• We-Are-Who-We-Are

Premiereoversikt: Disse seriene kommer på HBO Nordic i september

Fargo er tilbake! Det er også en animert Donald Trump. Ellers får vi se 007s sekretær, Miss Moneypenny, i en ny rolle. Call Me by Your Name-regissøren er klar med sin første serie og konflikten i Baskerland danner bakteppet for en ny spansk storproduksjon. 

Our Cartoon President S03

Premieredato: 14.september
Sjanger: Animasjon
Regissører: Stephen Colbert, Chris Licht
Stemmer: Jeff Bergman, William Sadler, John Viener

Presidentvalget i USA står for tur og passende nok er Stephen Colbert og Late Show-kollegaen Chris Licht klar med tredje sesong av Our Cartoon President. Denne animerte satireserien følger president Donald Trump, hans stab og familiemedlemmer – ja, hele Trump-dynastiet! Seerne blir igjen tatt med inn i Det Hvite Hus hvor kaoset fortsatt råder og konfliktnivået er høyt, for å si det mildt.

Our Cartoon President har flere likheter med alt fra American Dad, South Park til The Simpsons, men den står godt på egne bein. Her får du intelligent humor, presis satire og stemmeskuespillere som høres ut som de virkelige personene de portretterer.

Visste du at HBO Nordic er inkludert i vår bestselgende TV-pakke? Les mer om RiksPakken her! 

The Third Day S01

Premieredato: 15. september
Sjanger: Drama / krim
Regissør: Philippa Lowthorpe
Skuespillere: Jude Law, Naomie Harris

Jude Law er virkelig i siget om dagen etter glimrende prestasjoner i både The New Pope og The Rhythm Section. Den 47-år gamle briten har rollen som Sam i den helt nye serien The Third Day. Sam besøker en øy full av mysterier utenfor kysten av England. Han havner etterhvert i konflikt med øyboerne som har noe de ønsker sterkt å bevare.

I seriens andre del møter vi Naomie Harris (kjent som sekretæren Miss Moneypenny i de nye Bond-filmene) som Helen. Også Helen havner på den mystiske øya.. Men oppholdet blir ikke som forventet ... Dette er en velprodusert serie med mange uventede vendinger, en særegen stemning og svært imponerende prestasjoner av to av Storbritannias fremste skuespillere. Samtlige episoder er regissert av Philippa Lowthorpe (The Crown).

We Are Who We Are S01 

Premieredato: 15. september
Sjanger: Drama
Regissør: Luca Guadagnino
Skuespillere: Faith Alabi, Vittoria Bottin, Francesca Scorsese

Den Oscar-nominerte regissøren Luca Guadagnino er en av våre favorittregissører. Han er en usedvanlig allsidig regissør og har skapt noen helt utsøkte filmer som I Am Love, Call Me by Your Name og Suspiria. Nå er han endelig klar med en fortelling skapt for TV-skjermen: We Are Who We Are.

I denne miniserien blir vi kjent med to amerikanske ungdommer bosatt på en amerikansk militærbase i Italia. Det å være ungdom er ikke alltid lett, og serien utforsker rollefigurene både kjærlighet, vennskap og identitet – temaer som Guadagnino er veldig god til å skildre.

På rollelisten finner vi spennende, nye navn som Faith Alabi, Vittoria Bottin og Francesca Scorsese (jepp, hun er datteren til Martin Scorsese!), i tillegg til etablerte skuespillere som Chloë Sevigny som selv debuterte i Larry Clarks kontroversielle “Kids” En film som utforsket den samme tematikken tilbake i 1995.

Fargo S04

Premieredato: 28.september
Sjanger: Drama / krim
Regissør: Noah Hawley
Skuespillere: Chris Rock, Tommaso Ragno

Etter flere utsettelser og lang ventetid er det endelig duket for premieren på sesong 4 av Fargo, en av våre absolutte seriefavoritter noensinne. Gjennom de til nå tre sesongene har vi blitt både overrasket, forundret, sjarmert og underholdt av dette fascinerende og skrudde universet, som vi først ble introdusert for i Coen-brødrenes filmklassiker med samme navn fra 1996. For de av dere som ennå ikke har rukket å se serien (dere har virkelig noe skikkelig bra i vente!), så er dette en såkalt antologiserie – det vil si at hver sesong handler om nye karakterer og situasjoner.

I den nye sesongen foregår handlingen i Kansas i 1950 hvor to kriminelle grupperinger kjemper om makt og innflytelse. Den kjente komikeren Chris Rock (Grown Ups) har rollen som Loy Cannon, lederen for den afrikansk-amerikanske grupperingen, mens Tommaso Ragno (Lykkelige Lazzaro) spiller den beryktede italienske mafialederen Donatello Fadda. Øvrige rolles bekles av store navn som Jessie Buckley, Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw og Timothy Olyphant. Som vi gleder oss!

Patria S01

Premieredato: 28.september
Sjanger: Drama
Regissører: Óscar Pedraza, Félix Viscarret
Skuespillere: Susana Abaitua, Iñigo Arambarri, Ane Gabarain

De siste årene har det kommet mange kvalitetsserier fra Spania som Papirhuset og Et liv uten fullmakt. HBO Europe og serieskaper Aitor Gabilondo står bak den nye serien Patria, basert på den populære romanen av Fernando Aramburu. Dette er en stor og påkostet produksjon som tar utgangspunkt i den mangeårige, voldelige kampen for et uavhengig Baskerland.

Handlingen spenner over hele tre tiår og vi følger to familier som befinner seg på motsatte sider av konflikten. Temaene er svik, kjærlighet og tilgivelse, og det store spørsmålet gjennom de åtte episodene er om familiene kan legge forskjeller til side og gå videre. I rollene møter vi noen av Spanias fremste skuespillere og bak kamera står svært erfarne regissører.