• CMORE_feb21_Collage_1200

Kom februar! Her er det mye å se fram til.

Kommer på C More i februar

Godbitene fortsetter å strømme inn på C More. Ny Beck-film, Sean Penn på marsferd og en rekke krimserier er noe av det vi ser fram til. 

Filmer:

The Grandmaster

The Grandmaster

Kommer: 1. februar
IMDb: 6,6
Sjanger: Action, biografi, drama

Ip Man er en legendarisk skikkelse i kampsporthistorien. "The Grandmaster" skildrer det lange og dramatiske livet hans. Vi får se ham trene som sjuåring i Kina i 1930-årene, og etter krigsårene blir han lærer i Hong Kong for blant andre Bruce Lee. Mesterregissør Wong Kar-Wai (“In the Mood for Love”) byr på spektakulære actionscener og eksepsjonelt vakre bilder i dette kritikerroste dramaet.

Den tapte prinsen

Den tapte prinsen

Kommer: 3. februar
IMDb: 5,2
Sjanger: Eventyr, familie

Djibi er alenefar til Sofia, og de har et fast kveldsritual: Hver kveld drar de til "Eventyrlandet", et filmstudio som eksisterer i fantasien deres, og der faren Djibi alltid er den heltemodige prinsen i eventyrene. Men nå begynner Sofia å bli litt for stor til eventyr, og både prinsen og farens rolle forandrer seg.

Beck - den fortapte sønn

Beck - Den fortapte sønn

Kommer: 5. februar
Sjanger: Krim

Liket av Viktor Eklund, som ble meldt savnet fem år tidligere, blir funnet i en skog. Moren hans er den kjente forfatteren Cecilia Eklund, som nettopp har klart å legge forsvinningen hans bak seg. Det var Martin Beck som etterforsket forsvinningen, men Alex synes ikke dette minner om Becks arbeid. "Den fortapte sønn" er den 42. filmen i serien med Peter Haber.

 Yesterday

Yesterday

Kommer: 12. februar
Sjanger: Komedie
IMDb: 6,8

Musikeren Jack føler at karrieren går trått, men får støtte fra venninnen Ellie. Når han våkner etter en ulykke, oppdager han at ingen ser ut til å ha hørt om The Beatles, og at han er den eneste som kan låtene deres. Regi: Danny Boyle ("Slumdog Millionaire"). Manus: Richard Curtis ("Notting Hill", "Love Actually"). I rollene: Himesh Patel, Lily James og Ed Sheeran, sistnevnte som seg selv.

Med våre TV-pakker kan du legge til C More for kun 99,-/ mnd. Ingen bindingstid. Allerede kunde hos RiksTV? Bestill C More på Min side. 

Vil du bli kunde hos RiksTV? Se våre TV-pakker

 The Hitman's Bodyguard

The Hitman's Bodyguard

Kommer: 17. februar
Sjanger: Actionkomedie
IMDb: 6,9

I actionkomedien "The Hitman's Bodyguard" møter vi Michael Bryce, kjent som en av verdens beste livvakter før en jobb gikk galt, og Darius Kincaid, en beryktet leiemorder som nå er bak lås og slå. De har tilhørt motsatte sider i årevis, men må nå samarbeide i en kamp mot klokken – de har bare 24 timer på å komme seg til Haag og vitne mot en blodtørstig diktator.

 The Curse of La Llorona

The Curse of La Llorona

Kommer: 22. februar
Sjanger: Skrekk
IMDb: 5,3

Los Angeles på 1970-tallet. Sosialarbeideren Anna Tate-Garcia kartlegger en familie der en alenemor har stengt barna sine inne i frykt for ånden La Llorona, "den gråtende kvinnen", som kidnapper barn. Snart oppdager Anna at forbannelsen er reell. "The Curse of La Llorona" er den sjette frittstående filmen i "The Conjuring"-serien.

 Child's Play

Child's Play (2019)

Kommer: 24. februar
Sjanger: Skrekk
IMDb: 5,8

Karen (Aubrey Plaza) kjøper Chucky, en høyteknologisk dukke, i bursdagsgave til sønnen Andy. Dermed inviterer hun intetanende ondskapen inn i hjemmet sitt. Nå må Andy få de voksne til å lytte, slik at de kan stoppe den onde dukken før det er for sent. Skrekkfilmen "Child's Play" er en nyinnspilling av kultklassikeren fra 1988, og regien er ved norske Lars Klevberg.

