Borettslag og sameie

Valgfrihet med RiksTV

Komplett underholdning fra RiksTV

Én pris. TV overalt.

Med abonnement på bestselgeren RiksPakken kan du se TV hvor du vil – akkurat når det passer deg. 

Vi tilbyr hver beboer TV fire steder: for eksempel TV i flere rom, på hytta eller i båten – til én og samme pris. I tillegg kan du se TV-favorittene dine på nettbrettet eller mobilen din.

I tillegg til et stort utvalg av kanaler, er alle våre underholdningstjenester via internett inkludert i abonnementet. Det eneste du må gjøre er å koble SMART-boksen til internett. 

 

TV-kanaler

– inkludert strømme-TV

Vis:

Fordeler for

Sameiet/borettslaget

  • Lavere investeringskostnad enn mange andre digital-TV-løsninger
  • Mindre administrasjon for borettslaget/sameiet. All kontakt rundt abonnementet skjer mellom RiksTV og hver enkelt beboer
  • RiksTV kan tilbys alene eller ved siden av andre digitale TV-tilbud

Kontakt oss for et godt tilbud på  boligselskap@rikstv.no

Valgfrihet for hver beboer

  • Velg kanalpakke selv, uavhengig av de andre beboerne
  • RiksPakken, vår bestselger, inneholder det mest populære norske kanalene og en rekke internasjonale TV-kanaler. Alle NRKs kanaler er fritt tilgjengelig
  • Du betaler kun én pris, og da kan du se TV opptil fire steder (for eksempel hjemme, på hytta, i båten og i campingvogna)

Fritt valg av TV-leverandør

Det interne kabel-TV-nettet eies av sameiet/boligselskapet – ikke av kabelselskapet. Dere står fritt til å velge den TV-leverandør dere ønsker. Med flere leverandører i deres nett får hver beboer større valgfrihet.

Å velge RiksTV som leverandør gir en rekke fordeler for den enkelte husstand, samt for borettslaget eller sameiet.

Kontakt oss for et godt tilbud på

boligselskap@rikstv.no

Våre samarbeidspartnere

Om RiksTV

Å velge RiksTV som TV-leverandør gir større valgfrihet for boligsameiet og hver beboer. Dette i motsetning til de analoge grunnpakkene fra kabel-TV-selskapene der alle i ett borettslag eller sameie har hatt det samme TV-tilbudet.

RiksTV dekker 98 % av Norges husstander, hvilket betyr at vi kan tilby et alternativ for så å si alle boligselskaper i Norge. TV fra RiksTV kan distribueres alene eller som et supplement til dagens løsning. Vi inngår individuelle avtaler med hver enkelt husstand, noe som gjør at den enkelte kan velge kanalpakker tilpasset sitt behov.

Vi er opptatt av at du får velge de produktene som passer deg best. Les også "Advarer mot bredbåndsfeller", på Aftenposten.no, fra torsdag 22. mai 2014.

Se teknisk informasjon og kvalitetssikring av signaler

Kontakt oss for et godt tilbud på

boligselskap@rikstv.no