• Wonder-Woman-1984-HBO

Premierer: Dette kommer på HBO Nordic i mars

Mars blir en god måned for deg som er glad i serier, filmer og dokumentarer.

Det ligger an til en god start på våren, når vi ser hva HBO Nordic disker opp med i mars. Spennende nye sesonger, helt nye produksjoner og et par flotte dokumentarer sørger for et strømmetilbud vi ser fram til. Her har du muligheten til å se deg opp på tidligere sesonger før de nye starter. Ellers så er det bare å samle hele familien til Harry Potter-maraton, når alle filmene nå blir tilgjengelige!

Disse seriene kan du glede deg til i mars. 

Generation S01

Premieredato: 11. mars
Sjanger: Dramakomedie
Serieskapere: Daniel Barnz, Ben Barnz, Zelda Barnz
Medvirkende: Haley Sanchez, Lukita Maxwell, Chloe East

Først ut er en flunkende ny ungdomsserie skapt av ekteparet Daniel og Ben Barnz, etter en idé fra deres 18 år gamle datter Zelda. Dermed burde målgruppeinnsikten være sikret. Det er mange serier i tenåringssegmentet som naturlig nok blir sammenlignet med suksessen Euphoria i disse dager, deriblant den norske Viaplay-serien Delete Me som også har premiere i mars. Genera+tion er en både mørk og leken high school-produksjon om ungdom som søker etter sin identitet, seksualitet og rolle i et konservativt amerikansk samfunn. Girls-skaperen Lena Dunham er eksekutiv produsent.

Strømmes hos HBO Nordic

Visste du at HBO Nordic er inkludert i vår bestselgende TV-pakke? Les mer om RiksPakken her. 

Mayans M.C. S03

Premieredato: 17. mars
Sjanger: Krimthriller
IMDb: 7,5
Serieskapere: Elgin James, Kurt Sutter
Medvirkende: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger

Denne spin off-serien til Sons of Anarchy er både actionfylt og brutal. Sesong 3 plukker opp trådene etter den blodige bursdagsfesten hos Vatos Malditos som avsluttet sesong 2. Spørsmålet nå er hvem som virkelig ble drept og om noen kan ha overlevd massakren. Og hvem var Sons-medlemmet som tilsynelatende lå livløs igjen? Motorsykkelgjengene er drevet av hevn og personlige vendettaer. Bikerne EZ og Angel har begge store kvaler etter hendelsene og ugjerningene i forrige sesong. Gjengene Mayans og VM befinner seg nå i en eskalerende voldsspiral det virker umulig å stoppe.

Strømmes hos HBO Nordic

Breeders S02

Premieredato: 23. mars
Sjanger: Komediedrama
IMDb: 7,3
Serieskapere: Chris Addison, Simon Blackwell, Martin Freeman
Medvirkende: Martin Freeman, Daisy Haggard, George Wakeman

Hvis du har barn, men ikke fått med deg denne, har du en snau måned på å sluke sesong 1. Martin Freeman (Sherlock, Hobbiten) er alltid en kvalitetsbærer og samspillet med Daisy Haggard (Back to Life) er et vellykket kjemisk eksperiment. De to er Paul og Ally, typiske foreldre som gjør så godt de kan. Men som alle mammaer og pappaer vet: hvor mye er egentlig “foreldrekunnskap” og hvor mye er improvisasjon? I sesong 2 har barna blitt større og problemene proporsjonalt verre. Allys foreldre er også et par fornøyelige besteforeldretyper man kan trekke på smilebåndet av, samtidig som man legger hodet gjenkjennende på skakke. Det vi liker best med denne serien er balansen mellom humor og drama: hver gang man ler tar det ikke lang tid før man trekkes tilbake den kleine hverdagen – og vice versa.

Strømmes hos HBO Nordic

City on a Hill S02

Premieredato: 29. mars
Sjanger: Krimthriller
IMDb: 7,5
Serieskapere: Chuck MacLean
Medvirkende: Kevin Bacon, Aldis Hodge, Mark O'Brien

Kevin Bacon-spiller den røffe FBI-agenten Jackie Rohr i denne Matt Damon og Ben Affleck-produserte Boston-serien. Man kan ane et visst snev av The Wire-inspirasjon i måten denne serien tar for seg nabolaget i Roxbury-distriktet i østkystbyen. Ransgjenger, narkovirksomhet, korrupsjon og byråkrati kommer under lupen i denne ambisiøse produksjonen. I den andre sesongen prøver Rohr å redde stumpene av karrieren gjennom å manipulere rettssystemet. Statsadvokat Decourcy Ward (Aldis Hodge) holder ham under oppsikt og det går ikke lenge før konflikten eskalerer til et oppgjør som involverer statsadvokatens stab og påtalemyndigheten.

Strømmes hos HBO Nordic

Disse filmene kan du glede deg til i mars. 