 Logan Lucky

Logan Lucky

Kommer: 24. februar
Sjanger: Komedie
IMDb: 7,0

Logan-brødrene er forfulgt av uflaks, men bestemmer seg for å gjennomføre tiårets kupp under et av de største NASCAR-løpene, det legendariske Coca Cola 600-løpet i Charlotte i Nord-Carolina. De må bare være smarte nok, holde nervene under kontroll og få med seg de rette kompanjongene, bl.a. sprengningseksperten Joe Bang og søsteren. Stjernespekkede "Logan Lucky" er regissert av Steven Soderbergh ("Ocean's 11", "Erin Brockovich").

 Vice

Vice

Kommer: 27. februar
Sjanger: Drama, biografi
IMDb: 7,2

Kritikerrost virkelighetsbasert drama som forteller den utrolige historien om hvordan byråkraten Dick Cheney (Christian Bale) ble en av verdens mektigste menn som visepresident til George W. Bush. Beslutningene hans har påvirket både USA og resten av verden helt frem til i dag. "Vice" er regissert av Adam McKay, som har laget både komedier som "Anchorman" og finansdramaet "The Big Short".

 Grusomme meg

Vinterferie med familiefilmer

C More byr på plenty av familieunderholdning til vinterferien. Disse godbitene kommer 1. februar, og bør falle i smak for både liten og stor: 

 • Grusomme meg
 • Grusomme meg 2
 • Grusomme meg 3
 • Minionene
 • Kjæledyrenes hemmelige liv
 • Kjæledyrenes hemmelige liv 2

 

Flere filmer i februar:

 • Notting Hill - 1. februar
 • Under Pyramiden - 5. februar
 • The Last Man - 8. februar
 • Operation Casino - 15. februar

 

Serier:

 Blood

Blood - sesong 2

Kommer: 1. februar
Sjanger: Thriller
IMDb: 7,1

Britisk thrillerserie fra 2020. Ett år etter hendelsene i første sesong vender Jim Hogan hjem i håp om å gjenforenes med familien sin. Han har mistet legelisensen, noe som sammen med datterens sykdom gjør ham bekymret for barnebarnas økonomiske fremtid. Like etter at han er kommet hjem, dukker det opp noe som nok en gang truer hele familiens tilværelse.

Strangers

Strangers

Kommer: 7. februar
Sjanger: Krimdrama
IMDb: 6,4

Britisk dramathrillerserie om universitetslæreren Jonah Mulray. Livet hans blir snudd på hodet når kona Megan dør i en bilulykke utenfor Hongkong. Jonah drar fra London til Hongkong for å identifisere henne, og der viser det seg at Megan har levd et farlig dobbeltliv og er blitt myrdet. Et nett av konspirasjoner og løgner nøstes opp.

The First

The First

Kommer: 9. februar
Sjanger: Drama
IMDb: 6,7

Amerikansk dramaserie med Sean Penn og Natascha McElhone i hovedrollene. Laz Ingram får det ærefulle oppdraget å lede den første bemannede romferden til Mars. En banebrytende ekspedisjon som krever store ofre av både Laz og resten av besetningen. Men en katastrofal start gjør det vanskelig for gruppen å holde sammen.

Cheat

Cheat

Kommer: 12. februar
Sjanger: Thrillerdrama
IMDb: 6,7

Britisk thrillerdrama i fire deler om hvor langt vi er villige til å gå for det vi tror på. Universitetslæreren Leah Dale reagerer raskt når hun mistenker at en av studentene hennes, Rose, har begått plagiat. Men det som først ser ut til å være helt vanlig juks, utvikler seg snart til noe mye større og får dramatiske konsekvenser for begge.

 Forbrytelsen

Forbrytelsen - sesong 1-3

Kommer: 17. februar
Sjanger: Krimdrama
IMDb: 8,4

Dansk suksesserie om den fåmælte mordetterforskeren Sarah Lund (Sofie Gråbøl), som er helt oppslukt av jobben sin i København-politiet. Hver sesong handler om en ny frittstående sak, preget av politiske koblinger og overraskende vendinger, og om Sarahs utfordringer i privatlivet. "Forbrytelsen" er en BAFTA-vinnende og flere ganger Emmy-nominert krimserie, også kjent under navnet "The Killing".

Flere serier i februar: 

 • Lassemajas detektivbyrå - 12. februar
 • Find Me in Paris, sesong 2 - 26. februar