 

Fortsettelse og spin-off på Beverly Hills 90210

Dette er både en fortsettelse og en spin-off på serieklassikeren Beverly Hills 90210, som tok seerne med storm på 1990-tallet. Med unntak av Luke Perry (Dylan), som døde av hjerneslag i fjor, får vi gjensyn med hele den originale staben: Jason Priestley, Tori Spelling, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green og Shannen Doherty.

Skuespillerne spiller imidlertid ikke de ikoniske rollene, men seg «selv». Det er et grep som fungerer overraskende godt og gir en ekstra dimensjon til serien. Vi møter dem 20 år etter at den originale serien sist gikk på lufta. Gjengen har naturlig nok blitt betraktelig eldre siden sist. Dette er noe som oppfølgeren heldigvis ikke forsøker å legge skjul på. Tvert imot. Et sentralt tema i BH90210 er hvordan det er å være avdanka stjerner i Hollywood.

Serien starter med at gjengen gjenforenes i Las Vegas etter mange år. De merker med en gang at de ikke har et like godt forhold til hverandre, og kjemien er ikke det den en gang var. Samtidig innser de at de er avhengige av hverandre for å gjøre et vellykket comeback.

Korte og lettbeinte episoder 

Episodene er relativt korte og handlingen fyker av gårde i et stort tempo. Vi kjeder oss aldri. Serien byr på store doser med deilig underholdning. Her får vi masse intriger, konflikter og tragikomiske situasjoner.

Den er også emosjonelt engasjerende. Noe vi ikke var forberedt på, så her må vi si at serien overrasker veldig positivt! Okey, BH90210 kommer ikke til å gå inn i historiebøkene som en av tidenes mest gripende serier. Såpass ærlige skal vi være. Men det er noe rørende med å se disse falmende stjernene forsøke å gjøre comeback. Gjengen er såpass overbevisende i sine roller at man ikke kan gjøre annet enn å føle sympati med dem.

For de av oss som liker å se lettbeint underholdning på en hverdag er BH90210 gull!

Strømmes på TV2 Sumo og C More 

Er du på utkikk etter flere serieanbefalinger? Les flere av våre tips her.