Meny

Premiereoversikt: Disse seriene kommer på HBO Nordic i april

April er en god måned for alle som er glad i gode serier fra seriegiganten HBO Nordic. Her er en full oversikt over premierene du må få med deg! 

I april begynner vi virkelig å kjenne på følelsen av vår. Men vi får også noen etterlengtede premierer i film- og serieuniverset. Blant annet får vi et gledelig gjensyn med Killing Eve og The Good Fight, mens vi også har flere premierer å se frem til!

Her er noen av våre absolutte favoritter som dukker opp hos strømmegiganten HBO Nordic i april. 

Visste du at HBO Nordic er inkludert i vår bestselgende TV-pakke? Les mer om RiksPakken her.

The Good Fight S04 

Premieredato: 10. april 
Sjanger: Drama
Regissør: Michelle King, Robert King 
Skuespillere: Christine Baranski, Cush Jumbo, Audra McDonald, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi og Delroy Lindo
Antall sesonger: 4

Se sesong 1-3 i nett-TV med RiksPakken.

Husker du advokatserien The Good Wife som kom i 2009? The Good Fight er en spin-off og handler om advokatfirmaet Reddick, Boseman & Lockhart. Dette er en kritikerrost dramaserie med blant annet skuespillerlegende Christine Baranski i hovedrollen som Diane Lockhart. 

I sesong 4 har det store advokatfirmaet mistet sin største klient, Chumhum, og i en økonomisk krise blir de nødt til å la seg bli kjøpt opp av advokatgiganten STR Laurie. Vi følger Lockhart og gjengen i en krevende tid. Sesong 4 har 10 episoder på 60 minutter. Vi gleder oss til enda mer advokatdrama! 

The Good Fight har premiere på HBO Nordic 10. april. 

Run S01 

Premieredato: 13. april 
Sjanger: Komi-thriller
Regissør: Vicky Jones, Jenny Robins, Kate Dennis, Emily Leo, Oliver Roskill, Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve) 
Skuespillere: Domhann Gleeson, Merritt Wever 
Antall sesonger: 1 

Run er en ny komedie fra HBO Nordic som er skrevet og produsert av Vicky Jones. Vi møter Ruby Richardson som får livet snudd på hodet når hun ut av det blå får en SMS fra sin første kjærlighet, Billy Johnson. I meldingen står det kun et ord: "run". 

I hovedrollene møter vi Merritt Wever (Unbelievable, Godless) og Domhnall Gleeson (Star Wars: The Rise of Skywalker, Ex Machina). Produsent Phoebe Waller-Bridge har også en gjesterolle i serien. 

Serien består av syv episoder og slippes eksklusitvt på HBO Nordic 13. april. 

Mrs. America 

Premieredato: 16. april
Sjanger: 
Drama
Regissør: 
Dahvi Waller
Skuespillere: 
Cate Blanchett, Rose Byrne, Tracey Ullmann, Uzo Aduba, Elizabeth Banks
Antall sesonger: 

Mrs. America er en splitter ny miniserie fra HBO Nordic med en skuespillerliste full av stjerner. Cate Blanchett spiller den antifeministiske aktivisten Phyllis Schlafy, en aktivist som vendt seg mot kvinnerettighetsbevegelsen med sin kampanje mot moderniseringen av likestillingslovgivningen i USA på 70-tallet. 

Dette er en miniserie på ni episoder på 60 minutter, og de tre første episodene blir tilgjengelige hos HBO Nordic på premieredagen. 

Mrs. America har premiere på HBO Nordic 16. april. 

Bosch S06

Premieredato: 18. april
Sjanger: 
Krim, drama
Regissør: 
Michael Connelly, Eric Overmyer
Skuespillere:
 Titus Welliver
Antall sesonger: 6

Se sesong 1-5 i nett-TV med RiksPakken.

I den Amazon-produserte drama- og krimserien Bosch følger etterforskeren Harry Bosch (Titus Welliver) i Los Angeles-politiet. Serien er basert på og inspirert av bøkene til Michael Connelly. Det har allerede kommet fem sesonger og i vår kommer endelig sesong 6. Det har også svirret noen rykter om en avsluttende sesong 7 senere, men foreløpig kommer det 10 episoder i den sjette sesongen. 

Bosch har premiere på HBO Nordic 18. april. 

Bad Education 

Premieredato: 26. april
Sjanger: 
Drama
Regissør: 
Cory Finley 
Skuespillere:
 
Hugh Jackman, Allison Janney

Bad Education er en ny HBO-film inspirert av en ekte historie og er regissert av Cory Finley. Han har blant annet fått med seg stjerneskuespiller Hugh Jackman på laget, i rollen som Frank Tassone. I tillegg er også Allison Janney å se i rollen som Pam Gluckin.

Vi følger to ledere av et populært skoledistrikt på long Island i USA. Dette er et distrikt som er blant landwets beste og de sender rekordmange elever til de beste universitetene i USA. Men en stor skandale truer alt de har bygget opp og de må ty til nødvendige og dramatiske tiltak for å opprettholde orden og hemmelighold. 

Filmen har premiere på HBO Nordic 26. april. 

I Know This Much Is True S01

Premieredato: 28. april
Sjanger: 
Drama
Regissør: 
Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines)
Skuespillere: 
Mark Ruffalo, Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Juliette Lewis, Kathryn Hahn
Antall sesonger: 

I Know This Much Is True er basert på den prisbelønte og bestselgende boken med samme navn av Wally Lamb. Miniserien på seks episoder handler om de eneggede tvillingbrødrene Dominick og Thomas Birdsey, hvor den ene av de lider av paranoid schizofreni. Serien utspiller seg i den fiktive byen Three Rivers i Connecticut og følger brødrenes parallelle liv. 

Det er den anerkjente filmregissøren Derek Cianfrance som har regissert alle episodene av denne miniserien. Han har også skrevet manuset til alle episodene. Dette er en av vårens premierer som vi virkelig gleder oss til å se! 

Serien slippes eksklusivt på HBO Nordic 28. april. 

Killing Eve S03 

Premieredato: 27. april 
Sjanger: Thriller
Regissør: Phoebe Waller-Bridge 
Skuespillere: Sandrah Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw 
Antall sesonger:

Se sesong 1-2 i nett-TV med RiksPakken

Killing Eve er endelig tilbake! Fra før av har vi pløyd oss gjennom to sesonger med den episke katt-og-mus-jakten mellom MI5-agenten Eve og morderen Villanelle. Dette er en serie som er basert på bøkene til Luke Jennings, og i serieformat tar det seg meget godt ut! Serien passer for alle som liker god krim, thrillere og akkurat passe med lun humor.

Serien slippes eksklusivt på HBO Nordic 28. april.