• Strommeboks-1

Slik får du mest ut av Strømmeboks

- velkommen til en verden av underholdning

Med Strømmeboks fra RiksTV samler du alt på ett sted. Slik får du mest ut underholdningskraftpakken.

Strømmeboks gjør det enkelt å holde oversikt og finne frem i en hel verden av underholdning. Den hendige fjernkontrollen er enkel å bruke, men vi har noen tips som kan være verdt å få med seg - slik at du får utnyttet Strømmeboksen din fullt ut.

Bli kjent med Strømmeboksen! 

Nettverkskabel er best

Å sette opp Strømmeboksen er mildt sagt ukomplisert. Etter å ha satt i strømkontakten og koblet boksen til TV-en med HDMI-kabelen, velger du riktig «kanal» med Input/Source-knappen på TV-ens fjernkontroll. Så kan du legge bort den fjernkontrollen, resten fikser du med fjernkontrollen som følger med Strømmeboksen. Deretter er det bare å følge bruksanvisningen på skjermen, som enkelt guider deg gjennom oppsettet, steg for steg. Skulle du lure på noe, finner du svar i RiksTV sin enkle installasjonsguide

Vi anbefaler å koble Strømmeboksen til internett med en nettverkskabel, for å sikre mest mulig stabil tilkobling og ytelse, men du kan selvfølgelig koble den til via wi-fi dersom du ønsker det.

Vil du få din egen Strømmeboks i stua? Les mer og bestill her. 

RiksTVs Strømmeboks har en brukervennlig fjernkontroll

Snakk til Strømmeboksen

Det mest tidssparende trikset er å få Strømmeboksen til å gjøre ting for deg. Fjernkontrollen har en egen Google Assistent-knapp, og når man trykker på den kan man lese inn kommandoer eller søkeord. Å snakke til fjernkontrollen kan føles merkelig dersom man ikke er vant til å bruke talekommandoer, men tro oss, her blir du fort varm i trøya. Si for eksempel at du ønsker å se HBO-serien Succession. Da trykker du på Google-knappen, sier «Succession», og vipps så finner den serien for deg. Det er nærmest som å ha en underholdningsbutler, som gjør jobben mens du kan lene deg tilbake og bare nyte.

Alle serier som er tilgjengelig via RiksTV er merket med nettopp «Tilgjengelig via RiksTV» slik at du kan gå rett på tittingen. Du kan også enkelt legge de til blant favorittene dine i Min liste, ved å holde inne knappen midt på fjernkontrollen når du er i programoversikten.

Med Strømmeboks fra RiksTV er du inne i hele Googles univers

Flere apper

Det har aldri vært enklere å samle alt på ett sted, og bytte fra det ene til det andre etter eget ønske. Ikke bare har du tilgang til TV-pakka di med RiksTV-appen. Du kan også laste ned favorittapper fra Google Play, som YouTube, Spotify og Viaplay. Netflix-appen har man dessverre ikke mulighet til å legge inn for øyeblikket.

En verden av underholdning, og din helt egen underholdningsbutler, samlet i én liten boks - bedre blir det ikke!