• Paramount_new_1200

Enda mer innhold i nye Paramount+

Hils på nye Paramount+

Strømmegiganten har blitt enda større, med enda mer underholdning

De som har RiksPakken vet allerede litt om hva Paramount+ leverer, siden strømmetjenesten har vært inkludert i pakken i noen år. Men, dette har faktisk bare vært en liten forsmak. Nå kommer selve hovedretten! Den 25. mars ble nemlig tjenesten relansert som en kraftig utvidet versjon, med atskillig mer på menyen og masse eksklusivt innhold.

Rikt tilbud

Paramount+, som er inkludert i RiksPakken, er en strømmetjeneste med serier fra noen av de største amerikanske TV-kanalene, samt filmer fra det legendariske filmstudioet Paramount Pictures. Tjenesten har allerede bydd på et rikt utvalg av nye og klassiske filmer, serier og tilbud for barn. Nå økes innholdet betraktelig, i den grad at man i grunn kan snakke om en helt ny strømmetjeneste. Vi har ikke plass til å nevne alt her, men skal trekke frem noe av det vi gleder oss mest over, og ser fram mot.

Med RiksPakken finner du innholdet fra Paramount+ i appene våre og på dekoder tilkoblet internett. 

Two Weeks To Live

Seriebonanza

Strømmetjenesten gir deg filmer og serier fra blant annet CBS og SHOWTIME. Og her kommer det mye snadder, blant annet en helt ny sesong av Dexter. Blant fjellet av serier du kan boltre deg med, kan vi nevne samtlige sesonger av den Kevin Costner-produserte serien Yellowstone, og den kommende serien Halo, som er basert på det uhyre populære dataspillet ved sammen navn. Det knyttes også store forventninger til miniserien The Offer, som handler om innspillingen av filmklassikeren Gudfaren. Man kan glede seg til den nye serien Everyone is Doing Great, som er skrevet og produsert av Stephen Colletti og James Lafferty, begge kjent fra dramaserien One Tree Hill. Kritikerroste On Becoming a God in Central Florida har allerede blitt en hit hos mange av dere, de to første sesongene av Jordan Peeles The Twilight Zone er også kjært velkomment. Vi må heller ikke glemme Two Weeks to Live med Maisie Williams, kjent fra Game of Thrones. Ellers har vi kjente og kjære titler som Twin Peaks, Ray Donovan,  The Affair... Listen er altfor lang til at vi kan nevne alt her!

Pa

Filmfest

Nye Paramount+ blir selvfølgelig en gullgruve også når det gjelder filmer. Paramount Pictures er det nest eldste filmstudioet i USA, og da sier det seg selv at de har en vanvittig rik katalog å tilby. Dermed kan du for eksempel velge blant klassikere som Mission:Impossible filmene, Indiana Jones-serien, eller Gudfaren-trilogien. Sistnevnte inkluderer Francis Ford Coppolas nyklippede versjon av den tredje filmen, som har fått tittelen The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. I tillegg vil Paramount+ tilby eksklusive premierer på filmer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria.

Paramount+ for hele familien

For hele familien

Paramount+ har selvfølgelig innhold for hele familien, og titler som Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Utforskeren, PAW Patrol og Svampebob går rett hjem hos familiens yngste. Man kan også glede seg over verdens første spin-off av Svampebob, Camp Korall: SvampeBobs underår. Også her vil det komme eksklusivt innhold man ikke får noe annet sted. For eksempel sesong to av Hunden Ib, som er spesiallaget for det nordiske markedet og kun kan sees på Paramount+. Og den første sesongen er selvfølgelig tilgjengelig i sin helhet fra lanseringen av tjenesten.

Latter og reality

Hvis komedier er din greie, har strømmetjenesten masser av lattervekkende programmer fra Comedy Central, som South Park, The Daily Show, Drunk History og mye mer. Realityserier og dokumentarer finnes det også flust av, med blant annet superpopulære MTV-programmer som The Hills.

Med Paramount+ kan du i bunn og grunn ikke gå tom for underholdning, og alt du trenger er altså RiksPakken og tilgang til internett.