HBO Max er kommet til RiksTV

HBO Max er endelig kommet til Norge og RiksTV, som et av de første landene i Europa. HBO Max har tatt over for HBO Nordic, og gir deg et enda større underholdningsbibliotek med innhold fra markedsledende leverandører.

Så hva får jeg med HBO Max?

 • Mer underholdning

  HBO Max tar utgangspunkt i HBO Nordic – bare enda større. Du finner de største blockbusterne og de uforglemmelige klassikerne på samme sted som alltid. Du du får også tilgang til kvalitetsunderholdning fra kjente leverandører som blant annet Warner Bros., HBO, DC Network og Cartoon Network.

 • Bedre strømmekvalitet

  HBO Max er en strømmetjeneste stinn av kvalitet. Ikke bare får du tilgang til god underholdning, men også kvaliteten på lyd og bilde forbedres vesentlig. HBO Max gir deg krystallklar kvalitet på alle flater, om det er TV, Apple TV, Chromecast, nettbrett eller mobil – i hele EU/EØS.

 • Bedre underholdning for alle

  Hele familien vil få glede av innholdet fra HBO Max. HBO Max gir hele familien underholdning i form av filmer, serier, dokumentarer, masse reality og barneinnhold. Alt samlet på ett sted.

 • Mer originalt innhold

  Med HBO Max får du også tilgang til eksklusive HBO Max Originals-produksjoner. Den største forskjellen for RiksTV-kunder er at du får en økning fra 8.000 til 15.000 timer med underholdning. Du får også tilgang til alle Warner Bros.-filmer kun 45 dager etter første visning på kino.