Harry Potter-serien

Harry Potter og de vises stein (2001)
Harry Potter og mysteriekammeret (2002)
Harry Potter og fangen fra Azkaban (2004)
Harry Potter og ildbegeret (2005)
Harry Potter og Føniksordenen (2007)
Harry Potter og halvblodsprinsen (2009)
Harry Potter og dødstalismanene Del 1 (2010)
Harry Potter og dødstalismanene Del 2 (2011)

Premieredato: 7. mars
Sjanger: Eventyrdrama
Regissører: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell, David Yates
Medvirkende: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson

Er du et barn fanget i en voksen kropp? Har du egne barn som endelig er store nok? Eller har du bare lyst til å (gjen)oppleve Harry Potter-universet? Da har du åtte hele filmer å gå løs på her. Historien handler om den foreldreløse gutten Harry, som bor med sin ugreie onkel og tante. Men da han får vite at han egentlig er av trollmanslekt, og at det var den onde Lord Voldemort som drepte foreldrene, begynner spennende ting å skje. En magisk historie på flere måter. J.K. Rowlings bøker trollbandt mennesker over hele verden, og det samme kan man si om filmatiseringene.

Strømmes hos HBO Nordic

Zack Snyder's Justice League

Premieredato: 18. mars
Sjanger: Actioneventyr
Regissør: Zack Snyder
Medvirkende: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot

Det er ikke ofte vi får to versjoner av samme film, men her gjør vi altså det. Justice League kom i 2017, men selv om Snyders navn er i rulleteksten, skal hans visjon og tanker blitt kraftig forandret i postproduksjonen av Warner Bros. og erstatningsregissøren Joss Whedon. Zack Snyder trakk seg fra hele prosjektet etter datterens plutselige selvmord. Dette er hans egen, etterlengtede director’s cut, etter massiv kritikk mot originalen. Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) får hjelp fra sin nye allierte, Diana Prince/Wonder Woman (Gal Gadot) til å samle en ny allianse av superhelter: Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) og Flash (Ezra Miller). Sammen skal de stå sammen om i kampen mot trusselen fra en ny og skremmende fiende og redde planetens framtid. Originalen Justice League (2017) vil også være tilgjengelig på HBO Nordic fra samme dato.

Strømmes hos HBO Nordic

Wonder Woman 1984

Premieredato: 26. mars
Sjanger: Actioneventyr
IMDb: 5,4
Regissør: Patty Jenkins
Medvirkende: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig

Gal Gadot er tilbake som som amasoneprinsessen Diana, som helt fra hun var liten jente har hatt en naiv tro på menneskets godhet og iboende kjærlighet. Her spoler vi fram fra første til andre verdenskrig og til det glade 80-tall. Diana og hennes nye kollega Barbara (Kristen Wiig) får klørne i en en mystisk stein som kan oppfylle et ønske til den som holder den. Alt Diana vil, er å få se sin kjære Steve Trevor, spilt av Chris Pine, igjen. Og som traileren avslører: han blir med på moroa, han! Her blir det en deilig flukt inn i Wonder Womans actionfylte superheltverden hvor hun må bekjempe to nye fiender: Max Lord og Cheetah.

Strømmes hos HBO Nordic

Disse dokumentarene kan du glede deg til. 

Covid Diaries NYC

Premieredato: 10. mars
Sjanger: Dokumentar
Regissører: Aracelie Colón, Camille Dianand, Marcial Pilataxi, Shane Fleming, Arlet Guallpa

Denne interessante kortdokumentaren tar for seg livet i New York under starten av pandemien, sett gjennom kameraet til fem unge regissører som er mellom 17 og 21 år. Koronavirusets inntog i de unge filmskapernes liv skaper forandringer og frykt i livene deres. Vi får fem historier – som blant annet tar for seg bekymringer for foreldre som jobber i utsatte yrker, med personlige portretter og skildring av by- og familieliv – med undertitlene: My COVID Breakdown, When My Dad Got COVID, The Only Way to Live in Manhattan, No Escape from New York og Frontline Family.

Strømmes hos HBO Nordic

Silent Legacy

Premieredato: 23. mars
Sjanger: Dokumentar
Regissør: Petya Nakova
Medvirkende: Tanya Dimitrova, Kathy Dimitrova

Tanya Dimitrova driver en døveskole i Bulgaria, og hun vier store deler av sitt liv på å ta hånd om de hørselshemmede barna og undervisningen. Når hun en dag blir alvorlig syk snus hele tilværelsen opp ned. Datteren Kathy tar det modige valget om å bli sin altoppofrende og engasjerte mors stedfortreder og vikar. Ingen liten oppgave for en 20-åring uten erfaring. En emosjonell og hjertevarmende film om forpliktelser, kjærlighet, tålmodighet og den ekstraordinære kraften i en familie.

Strømmes hos HBO Nordic